Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
![]() Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Moyo Wiarus ![]() Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:Młody dorosły Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:203 Dołączył:Lis 2016 STATYSTYKI
Życie: 77
Siła: 76 Zręczność: 66 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 37 |
27-02-2018, 23:01
Prawa autorskie: Angelo, disney
Tytuł pozafabularny: Marzyciel
Ktoś chce dołączyć do klubiku podziwiania krogulca? ;)
http://pbf.krollew.pl/showthread.php?tid...#pid133060 ![]() |
|||
|
Gyda Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Młody dorosły Liczba postów:378 Dołączył:Wrz 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 70 Zręczność: 65 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 16 |
08-03-2018, 21:22
https://pbf.krollew.pl/showthread.php?tid=2883
Popiszę chętnie z kimkolwiek, kto ma chcicę na dłuższą i mam nadzieję, że też ciekawą fabułę. Tylko akcja wątku zaczyna się na terytorium Cesarstwa, trzeba to mieć na uwadze. Jak ktoś chce coś szczegółowiej dogadać, PW.
Haiku o pełnym przygód życiu utalentowanego Gydy i o jego przyjacielu bardzie Kuro:
Wybrałem podróż – o świcie spadł w lesie śnieg leciało pióro |
|||
|
Vitini Samotnik ![]() Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:10 miesiecy (Młodzik) Liczba postów:86 Dołączył:Mar 2018 STATYSTYKI
Życie:
Siła: 55 Zręczność: 65 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 15 |
17-03-2018, 20:36
Prawa autorskie: Disney/własne
Vitini chętnie z kimś popisze, wiek, stado, gatunek i płeć nie gra roli :D
|
|||
|
Zuul Samotnik ![]() Gatunek:Krokuta cętkowana Płeć:Samica Wiek:Młoda dorosła Liczba postów:2 Dołączył:Mar 2018 STATYSTYKI
Życie:
Siła: 76 Zręczność: 44 Spostrzegawczość: 55 |
17-03-2018, 22:06
Dobry wieczór wszystkim czytającym. Poszukuję osoby chętnej do popisania na spokojnie, aby lepiej zrozumieć forumowe co i jak, a także głębiej wczuć się w swoją postać, więc jeśli znalazłby się ktoś chętny proszę uprzejmie o kontakt.
Dosyć spora jak na swój gatunek krokuta, o krótkiej sierści w jasnych odcieniach szarego i brązu, nakrapianej ciemnymi, niemal czarnymi plamkami. Wygląda, jakby za chwilę miała się przewrócić i zasnąć, a wyraźniejszy blask życia w jej oczach można zaobserwować tylko jeśli coś ją naprawdę boli. Na pysku ma sporo śladów po dawnych zadrapaniach, na skutek niesienia niezbyt skorego do współpracy lwiątka.
|
|||
|
Hatari Konto zawieszone Gatunek:Hiena Cętkowana Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:1/4 Liczba postów:242 Dołączył:Cze 2016 STATYSTYKI
Życie: 98
Siła: 70 Zręczność: 52 Spostrzegawczość: 55 Doświadczenie: 6 |
01-04-2018, 17:11
Prawa autorskie: kantayeni/ ja
Szukam mensza dla Hatari :vc
A tak na serio to chętnie wrzucę ją w jakiś wątek bo biedna została bez stada. Dobre Lefcy i Krokiety mile widziani, płeć nie gra roli, acz Hatari lepiej odnajduje się w towarzystwie pań. |
|||
|
Shinda Konto zawieszone Gatunek:Krokuta centkowana Płeć:Samica Wiek:Maluch Liczba postów:20 Dołączył:Lip 2017 STATYSTYKI
Życie:
Siła: 18 Zręczność: 18 Spostrzegawczość: 25 |
01-04-2018, 17:14
Prawa autorskie: Kuanza
Zapraszamy do hieniego stadka ;) Biedne lwy ją porzuciły to może niech przyjdzie do pobratymców
Teraz jesteśmy przy samotnym pniu, ale już idziemy do skalnego lasu więc możesz tam wbijać ;)
Rudzielec z zielonymi oczkami.
|
|||
|
Gunter Samotnik ![]() Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Młodszy Znachor Liczba postów:208 Dołączył:Lut 2018 STATYSTYKI
Życie: 94
Siła: 76 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 30 |
17-04-2018, 23:01
Prawa autorskie: ja
Tytuł pozafabularny: Geniusz
Przystojny, zrównoważony psychicznie brunet pozna... kogokolwiek celem wspólnego dyskutowania nad sensem życia/ hasania wesoło po sawannie/ przejmowania władzy nad światem/ czegokolwiek innego, co można porabiać na marginesie.
|
|||
|
Sköll Konto zawieszone Gatunek:Panthera leo spelea Płeć:Samica Wiek:Podrostek( ok. 1 rok) Liczba postów:57 Dołączył:Mar 2017 STATYSTYKI
Życie:
Siła: 52 Zręczność: 40 Spostrzegawczość: 38 Doświadczenie: 10 |
02-05-2018, 19:52
Prawa autorskie: Koseki/Xylax
Kogoś na fabułę :vc bez porywanek z pupy tylko i bicia z zazdrości za zbyt długie uszy.
~Głos~
![]() |
|||
|
Cheka Samotnik ![]() Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:Podrostek Liczba postów:16 Dołączył:Lip 2017 STATYSTYKI
Siła: 25 Zręczność: 25 Spostrzegawczość: 25 Doświadczenie: 0 |
03-05-2018, 12:09
Prawa autorskie: Ja
Ja chętnie, szukam kogoś kto przygarnie dzieciaka zrodzonego z narkotykowego haju xD
|
|||
|
Hati Poszukujący ![]() Gatunek:Panthera leo spelea Płeć:Samiec Wiek:Podrostek Liczba postów:50 Dołączył:Kwi 2017 STATYSTYKI
Siła: 55 Zręczność: 40 Spostrzegawczość: 35 |
03-05-2018, 18:19
Prawa autorskie: Xylax
Mhm... Wiesz co Cheka... Ja ci mogę zarzucić propozycją Avy jako opiekunki. Bo w sumie nią nie piszę bo nie mam zaczepienia tak trochę, a z takim dzieckiem zawsze raźniej.
|
|||
|
Manaia Rekrut ![]() Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Młoda dorosła Liczba postów:107 Dołączył:Maj 2018 STATYSTYKI
Życie:
Siła: 70 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 15 |
03-05-2018, 18:25
Prawa autorskie: Gunter
Szukam kogoś na margines. Temat dowolny.
|
|||
|
Banjo Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Zezwolenia:Może zbierać kocimiętkę i lulka. Liczba postów:62 Dołączył:Kwi 2017 STATYSTYKI
Życie: 91
Siła: 60 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 15 |
03-05-2018, 20:18
Prawa autorskie: Vari rysunek, ja obróbka ;)
Proponuję Banja i Ima gotowych do zawierania nowych znajomości ;)
Acha Cheka. Nie wiem czy wiesz ale jakby co to jesteś zostawiona na terenie księżycowych.Nie wiem czy kojarzysz bo tam nic nie napisałaś ale Xenia przyniosła wszystkie dzieciaczki. ![]() "Przed spotkaniem skonsultuj się z katechetą lub egzorcystą, gdyż każdy lew niewłaściwie stosowany może zaszkodzić twojej moralności i/lub cnocie" |
|||
|
Ayana Poszukujący ![]() Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Znamiona:2/4 Tytuł fabularny:Siostra Kapłanki Liczba postów:55 Dołączył:Cze 2015 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 74 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 20 |
03-05-2018, 20:24
Prawa autorskie: KamiLionheart, tło: Disney
A ja zapraszam kogoś tutaj! http://pbf.krollew.pl/showthread.php?tid...#pid134640
![]() |
|||
|
Cheka Samotnik ![]() Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:Podrostek Liczba postów:16 Dołączył:Lip 2017 STATYSTYKI
Siła: 25 Zręczność: 25 Spostrzegawczość: 25 Doświadczenie: 0 |
07-05-2018, 17:56
Prawa autorskie: Ja
Skoro jestem u Księżycowych to chetnie popiszę sobie z Avą :D
![]() Cellophane flowers of yellow and green
Look for the girl with the sun in her eyes And she's gone |
|||
|
Ava Wtajemniczony ![]() Gatunek:Hiena cętkowana Płeć:Samica Wiek:Młoda Dorosła Znamiona:3/4 Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:230 Dołączył:Maj 2016 STATYSTYKI
Siła: 66 Zręczność: 56 Spostrzegawczość: 55 Doświadczenie: 43 |
07-05-2018, 19:02
Prawa autorskie: Ghalib
Yuuupi ^^ Ja nia niby dalej siedze w jakims watku ale uznam ze juz sobie poszłam i mozemy gdzies razem na fabułę wbić ^^
Bo ja jestem bogiem
Uświadom to sobie Słyszysz słowa, od których włos jeży się na głowie O, rany, rany Jestem niepokonany |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości