Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Shun Gość |
28-06-2012, 23:27
4w3
Gdzieś to kiedyś robiłam to chyba co innego mi wyszło... |
|||
|
Kami Kanibal | Abajifo Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 95 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 15 |
29-06-2012, 00:15
Prawa autorskie: ~KamiLionheart/ *jollyjack/ bethesda
Tytuł pozafabularny: VIP Shun napisał(a):4w3 Wololo.. może odnalazłaś siebie xD Shet: Czyli arystokratę? Dawaj berło!
My Lioden Den
~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia? MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary |
|||
|
Shayen Gość |
29-06-2012, 15:27
Tytuł pozafabularny: VIP
4w5 niach.
|
|||
|
Mirra Gość |
29-06-2012, 16:59
2w1
Z tego pasuje do mnie: To skrzydło daje dwójce nieco uczciwości i emocjonalnej stabilności. Gdy dwójka z tym skrzydłem jest zdrowa, pracuje według swoich zasad pomagania innym. Może się starać utrzymywać wysokie standardy. Etyka jest ważniejsza niż duma. Jest bardziej dyskretna i szanująca granice innych ludzi, a gdy jest smutna, ma tendencję do zamykania się w sobie i przeżywania silnych emocji wewnątrz. Może równiez skupiać się tylko i wyłącznie na pomaganiu innym |
|||
|
Slide Gość |
29-06-2012, 20:55
Moje też pasuje.
9w1 - Marzyciel :D |
|||
|
Shun Gość |
29-06-2012, 22:03
Że niby kogo odnalazłam Kamiś? XD
|
|||
|
Naomi Gość |
29-06-2012, 22:11
Ja mam 4w3
|
|||
|
Aim Gość |
29-06-2012, 22:56
Tytuł pozafabularny: VIP Shun napisał(a):Że niby kogo odnalazłam Kamiś? XD Własne ja xD |
|||
|
Shun Gość |
30-06-2012, 14:41
Ojapierdole, to coś takiego istnieje jednak..... Mieli rację! Kurczę ._.
|
|||
|
Padme Gość |
01-07-2012, 03:03
7w8
To ciekawe... |
|||
|
Kami Kanibal | Abajifo Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 95 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 15 |
01-07-2012, 15:40
Tytuł pozafabularny: VIP Padme napisał(a):7w8 Cytat:Gdy 7w8 jest w stresie, może stać się wymagająca, okazywać samolubną niecierpliwość i narcyzm. Gdy chce coś, to chce tego natychmiast. Agresywna, chce szybko zrobyć pieniądze, materialną pozycję i status. Hm.. chyba jesteś zestresowana łostatnimi czasy xd
My Lioden Den
~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia? MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
10-07-2012, 20:59
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Wiecie, ja nie wierzę w to, że przez całe życie ma się ten sam typ charakteru. Przecież ludzie się zmieniają. I właśnie po moim ostatnim wyjeździe troszkę inaczej patrzę na świat, zrobiłam test jeszcze raz. Wtedy byłam 4w5, a teraz wyszło mi 7w6 - Entuzjasta z przechyłem na Lojalistę, "Komik", innymi słowy - to samo co wtedy, kiedy robiłam test jako Felka. :D Swoją drogą:
Cytat:Zadziwiająco, siódemki potrafią się mylnie identyfikowac z czwórkami. Gdy siódemka dostrzega u siebie częste przechodzenie z bycia optymistyczną osobą, na osobę okazującą innym swoje lęki i wewnętrzny niepokój ducha, często myli to z melancholijną postawą czwórki. Jednakże siódemki starają się uciec od tego lęku i bólu, podczas gdy czwórka często kultywuje w sobie ten stan negatywnych emocji. No i to się zgadza. Kurczę, kolejny dowód na to, że Felka to przerysowana wersja mnie. Może dlatego to moja jedyna postać, która istnieje już prawie 2 lata i ani myślę się jej pozbywać. |
|||
|
Amare Gość |
13-07-2012, 19:10
5w6.
Cholera, pasuje jak ulał xD |
|||
|
Kivuli Gość |
13-07-2012, 20:18