Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
15-09-2016, 15:22
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Ja raz z Sami troszkę łapałam, jeszcze pewnie nam się zdarzy, może nawet dzisiaj się zbierzemy. ;D A tak sama to łapię przy okazji, jak gdzieś wychodzę, nie chce mi się samej łazić po mieście tylko po to, żeby coś tam złapać.
|
|||
|
Normik Zgryźliwa | Gość |
25-10-2017, 22:10
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Sam łapałem, ostatnio widze, że coraz mniejszy ruch, chyba pada ;P
|
|||
|
Kamui Wódz Gatunek:Lew Tsavo Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Towarzysz:Nietoperz borsuczy Liczba postów:496 Dołączył:Wrz 2015 STATYSTYKI
Życie: 86
Siła: 81 Zręczność: 69 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 15 |
10-04-2018, 17:38
Prawa autorskie: Ian Hinley/kosekiasai/XylaX
Odgrzewamy kotleta :v
Niantic zaserwował nam ostatnio całkiem interesująca aktualizację, tak jakby zaczął się jakiś story mode z szukaniem Mew, ale nie tylko tym stara się ściągnąć graczy z powrotem do siebie. Wprowadzono mini wyzwania odblokowywane przy zakręceniu stopem, zbieramy naklejki, a po uzbieraniu odpowiedniej ilości dostajemy paczkę, paczka jak paczka, bo bonus zawiera też niespodziankę w postaci możliwości złapania fajnego poka? Mi wyskoczył Moltres, nie ukrywam fajna sprawa bo w rajdach nie uczestniczę |D średnia wieku u mnie na dzielni waha się w okolicy 20? Ostatnio załapałam się na darmowy rajd na Lugie tłum moje pojawienie się obok gymu skomentował "o 15 osoba" khem khem.. dzieki bogu wyglądam wciąż młodo na góra 18-19 x'D |
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
12-04-2018, 23:50
Ja ostatnio trochę wróciłam do gry, ale z questami jestem w kropce, bo moje obecne wymagają walk, a moja gra polega głównie na łapaniu poków w autobusie. xD Nie bardzo mi się chce wychodzić specjalnie po to, żeby iść pod gyma, gram tylko "przy okazji". Ale łapię trochę zaległych poków przez ten event. Tych eventowych niestety nie miałam okazji. :/
|
|||
|
Kykczor Konto zawieszone Gatunek:Moręgówka Płeć:Samiec Wiek:dorosły(3 lata) Liczba postów:173 Dołączył:Paź 2017 STATYSTYKI
Życie:
Siła: 10 Zręczność: 55 Spostrzegawczość: 80 Doświadczenie: 10 |
19-05-2018, 11:20
Prawa autorskie: Samiya
Tytuł pozafabularny: Junior Admin / Mistrz Gry / Duch shoutboxa
Wróciłem do człapania po mieście z nudów i rzucania pokeballami i teraz pytanie, co warto zbierać? Co warto łapać czy w ogóle jest sens lvowania poka?
|
|||
|
Kykczor Konto zawieszone Gatunek:Moręgówka Płeć:Samiec Wiek:dorosły(3 lata) Liczba postów:173 Dołączył:Paź 2017 STATYSTYKI
Życie:
Siła: 10 Zręczność: 55 Spostrzegawczość: 80 Doświadczenie: 10 |
20-05-2018, 20:56
Prawa autorskie: Samiya
Tytuł pozafabularny: Junior Admin / Mistrz Gry / Duch shoutboxa
Drobny edit, naumiałem się co i jak i jestem postrachem okolicy :V
|
|||
|
Zevran Konto zawieszone Gatunek:Lew (mieszanka tsavo i wschodnioafrykańskiego) Płeć:Samiec Wiek:Młody dorosły Tytuł fabularny:Uczeń Medyka Liczba postów:260 Dołączył:Gru 2016 STATYSTYKI
Siła: 67 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 62 Doświadczenie: 30 |
24-05-2018, 18:41
Prawa autorskie: Ale-Tie, nukotek
Czy ktoś z lapiacych poki wie co jeszcze wypada z tych paczek za stemple? Bo mnie tylko zapdos wypada :c
|
|||
|
Sköll Konto zawieszone Gatunek:Panthera leo spelea Płeć:Samica Wiek:Podrostek( ok. 1 rok) Liczba postów:57 Dołączył:Mar 2017 STATYSTYKI
Życie:
Siła: 52 Zręczność: 40 Spostrzegawczość: 38 Doświadczenie: 10 |
25-05-2018, 13:42
Prawa autorskie: Koseki/Xylax
Przez cały Maj wypada Zapek, od 1 czerwca będzie Articuno~ chyba będą co miesiąc dawać kolejno legendy z każdej generacji.
~Głos~
|
|||
|
Sunkeyru Samotnik Gatunek:Pyton południowoafrykański Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:77 Dołączył:Kwi 2016 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 80 Zręczność: 30 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 10 |
25-05-2018, 14:01
Prawa autorskie: avatar: flyugeen
Wszędzie elektryczne ka...kurczaki. Chociaż mi wypadł Zapdos z 98% IV
|
|||
|
Zevran Konto zawieszone Gatunek:Lew (mieszanka tsavo i wschodnioafrykańskiego) Płeć:Samiec Wiek:Młody dorosły Tytuł fabularny:Uczeń Medyka Liczba postów:260 Dołączył:Gru 2016 STATYSTYKI
25-05-2018, 23:49
Kurła, to mam nadzieję, ze chociaż ten Articuno wypadnie lepszy, bo te zapdosy to całe g, wszystkie mi się trafiają co mają jakieś beznadziejnie słabe ataki :C
|
|||
|
Sunkeyru Samotnik Gatunek:Pyton południowoafrykański Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:77 Dołączył:Kwi 2016 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 80 Zręczność: 30 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 10 |
28-05-2018, 11:46
Prawa autorskie: avatar: flyugeen
ja mam Articuno 100% IV z rajdu xD
Teraz tylko muszę mu ataki zmienić aby był taki "osom i w ogóle" |
|||
|
Sköll Konto zawieszone Gatunek:Panthera leo spelea Płeć:Samica Wiek:Podrostek( ok. 1 rok) Liczba postów:57 Dołączył:Mar 2017 STATYSTYKI
Życie:
Siła: 52 Zręczność: 40 Spostrzegawczość: 38 Doświadczenie: 10 |
10-06-2018, 19:55
Prawa autorskie: Koseki/Xylax
Szkoda że ni moszna ich do dzimów wstawiać, chociaż z legend to przekoksów za bardzo nima, taki Ho-oh ma sporo CP, Mewtwo też niby zły nie byłby.
~Głos~
|
|||
|
10-06-2018, 22:01
A co chodzi z tym 100% IV bo ja nie za bardzo wiem co to ma być, nigdzie w tej grze procentów nie widziałem XD
|
|||
|
Kamui Wódz Gatunek:Lew Tsavo Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Towarzysz:Nietoperz borsuczy Liczba postów:496 Dołączył:Wrz 2015 STATYSTYKI
Życie: 86
Siła: 81 Zręczność: 69 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 15 |
10-06-2018, 22:33
Prawa autorskie: Ian Hinley/kosekiasai/XylaX
Bo IV to jest coś ukrytego.
Niantiki nie wiedzieć czemu nie dali graczowi możliwości sprawdzenia statystyk pokemonow ( ok niby dali ten smieszny arprais, ale to shit jest) xD IV mierzysz aplikacjami np. 'Poke Genie' który czyta z ekranu gry staty. CP to tylko wskaźnik LVL w sumie :/c i jedna z kilku składowych IV Były jeszcze inne apki co mierzyły z bazy danych PokemonGo ale czyscili ostatnio wszystko i aplikacje szlag trafił na początku kwietnia? Do dziś nie naprawili tego eh ~3~ |
|||
|
10-06-2018, 23:35
No ale co to jest XD Jakaś siła ataków czy co. Ja myślałem, że tylko jest tyle ile pisze przy tych dwóch "atakach", a nie że jeszcze jakieś ukryte super siły XD
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości