Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Kijivu Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła - obecnie nieco ponad 5 lat Liczba postów:103 Dołączył:Maj 2014 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 58 Zręczność: 83 Spostrzegawczość: 63 Doświadczenie: 15 |
31-08-2017, 10:17
Prawa autorskie: lineart: afrozenheart kolorki: ladyfromeast (mua)
Powrót na forum, powrót do aktywności życiowej w ogóle i powrót do rysowania, więc i akurat warto zacząć nowy czysty wątek po przeniesieniu starego do archiwum gdzie sobie spokojnie wypoczywa <3
Od czasu ostatniej wizyty i aktualizacji twórczości urosło mi się ze studenta do architekta prawie że pełnoprawnego - brak mi w tej chwili jedynie uprawnień do projektowania bez ograniczeń, które akurat robię zbierając dorobek i doświadczenie. W międzyczasie od czasu do czasu wsiąkam w celu pisania artykułów i te też zdarza mi się ilustrować. Ostatnimi czasy powróciłam do tworzenia kolorowych prac - głównie aceo, ale zdarzają mi się też badge konwentowe. Ulubione techniki i materiały: Sztuka tradycyjna all the way, głównie ołówek, najlepiej mechaniczny 2B 0,7mm, kredki /obecnie faber castell polychromos i derwent coloursoft, derwent drawing, sporadycznie koh-i-noor polycolor/, akwarele /sennelier, białe noce, daler rowney, karmański, z których mam po kilka/, tusz czarny i kolorowy, pisaki tuszowe kreślarskie o grubościach rapidografów Prace można zobaczyć poniżej:
Mini Galeria:
Więcej prac, oraz gdzie mnie szukać:
Inne Miejsca:
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-08-2017, 10:22 przez Kijivu.)
|
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
31-08-2017, 12:07
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Urocze te Twoje aceo. :D Zwłaszcza podobają mi się te wszystkie pierzaste stworki i ten z czachą na głowie, wygląda ciekawie.
|
|||
|
Kiburi Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Młody dorosły Liczba postów:116 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie: 95
Siła: 81 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 61 Doświadczenie: 5 |
01-09-2017, 01:23
Prawa autorskie: Lineart Ghaliba <3, tło: Fjutsup
Dej mnie te smoki. Ja chcę te smoki. Ja je pragnę i pożądam. Chociaż jednego :v
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: