Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Corragio Konto zawieszone Gatunek:kto to wie? Wiek:Półtora roku, 18 miesięcy. Znamiona:0/0 Liczba postów:57 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 70 Zręczność: 60 Spostrzegawczość: 50 |
12-09-2012, 16:49
Prawa autorskie: malaika4 - lineart; kolorowanie - LeftDuality; obróbka - MysticMistSong/KamiL, Forrest Gump
Czeeść. Postanowiłam założyć nowe konto - rasa to...zagadka :3 Polecam przetłumaczenie sobie słowa "duma" z suahili na polski a wtedy wszystko będzie jasne. Będzie to raczej samiczka, mała.
Zamierzam dołączyć nią do NP, chciałabym pomóc w rozruszaniu stada a przynajmniej...a przynajmniej w nim pograć, o. Szukam opiekuna, kogoś z NP właśnie. Albo Samotnika który by może dołączył do tego stada? Rodzicami też nie pogardzę, małym rodzeństwem również. |
|||
|
Bjorn Gość |
12-09-2012, 17:30
Prawa autorskie: malaika4 - lineart; kolorowanie - LeftDuality; obróbka - MysticMistSong/KamiL, Forrest Gump
Ja planuję założyć nową postać ale nie chcę zaczynać od zera, przydałby się ktokolwiek =_= Więc jeśli potrzebujesz postaci samca (raczej lwa) to jestem otwarta na propozycje.
I tak, też dołączam do NP. |
|||
|
Corragio Konto zawieszone Gatunek:kto to wie? Wiek:Półtora roku, 18 miesięcy. Znamiona:0/0 Liczba postów:57 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
12-09-2012, 22:50
Łah, bardzo się cieszę że ktoś się zgłosił :D
Na razie powstrzymuję się z wyborem i czekam, może ktoś ma jeszcze chętkę? |
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
12-09-2012, 23:04
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Też zakładam postać w NP, w dużym uproszczeniu to będzie taka mentorka. Karakal.
|
|||
|
14-09-2012, 14:09
Do zamknięcia, już wszystko poukładane!
Shun, Vasanti - dzięki za zgłoszenia, na pewno bardzo chętnie spotkam się z postaciami! Obie będą mogły być kimś w rodzaju ciotek, bardzo mi mi to odpowiadało. |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
14-09-2012, 14:34
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Moja Serret idealnie nada się na ciotkę. :)
Ok, to zamykam. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości