Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Mauara Konto zawieszone Gatunek:Zebra bezgrzywa Płeć:Samica Wiek:3 lata Liczba postów:274 Dołączył:Sie 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 60 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 20 |
21-03-2017, 11:58
Prawa autorskie: Avatar: własny| Podpis: internety (darmowe tapety)
Chciałby jakiś drapieżnik na marginesie postraszyć/spróbować zabić pasiaka? Nie spieszy mi się do utrupiania Mau, chociaż chętnie kupię trochę adrenaliny, ewentualnie dodatkowe czerwone pasy. Mogę sprzedać też parę sińców i połamanych żeber xD
A jak nie drapieżnik, to chętnie bym z kimkolwiek na marginesie popisała, towarzysz by się przydał 0: |
|||
|
Wendigo Samotnik Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:7 lat (Dorosły) Liczba postów:396 Dołączył:Sty 2017 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 63 Spostrzegawczość: 80 Doświadczenie: 9 |
21-03-2017, 12:36
Prawa autorskie: Av: Askari
Tohu się zgłasza, może być ciekawie :v
|
|||
|
Huntrees Duch Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:młodzik Liczba postów:212 Dołączył:Wrz 2016 STATYSTYKI
Życie:
Siła: 65 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 30 |
21-03-2017, 12:44
Prawa autorskie: lineart: Malaika4, kolory: Fileera, cienie: Salvathi
Polecam Moya
Smukła, mała lwica. Zielone oczy.
|
|||
|
Mauara Konto zawieszone Gatunek:Zebra bezgrzywa Płeć:Samica Wiek:3 lata Liczba postów:274 Dołączył:Sie 2015 STATYSTYKI
Siła: 60 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 20 |
21-03-2017, 12:56
Prawa autorskie: Avatar: własny| Podpis: internety (darmowe tapety)
Do zabijania to prędcy co xD?
Biorę w każdym razie, wieczorem pozakładam marginesy. Ale liczę, że nie przeszkodzi wam wliczenie ewentualnych kontuzji do głównej fabuły >:V |
|||
|
Askari Wódz Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:352 Dołączył:Kwi 2016 STATYSTYKI
Siła: 76 Zręczność: 72 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 5 |
21-03-2017, 20:33
Prawa autorskie: av - Shimyur; podpis - Ja
Tytuł pozafabularny: Junior Admin
A co mi tam, mogę się pobić z zebrą :D
A co do przyjaźni to zgłaszam swojego guźca i oryksa :) Bring me the head of the lion king Let me see the things he's seen
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-03-2017, 20:33 przez Askari.)
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości