Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Kami Kanibal | Abajifo Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 95 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 15 |
05-11-2012, 09:46
Prawa autorskie: ~KamiLionheart/ *jollyjack/ bethesda
Tytuł pozafabularny: VIP
Nie znalazła swojego Edwarda i da nam spokój ;P
Czy ludzie z KL kiedykolwiek dorosną?
My Lioden Den
~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia? MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary |
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
05-11-2012, 12:25
Prawa autorskie: av: malaika4
a czujesz się dorośnięta, Kami? :>
czy Pługowi uda się zinwigilować SN?
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Reese Gość |
05-11-2012, 19:20
Prawa autorskie: av: malaika4
Chyba tak
Czy kiedykolwiek zmądrzejemy i przestaniemy się kłócić o tzw. pierdoły, a zaczniemy myśleć? |
|||
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 88 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 29 |
05-11-2012, 19:47
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
Myśleć to może i część z nas umie, ale myślę, że winniśmy jeszcze nauczyć się tolerancji cudzych pomysłów i krytykowania IDEI, nie ludzi. I przydałoby się nam nauczenie, jak przedstawiać swoje poglądy i krytykować w pokojowym stylu.
Pytanie o fabułę - czy Mogu będzie nadal dążył do pozyskania Dyany?
[center]
Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
Asuan Gość |
05-11-2012, 19:56
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
A i owszem, uparte z niego bydle.
Jak maluchy Arto, Shaida i Felki dorosną, to które z nich przejmie władzę? |
|||
|
Hatima Duch Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:4 lata Znamiona:0/0 Liczba postów:325 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 20 |
05-11-2012, 19:58
Prawa autorskie: SixNewAdventures (Avatar) | Obróbka: Moja || HydraCarina (Sygnatura) | Obróka: Moja
Żadne? Niekoniecznie one muszą dojść do władzy. Zawsze obecna może wybrać kogoś innego. Przynajmniej ja mam takie odczucie.
Czy Hatima dobrze się sprawi w roli majordomusa? |
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
05-11-2012, 20:04
Prawa autorskie: moje
Hatima wydaje się być dojrzałą i zrównoważoną lwicą- jak dla mnie idealną na tę posadę.
Co zrobi Hordian, gdy ujrzy w jaskini, że owa lwica, potrzebująca pomocy to jego córka, z którą ostatnim razem uniknął konfrontacji? |
|||
|
Duma Konto zawieszone Gatunek:Laine Płeć:Samica Wiek:6 miesięcy. Liczba postów:117 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 25 Spostrzegawczość: 15 |
10-11-2012, 14:18
Prawa autorskie: av; l - Malaika4, col - ComicScribe, obr - Cynek :3/Maciej Balcar
Uniknie wyznania prawdy, moim zdaniem. Znowu się wycofa, chyba że Khay kopnie go w zadek xD
Czy Hordian zaakceptuje Ragnara jako, być może, przyszłego partnera Alainy? ;3 Jak już jesteśmy przy tym temacie.
Światło księżyca
Ten wiatr, co trawy gnie Te wody wzburzone... To właśnie cały świat wokół mnie, to wszystko czego chce, co pragnę mieć, mam tu... |
|||
|
Nizar Gość |
10-11-2012, 22:47
Prawa autorskie: av; l - Malaika4, col - ComicScribe, obr - Cynek :3/Maciej Balcar
Myślę, że nie będzie miał tu nic gadania, a będzie musiał się po prostu przyzwyczaić i to zaakceptować. Ot.
Czy Matumaini kiedykolwiek ponownie spotka się z ojcem? |
|||
|
Serret Mistyk Gatunek:Karakal Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Znamiona:3/4 Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:618 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Siła: 36 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 65 Doświadczenie: 18 |
10-11-2012, 22:56
Prawa autorskie: Trollberserker (Askari) / AltairSky
Biorąc pod uwagę aktywność Aslanowej - wątpliwe... Chyba że się umówicie na to.
Czy Serret znajdzie miłość swojego życia? |
|||
|
Corragio Konto zawieszone Gatunek:kto to wie? Wiek:Półtora roku, 18 miesięcy. Znamiona:0/0 Liczba postów:57 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 60 Spostrzegawczość: 50 |
11-11-2012, 12:43
Prawa autorskie: malaika4 - lineart; kolorowanie - LeftDuality; obróbka - MysticMistSong/KamiL, Forrest Gump
Jasne, Nahuel już czeka ;>
Czy jest szansa na to że lwioziemskie lwiątka zaznajomią się ze szkrabami Świtu? |
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
11-11-2012, 13:36
Prawa autorskie: moje
Możliwe. Właściwie to byłoby nawet ciekawe, dzieciaki by się bawiły ze sobą w najlepsze, a potem bum-ich rodzice to śmiertelni wrogowie.
Czy Matumaini nauczy Bagery pokory, czy może jako dorosła dalej będzie patrzeć na innych z góry? |
|||
|
Frey Duch Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:2,5 roku Liczba postów:297 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
11-11-2012, 16:53
Prawa autorskie: Ragous / KamiLionheart
Myślę, że raczej to drugie.
Czy Maoni przekona Arhama do dołączenia do Świtu? |
|||
|
Sharma Gość |
11-11-2012, 17:57
Prawa autorskie: Ragous / KamiLionheart
Oby. Fajny z niego gość. Myślę, że Kew sam mógłby go przekonać, bo to przecież niby-ZZ.
Czy Mako znajdzie sobie laskę? |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
11-11-2012, 18:03
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Myślę, że w końcu coś wyjdzie z Rozą, o ile ta trochę się uaktywni na fabule.
Czy ktoś poza Dumą będzie patrzeć na Kleosię inaczej niż na chodzącą przekąskę? |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości