Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Ankieta: Jakiego koloru jest Tene? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Szarego | 7 | 24.14% | |
Brązowego | 10 | 34.48% | |
Burego | 6 | 20.69% | |
Dlaczego chcecie określać jej kolor, a może ona czuje się różowa? | 6 | 20.69% | |
Razem | 29 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
28-04-2017, 22:58
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Dla mnie też, nie umiem inaczej na nią spojrzeć.
|
|||
|
Venety Rekrut Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Liczba postów:1,177 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 72 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 105 |
28-04-2017, 23:02
Prawa autorskie: Bjorn | BaxiaArt
Tytuł pozafabularny: Administrator / Pomoc Techniczna
To znaczy ja widzę raz tak, a raz tak, ale jednak częściej przeważa biało-złoty, teraz też. xD
|
|||
|
Ghalib Zmora | Płomień Gatunek:lew tsavo Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:906 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Siła: 90 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 66 Doświadczenie: 26 |
28-04-2017, 23:12
Prawa autorskie: moje~
Tytuł pozafabularny: Artysta roku
ja widzę ją jako niebiesko-czarną, czyli chyba tak jak powinno być :v
|MUZYKA| | PIOSENKA | |CAŁE CIAŁO| |GŁOS| |KSZTAŁT DEMONA|
Nigdy nie chciałem żyć jak wy Jak wyjeżdżałem wyły psy Dusze oddałem za sławę i pieniądze blichtr No blichtr |
|||
|
Zephyr Samotnik Gatunek:Gepard grzywiasty Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:642 Dołączył:Cze 2015 STATYSTYKI
Siła: 66 Zręczność: 90 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 46 |
28-04-2017, 23:19
Prawa autorskie: av: Kahawian, podpis: DemiReality (lineart)
Tytuł pozafabularny: Junior Admin / Mistrz Gry / Meteorolog / Mistrz Kalamburów
No, ona jest niebiesko-czarna xD Tylko oświetlenie sprawia, że może się wydawać inaczej.
|
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
28-04-2017, 23:27
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
No teoretycznie tak, ale ja nie jestem w stanie tego zobaczyć na tym zdjęciu. ;/
|
|||
|
Kama Duch Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:2 lata Liczba postów:449 Dołączył:Cze 2016 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 77 Zręczność: 57 Spostrzegawczość: 55 Doświadczenie: 14 |
29-04-2017, 07:36
Prawa autorskie: Dirke
Gdzie macie czarny? Ona jest niebiesko-beżowa!
|
|||
|
Satau Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Młoda Dorosła Liczba postów:589 Dołączył:Wrz 2016 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 29 |
29-04-2017, 07:55
Prawa autorskie: DeadFishEye-0 (Bjorn)
Niebiesko czarna ;v
|
|||
|
Chikja Poszukujący Gatunek:Hydra vulgaris Płeć:Samica Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Młodszy Szaman Liczba postów:766 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 63 Zręczność: 83 Spostrzegawczość: 80 Doświadczenie: 10 |
01-05-2017, 21:39
Prawa autorskie: Vegava/ Koseki-L/Lioden
Tytuł pozafabularny: VIP
Ogólnie przez to że cień jest innej barwy- zimnej, a kolor bazowy przygaszonej ciepłej tworzy sie dziwne wrażenie że jest fioletowa xD ale jak dla mnie to można ten kolor określić jako gołębi ciemny popiel, albo mglisty :B parsk kolor zaliczany do palety szarości bejbe
Bury jednak skłania się bliżej pomarańczy- przygaszonej, a brązowy, no niestety :v ale to też nie jest bronsss. Se sami paczcie: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236...6aaba4.jpg Ps. Powinniście dać refke bez cieni do oceny ;v lamy |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości