Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
06-11-2012, 12:31
Prawa autorskie: av: malaika4
Tytuł pozafabularny: VIP
zgodnie z obietnicą, w tym temacie możecie wybrać, który z zaproponowanych eventów chcecie widzieć na forum. poniżej znajduje się ich spis, który skopiowałam z tematu z propozycjami.
kilka zasad dotyczących głosowania: 1. każdy user ma tylko jeden głos! głosujemy z jednego konta, nie wszystkich. 2. nie wolno głosować na własne propozycje. to będzie sprawdzane po zakończeniu ankiety. te głosy będą dyskwalifikowane. 3. w przypadku remisu dwóch lub więcej opcji, decyzję co do eventu, który zostanie przeprowadzony, podejmie administracja. 4. w tym temacie można jak najbardziej dyskutować i oceniać - pomysłodawcy mogą odpowiadać na pytania, opisywać szerzej propozycje lub je wycofać. nie można jednak dodawać nowych albo w istotny sposób modyfikować istniejących. zachęcam do przemyślanego oddawania głosów! SPIS PROPOZYCJI Cytat:Akilian Cytat:Kerra Cytat:Khayaal Cytat:Ashley #1 Cytat:Ashley #2 Cytat:Ashley #3 Cytat:Saika
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Kami Kanibal | Abajifo Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 95 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 15 |
06-11-2012, 13:03
Prawa autorskie: ~KamiLionheart/ *jollyjack/ bethesda
A gdzie opcja - nie podoba mi się żadne? :D
My Lioden Den
~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia? MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary |
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
06-11-2012, 13:05
nie jest potrzebna. przecież wiemy, że wszystkim się wszystko zawsze podoba :>
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Vinity Gość |
06-11-2012, 13:26
Ha ah hahah :D ta..
|
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
06-11-2012, 16:57
Prawa autorskie: moje
Podobnie jak Des, pomysł Saiki jest ciekawy, ale za bardzo skupia się wokół konkretnych postaci. Głos na Khay.
|
|||
|
Asuan Gość |
06-11-2012, 18:14
Prawa autorskie: moje
Cholera, a jak klikniesz nie na to co trzeba? Ja chciałam na Khay, ale zagapiłam się z tymi kropkami i kliknęłam chyba na pierwszy. Proszę, zróbcie coś z tym, to miało być inaczej ^^"
|
|||
|
06-11-2012, 18:22
nie ma takiej technicznej możliwości, musiałabym całą ankietę usunąć i dać od nowa. zasadniczo zmarnowałaś głos.
przy liczeniu, jeśli to coś zmieni, możemy się zastanowić, czy uwzględnić Twoją pomyłkę i policzyć ją jako głos na inną opcję - oczywiście odznaczę to wtedy wyraźnie - ale na dzień dzisiejszy niestety jest stracony.
|
|||
|
Duma Konto zawieszone Gatunek:Laine Płeć:Samica Wiek:6 miesięcy. Liczba postów:117 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 25 Spostrzegawczość: 15 |
10-11-2012, 15:29
Prawa autorskie: av; l - Malaika4, col - ComicScribe, obr - Cynek :3/Maciej Balcar
Jestem baaardzo leniwa i poprę Des, która wszystko ładnie wyłożyła. Tylko fakt - te małpy byłyby fajniejsze jako inne zwierzaki xD
Co do pomysłu Eler - chęętnie, tylko może później? :3 Dobry pomysł, wart wykorzystania.
Światło księżyca
Ten wiatr, co trawy gnie Te wody wzburzone... To właśnie cały świat wokół mnie, to wszystko czego chce, co pragnę mieć, mam tu... |
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
10-11-2012, 18:30
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Aaa ja wolę pomysł Saiki. Fakt, może i skala mniejsza (chociaż jakby to ładnie zorganizować, to dałoby się objąć większość postaci), ale sam pomysł lepszy. Nie, nie dlatego, że tam jest wymieniona Ven. xp Dlatego, że nawiązuje do pierwszych stad, dawnych, legendarnych wręcz postaci, które są przodkami obecnie żyjących etc. Jest ciekawie rozplanowany.
Co mi się u Khay nie podoba, huh. Po pierwsze, małpy - no nieee, wystarczy nam Rafiki. Jak później odejdą te małpy, to nikt nie będzie uważał Rafikiego za żadnego specjalnego mędrca, bo przecież a, ja spotkałam fajniejsze małpy, one sprzedawały magię, a nie naszyjniki i one strzelały laserami z dupy! Druga kwestia - trochę magii, no okej. Ale nie na całe forum, nie dla praktycznie każdego, nie tak powszechnie. Co to za magia wtedy? Jak na tych wszystkich wilczych i psich forach, gdzie ważniejsze jest to, ile postać ma zdolności magicznych/przedmiotów etc. niż prowadzenie fabuły. Tooo jest przesada. |
|||
|
Kami Kanibal | Abajifo Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
10-11-2012, 18:56
Niech wygra Małpia Magia xD lol
My Lioden Den
~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia? MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary |
|||
|
11-11-2012, 21:15
a ja głosuję na Kerrową powódź. to coś bardzo łatwego do przeprowadzenia i dałoby szansę usunięcia nieaktywnych w fabule kont. lwy się potopią i tyle xP
pomijając moje krwawe zapędy, w pomyśle podoba mi się właśnie prostota w przeprowadzeniu, która nie oznacza liniowości ani ograniczenia możliwości. mamy sytuację początkową (podnoszenie się wód) i mamy cel do osiągnięcia (przetrwać) - a wszystko to, co pośrodku, zależy od akcji graczy. pozostałe pomysły, także mój, zależą przede wszystkim od aktywności i pomysłowości MG, bo postaci nie mają "na dzień dobry" wyznaczonego celu, tylko muszą go dostać od miszcza. z tym jest czasem ciężko.
|
|||
|
Ildengrim Gość |
12-11-2012, 17:41
Również chciałabym powódź. Proste, mogą zaangażować się w to każde lwy i nie będzie problemu z 'właściwie, to po co ja mam coś z tym robić?'.
|
|||
|
13-11-2012, 00:54
Tytuł pozafabularny: VIP Ildengrim napisał(a):Również chciałabym powódź. Proste, mogą zaangażować się w to każde lwy i nie będzie problemu z 'właściwie, to po co ja mam coś z tym robić?'. A co dopiero pialiście że wam mgła na całym forum przeszkadza ;P Event Kerry jest za rozległy, obejmuje za wiele i dlatego nie wygra, poza tym trwa tak długo.. jej.. Trololo ;3
My Lioden Den
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości