Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
22-11-2012, 00:39
Prawa autorskie: av: malaika4
Tytuł pozafabularny: VIP
ja planuję być w tym czasie w sieci...
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
22-11-2012, 00:47
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
A ja się w zeszłym roku zastanawiałam, jak można siedzieć na fejsie podczas Falkonu... A było trochę takich.
Ale chyba nie tyle co normalnie? xP |
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
22-11-2012, 08:33
przede wszystkim na miau i na mailu, nie na fb :P
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 88 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 29 |
25-11-2012, 11:13
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
Moran, Sharma.
Zajebany przez matkę kabel. Nie wiem, ile potrwa nieobecność. Sorry.
[center]
Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
Erick Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:około 3 lat Liczba postów:134 Dołączył:Paź 2012 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 35 |
25-11-2012, 13:26
Prawa autorskie: Kami; Obróbka Destiny | Vegava
Erick i reszta..
Teraz ograniczam komputer i będę siedzieć rzadko, ale postaram się odpisywać regularnie.. |
|||
|
Arto Konto zawieszone Gatunek:Genus ducis Płeć:Samiec Wiek:Siedem susz. Znamiona:1 Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:444 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 59 Doświadczenie: 10 |
26-11-2012, 22:09
Prawa autorskie: RagDrawer
Ograniczona aktywność w najbliższym czasie.
|
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
27-11-2012, 22:06
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Sorry, że nie było mnie wczoraj, odsypiałam Falkon. Z kolei teraz muszę przeczytać Pana Tadzia, bo z tego odpowiadam, a mam jeszcze parę innych zajęć, więc też wam nie poodpisuję, przepraszam. D:
|
|||
|
Mogrim Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:a pomyka 5 lat po świecie Liczba postów:324 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 38 |
27-11-2012, 23:57
Prawa autorskie: Av-KamiLionheart, Obróbka&Cieniowanie-RagDrawer,Color-ja |Sygnatura-Malaika
Ja ze względu na nieustanne fale atakujących kolokwiów i trzymane w rezerwie oddziały zbliżającej się sesji ograniczam się tylko do fabularnych odpisów :)
JESTEM JAGUAREM !
I jak masz coś do mnie to napisz, a cię zmiażdżę!
|
|||
|
Hofu Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata 9 miesięcy Liczba postów:393 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 42 |
29-11-2012, 11:45
Prawa autorskie: MadKakerlaken ll Malaika4 ; kolor: Aiden
Od jutra popołudnia nie będzie mnie aż do niedzieli popołudnia/wieczoru albo do poniedziałku ;) Powód: Bierzmowanie i pełny dom ludzi, więc nie będę miała kiedy usiąść przy kompie :)
Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym.
Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Nie mamy wtedy żadnego wyboru. Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś, jak potrafimy być nimi jutro? Głos |
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
05-12-2012, 00:54
Prawa autorskie: moje
5-6 grudnia idę do szpitala, bedo mnie ciąć ;_;
|
|||
|
Asuan Gość |
05-12-2012, 19:55
Prawa autorskie: moje
6,7,8, możliwie 9 grudnia
projekt klasowy, na dane dni umówiliśmy się na organizację |
|||
|
06-12-2012, 00:23
Na tym moim zadupi wystarczy troche sniegu i mrozu, zeby kable pozdychaly. Nie mam internetu. Mam nadzieje wrocic wkrotce, moze nawet jutro - ale nie wiem, ile to tak naprawde potrwa.
Nieobecnosc na wszystkich postaciach (tam, gdzie sie da, nie czekajcie albo animujcie je sami). Kontakt przez Fel. edit już :3
|
|||
|
Hewa Duch Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat Znamiona:0/0 Liczba postów:395 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 78 Doświadczenie: 26 |
15-12-2012, 17:38
Prawa autorskie: ~Chotara, tło - sabrinaelisabeth
Nie będzie mnie gdzieś do czwartku, a może już w środę wejdę. No i od razu powiadamiam, że spadnie moja aktywność na święta raczej.
Ostatni tydzień szkoły i się wszystkim zachciało sprawdziany robić. Do tego lektura i jeszcze 2 sprawdziany, których nie pisałam, bo byłam na zawodach. |
|||
|
Erick Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:około 3 lat Liczba postów:134 Dołączył:Paź 2012 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 35 |
16-12-2012, 14:38
Prawa autorskie: Kami; Obróbka Destiny | Vegava
nie będzie mnie przez jakiś czas.. około miesiąca, więc pomijajcie mnie w postach.
we wtorek wyjeżdżam na święta do babci, gdzie nie ma internetu, później jestem w górach na nartach, a w styczniu biała szkoła od razu po sylwestrze. spodziewajcie się mnie około 20 stycznia. |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
23-12-2012, 20:17
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Nie będzie mnie od jutra po południu albo do wtorku wieczorem, albo do środy.
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości