Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
![]() Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Fiametta Gość |
06-11-2012, 21:11
hem błagam o wybaczenie tygodniowej (?) nieobecności i oznajmiam, że taki stan potrwa jeszcze chwile.
|
|||
|
Erick Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:około 3 lat Liczba postów:134 Dołączył:Paź 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 78 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 35 |
09-11-2012, 16:28
Prawa autorskie: Kami; Obróbka Destiny | Vegava
Erick i reszta..
wyjeżdżam na weekend.. |
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra ![]() Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
10-11-2012, 01:07
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Mako może nie być przez jakiś czas, ma problemy z netem.
|
|||
|
Arto Konto zawieszone Gatunek:Genus ducis Płeć:Samiec Wiek:Siedem susz. Znamiona:1 Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:444 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 59 Doświadczenie: 10 |
11-11-2012, 15:16
Prawa autorskie: RagDrawer
Tytuł pozafabularny: VIP
Nie ma mnie, póki choć częściowo nie załatwicie sprawy tych wszystkich denerwujących rozwielitek.
|
|||
|
Mogrim Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:a pomyka 5 lat po świecie Liczba postów:324 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 38 |
11-11-2012, 18:21
Prawa autorskie: Av-KamiLionheart, Obróbka&Cieniowanie-RagDrawer,Color-ja |Sygnatura-Malaika
Ja już mówię, że nie ma mnie w środę i czwartek ...w środę nauka do kolokwium, a w czwartek impreza :)
![]() JESTEM JAGUAREM !
I jak masz coś do mnie to napisz, a cię zmiażdżę!
|
|||
|
Duma Konto zawieszone Gatunek:Laine Płeć:Samica Wiek:6 miesięcy. Liczba postów:117 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 25 Spostrzegawczość: 15 |
12-11-2012, 22:03
Prawa autorskie: av; l - Malaika4, col - ComicScribe, obr - Cynek :3/Maciej Balcar
Dużo rzeczy do zrobienia xd Nie będzie mnie około dwóch dni, jutro i pojutrze. Odpisy powinny polecieć jutro, jak znajde czas - jak nie, w czwartek. Sorry, pyśki.
Światło księżyca
Ten wiatr, co trawy gnie Te wody wzburzone... To właśnie cały świat wokół mnie, to wszystko czego chce, co pragnę mieć, mam tu... |
|||
|
Eenu Konto zawieszone Gatunek:Roza Płeć:Samica Wiek:8 miesięcy Znamiona:0/0 Liczba postów:55 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 10 Zręczność: 10 Spostrzegawczość: 10 |
13-11-2012, 22:44
Prawa autorskie: MysticMistSong
Przez najbliższy tydzień nie spodziewajcie się żadnych postów z mojej strony.
|
|||
|
Alaina Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:dorosła Liczba postów:250 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 74 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 29 |
15-11-2012, 19:51
Prawa autorskie: malaika4//
Do czasu aż nie pojawią się posty, dzięki którym będę mogła ruszyć postacie
Alaina/Liadan ![]() "...Jestem hipokrytą... Nie bój się, nieustanie powtarzałam do siebie, wierząc że te drobne słowa dodadzą mi odwagi abym mogła iść przed siebie... A jednak nie umiem, nie ważne ile postaram się uczynić korków, kajdany strachu już dawno skuły moje łapy. Boje się was, boje się bliskości , boje się straty. Gdyż kiedy spróbuje się do kogoś przywiązać, ta osoba odchodzi, zbyt daleko aby móc ją odnaleźć..." |
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
15-11-2012, 21:58
Prawa autorskie: av: malaika4
Tytuł pozafabularny: VIP
jutro obiecuję porobić odpisy z wszystkich kont, na których zalegam, czyli chyba na wszystkich. xP w tym dla Ciebie, Al - nie ma kontaktu z Horrorem, więc go wynarratoruję stamtąd.
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 88 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 29 |
15-11-2012, 23:32
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
Dotyczy, oczywiście, zarówno Morana, jak i Sharmy.
Wtorek, środa, czwartek, piątek - próbne matury, + we wtorek egzamin teoretyczny na prawko (na razie tylko wewnętrzny, całe szczęście), więc siedzę i zakuwam od jutra.
[center]
![]() Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
Zbanowany Gatunek:Lew berberyjski Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:336 Dołączył:Lis 2012 STATYSTYKI
Siła: 82 Zręczność: 66 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 95 |
17-11-2012, 15:47
Prawa autorskie: Dirke | Lioden/Kami
Erick kazał przekazać, że nie ma go do niedzieli :D
|
|||
|
Saika Gość |
18-11-2012, 03:04
Bo nauczyciele naprawdę lubią sprawdzać nasze sprawdziany i większe prace domowe, przez co mamy ich aż nadmiar - bo po każdym zebraniu słyszymy tą samą śpiewkę ''bo rodzice kazali dołożyć nam jeszcze więcej prac domowych" - bo histeryczkę naszło na robienie 19825 dodatkowych kartkówek z tego, co już było na sprawdzianie - bo jesteśmy gupi i musimy się wziąć za robotę.
Nie wiem naprawdę co im wszystkim tak odwaliło, że przy żadnej okazji nie zwolnią nas nawet z lekcji religii [bo po co, skoro można zrobić na zastępstwie matematykę]. Ale prawdopodobnie to z racji określonego limitu godzin jaki musi być wyrobiony z każdego przedmiotu i ogólnej presji nauczycieli, że wypuszczą nas z budy, a tak naprawdę nic nie będziemy wiedzieć [chociaż tak będzie, nie oszukujmy się]. No ale cóż... Popłakałam, a teraz podsumuję że z racji próby pozbawienia nas wolnego czasu będę się ograniczać. Blech. Wybaczcie. Ale ss oddam w terminie. |
|||
|
Destiny Gość |
21-11-2012, 18:55
Konta: Ares, Matumaini, Oxena, Sanamu, Ayrum, Nizar
Czas: około miesiąca Powód: Oxi ogranicza komputer, za dużo nauki, za mało czasu. Konta: Destiny, Ayari Reinmar, Monte, Akira Czas: piątek, sobota, niedziela Powód: Falkon, kurwa! :D |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
21-11-2012, 23:56
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
To tak:
Ja, Yaal, Fuko, Hewa, Shun, Arham, Malaika + Desti, która już o tym wspomniała. 23-25.11 FALKON! :D |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: