Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
30-12-2012, 17:02
Prawa autorskie: av: malaika4
Tytuł pozafabularny: VIP
nie xD to będzie już na całe życie coś, czego nie udało mu się osiągnąć, i ZAWSZE coś pilnego najpierw wyskoczy ;d
czy Makali zostanie zaakceptowany przez stado, czy tylko niechętnie tolerowany?
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
30-12-2012, 18:10
Prawa autorskie: moje
Niektórzy go zaakceptują, a niektórzy dalej będą przeklinać go w myślach.
Hmm, to może tak czysto teoretycznie: kto ma pierwszeństwo do tronu Świtu, Moran, jako najstarszy Książę czy synowie z krwi i kości Artosia? |
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
02-01-2013, 22:36
są jeszcze dzieci Kami, które są starsze i od zaadoptowanego Morana, i od nowonarodzonych dzieci Arto. dziedziczenie, gdyby było sposobem zdobywania władzy w Świcie, zależy więc od tego, kto jest władcą "bardziej". a póki co wychodzi na Kami. władcą powinno więc być najstarsze z jej dzieci, eee... czy to będzie Dart?
czy Hasirze uda się dogadać z Vasanti? czy potrzeba opieki nad Sharmą przeważy jej lekceważenie dla stada Lwich?
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Omara Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Liczba postów:844 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Siła: 74 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 36 |
16-01-2013, 12:25
Prawa autorskie: Dukacia, obróbka: Fileera (Vei) :*
Raczej nie
Czy Felija jest chora na głowę? (Bez urazy Felciu ^^) |
|||
|
25-01-2013, 20:44
z pewnością jest niestabilna emocjonalnie, ale jest w stanie panować nad swoimi czynami i poddać je krytyce - tyle, że nie chce tego drugiego robić. nie powiedziałabym więc, że jest "chora na głowę".
co się stanie z Aimem? dołączy gdzieś czy zostanie samotnikiem?
|
|||
|
Ashley Gość |
25-01-2013, 23:14
Jaka jest Ashley?
|
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
26-01-2013, 01:13
...eee?
Nie znam za bardzo Aima i sposobu, w jaki jest prowadzony, ale nie wydaje się typem, który mógłby się ustatkować i zagrzać gdzieś miejsce na dłużej. Jak skończy się spotkanie podrostków z Mogrimem- czy tym razem Cień potraktuje młodziaki łagodniej niż zazwyczaj? |
|||
|
Aiden Gość |
27-01-2013, 03:05
Nigdy nic nie wiadomo- Mogrim czasami jest nieprzewidywalny.
Czy Aiden wreszcie przekona się, że dokonał słusznego wyboru czyt. Dołączenie do Lwich? |
|||
|
Ashley Gość |
27-01-2013, 14:54
Czy Ashley odzyska wzrok ?
|
|||
|
Q Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:2 lata Liczba postów:28 Dołączył:Lis 2012 STATYSTYKI
Siła: 75 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 60 |
27-01-2013, 16:50
Prawa autorskie: lineart (c) Freeska
Mam lepsze.
Czy Ashley zacznie najpierw odpowiadać na pytania, zamiast je kolejny raz ignorować? |
|||
|
Ashley Gość |
27-01-2013, 21:14
Prawa autorskie: lineart (c) Freeska
Ale na jedno odpowiedziałam pytanie a na reszta bo nie zauwazyłam .
Odpowiadam na wszystkie: Nie mam zielonego pojęcia. CzyAshley zostanie matką? Kto będzie jej partnerem? |
|||
|
27-01-2013, 21:34
*FACEPALM* Ashley, jak nie masz nic ciekawego do napisania, albo zwyczajnie nie śledzisz fabuły, to po prostu nie pisz w temacie.
Q:nie tak jakbyśmy tego chcieli. Aiden: nie za bardzo śledzę Twoją fabułę, ale po poście na Skale Skazy wnioskuję, że postać ma niemałe wątpliwości, co do swojego wyboru. Ano właśnie, będąc w temacie Aidena- czy Moran wyperswaduje mu przystawanie z Lwimi? A może uda mu się nawet przeciągnąć go na swoją stronę? |
|||
|
Ashley Gość |
27-01-2013, 22:57
Nie śledziłam bo nie było kiedy. Odpowiem na wszystkie pytania moim stwierdzeniem ,,nie wiem".
Jeśli chodzi o Morana chociaż nie śledzę, to prawdopodobnie przeciągnie na swoją stronę. Czy z korzyściami zależy to tylko od niego. Czy Moonlight będzie adoptowany przez Hatimę? Jak sobie poradzi? |
|||
|
Eliana Konto zawieszone Gatunek:Lioness Płeć:Samica Wiek:1r Znamiona:0/0 Liczba postów:227 Dołączył:Lis 2012 STATYSTYKI
Siła: 30 Zręczność: 30 Spostrzegawczość: 30 Doświadczenie: 5 |
27-01-2013, 23:09
Prawa autorskie: RagDrawer || Domisea
Nie poradzi sobie, bo Eliana go zje. Wydłubie mu oczy i jelita, które jak szlalik owinie sobie wokół szyji.
Czy Aim i Padme dowiedzą sie o swoim pokrewienstwie? |
|||
|
27-01-2013, 23:17
Jak się nie wie, to się nie pisze- to chyba oczywiste. A odpowiadanie "nie wiem" i zadawanie od razu pytania o swoją postać, jest z deka aroganckie.
Hatima to uosobienie anioła, na pewno nie odrzuci lwiątka, czy czegokolwiek innego w potrzebie. A jak sobie poradzi- nie wiem, ale pod opieką kogoś takiego, jak powyżej wymieniona na pewno nie byłoby mu źle. Dobra, jak długo Hasira wytrzyma u Lwich? XD EDIT: Aj nie zauważyłam, że ktoś mnie wyprzedził-eee chyba raczej się nie dowiedzą, bo chyba brak jakiegokolwiek punktu zaczepienia, aby rozmowa między nimi zeszła na taki temat. I pisze się "szyi" :3 |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości