♫ Audycja 36 ♫

Wszystkie audycje znajdziecie na audycje.krollew.pl
Tygodniowy bonus
+5 opali

Otrzymuje Warsir!
  • Forum zostało zarchiwizowane i dostępne jest jedynie w wersji do odczytu - poza ShoutBoxem i tematami pozafabularnymi. Dziękujemy za wspólną grę!
  • Oficjalny kanał na discordzie - do kontaktu z graczami.
  • Stale aktywny pozostaje dział z pożegnaniami, gdzie każdy będzie mógł dopisać swoje.
  • NIE zgadzamy się na kopiowanie jakiejkolwiek części tego forum, także po jego zamknięciu.

~ Administracja Król Lew PBF (2006-2018)
Generator statystyk
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia
Pogoda
1-15 września
21 °C
16 °C
16-30 września
23 °C
17 °C
Postać miesiąca:
Sierpień

Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei

Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
Znajdziecie nas na:
Khayaal
Konto zawieszone

Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012

STATYSTYKI Życie: 100
Siła: 68
Zręczność: 78
Spostrzegawczość: 79
Doświadczenie: 10

30-12-2012, 17:02
Prawa autorskie: av: malaika4
Tytuł pozafabularny: VIP

nie xD to będzie już na całe życie coś, czego nie udało mu się osiągnąć, i ZAWSZE coś pilnego najpierw wyskoczy ;d

czy Makali zostanie zaakceptowany przez stado, czy tylko niechętnie tolerowany?
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
Odpowiedz
Skanda
Bliznopyski | Duch
*

Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012

STATYSTYKI Życie: 0
Siła:
Zręczność:
Spostrzegawczość:
Doświadczenie: 94

30-12-2012, 18:10
Prawa autorskie: moje

Niektórzy go zaakceptują, a niektórzy dalej będą przeklinać go w myślach.

Hmm, to może tak czysto teoretycznie: kto ma pierwszeństwo do tronu Świtu, Moran, jako najstarszy Książę czy synowie z krwi i kości Artosia?
[Obrazek: raguwno_by_ragous-d9t9pod.png]
Odpowiedz
Khayaal
Konto zawieszone

Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012

02-01-2013, 22:36

są jeszcze dzieci Kami, które są starsze i od zaadoptowanego Morana, i od nowonarodzonych dzieci Arto. dziedziczenie, gdyby było sposobem zdobywania władzy w Świcie, zależy więc od tego, kto jest władcą "bardziej". a póki co wychodzi na Kami. władcą powinno więc być najstarsze z jej dzieci, eee... czy to będzie Dart?

czy Hasirze uda się dogadać z Vasanti? czy potrzeba opieki nad Sharmą przeważy jej lekceważenie dla stada Lwich?
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
Odpowiedz
Omara
Konto zawieszone

Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Liczba postów:844 Dołączył:Gru 2012

Siła: 74
Zręczność: 79
Spostrzegawczość: 71
Doświadczenie: 36

16-01-2013, 12:25
Prawa autorskie: Dukacia, obróbka: Fileera (Vei) :*

Raczej nie

Czy Felija jest chora na głowę? (Bez urazy Felciu ^^)
Odpowiedz
Khayaal
Konto zawieszone

25-01-2013, 20:44

z pewnością jest niestabilna emocjonalnie, ale jest w stanie panować nad swoimi czynami i poddać je krytyce - tyle, że nie chce tego drugiego robić. nie powiedziałabym więc, że jest "chora na głowę".

co się stanie z Aimem? dołączy gdzieś czy zostanie samotnikiem?
Odpowiedz
Ashley
Gość

25-01-2013, 23:14

Jaka jest Ashley?
Odpowiedz
Skanda
Bliznopyski | Duch
*

Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012

Siła:
Zręczność:
Spostrzegawczość:

26-01-2013, 01:13

...eee?

Nie znam za bardzo Aima i sposobu, w jaki jest prowadzony, ale nie wydaje się typem, który mógłby się ustatkować i zagrzać gdzieś miejsce na dłużej.

Jak skończy się spotkanie podrostków z Mogrimem- czy tym razem Cień potraktuje młodziaki łagodniej niż zazwyczaj?
Odpowiedz
Aiden
Gość

27-01-2013, 03:05

Nigdy nic nie wiadomo- Mogrim czasami jest nieprzewidywalny.

Czy Aiden wreszcie przekona się, że dokonał słusznego wyboru czyt. Dołączenie do Lwich?
Odpowiedz
Ashley
Gość

27-01-2013, 14:54

Czy Ashley odzyska wzrok ?
Odpowiedz
Q
Konto zawieszone

Płeć:Samica Wiek:2 lata Liczba postów:28 Dołączył:Lis 2012

Siła: 75
Zręczność: 75
Spostrzegawczość: 60

27-01-2013, 16:50
Prawa autorskie: lineart (c) Freeska

Mam lepsze.
Czy Ashley zacznie najpierw odpowiadać na pytania, zamiast je kolejny raz ignorować?
Głos:
1 | 2

Odpowiedz
Ashley
Gość

27-01-2013, 21:14
Prawa autorskie: lineart (c) Freeska

Ale na jedno odpowiedziałam pytanie a na reszta bo nie zauwazyłam .
Odpowiadam na wszystkie: Nie mam zielonego pojęcia.
CzyAshley zostanie matką? Kto będzie jej partnerem?
Odpowiedz
Skanda
Bliznopyski | Duch
*

Siła:
Zręczność:
Spostrzegawczość:

27-01-2013, 21:34

*FACEPALM* Ashley, jak nie masz nic ciekawego do napisania, albo zwyczajnie nie śledzisz fabuły, to po prostu nie pisz w temacie.

Q:nie tak jakbyśmy tego chcieli.

Aiden: nie za bardzo śledzę Twoją fabułę, ale po poście na Skale Skazy wnioskuję, że postać ma niemałe wątpliwości, co do swojego wyboru.

Ano właśnie, będąc w temacie Aidena- czy Moran wyperswaduje mu przystawanie z Lwimi? A może uda mu się nawet przeciągnąć go na swoją stronę?
Odpowiedz
Ashley
Gość

27-01-2013, 22:57

Nie śledziłam bo nie było kiedy. Odpowiem na wszystkie pytania moim stwierdzeniem ,,nie wiem".
Jeśli chodzi o Morana chociaż nie śledzę, to prawdopodobnie przeciągnie na swoją stronę. Czy z korzyściami zależy to tylko od niego.
Czy Moonlight będzie adoptowany przez Hatimę? Jak sobie poradzi?
Odpowiedz
Eliana
Konto zawieszone

Gatunek:Lioness Płeć:Samica Wiek:1r Znamiona:0/0 Liczba postów:227 Dołączył:Lis 2012

Siła: 30
Zręczność: 30
Spostrzegawczość: 30
Doświadczenie: 5

27-01-2013, 23:09
Prawa autorskie: RagDrawer || Domisea

Nie poradzi sobie, bo Eliana go zje. Wydłubie mu oczy i jelita, które jak szlalik owinie sobie wokół szyji.

Czy Aim i Padme dowiedzą sie o swoim pokrewienstwie?
If you want to ma­ke God laugh, tell him about your plans.
[Obrazek: elianakom_by_domisea-d6pycxi.png]Charahub.

ter>GŁOS dorosłej[/center]
Odpowiedz
Skanda
Bliznopyski | Duch
*

Siła:
Zręczność:
Spostrzegawczość:

27-01-2013, 23:17

Jak się nie wie, to się nie pisze- to chyba oczywiste. A odpowiadanie "nie wiem" i zadawanie od razu pytania o swoją postać, jest z deka aroganckie.

Hatima to uosobienie anioła, na pewno nie odrzuci lwiątka, czy czegokolwiek innego w potrzebie. A jak sobie poradzi- nie wiem, ale pod opieką kogoś takiego, jak powyżej wymieniona na pewno nie byłoby mu źle.

Dobra, jak długo Hasira wytrzyma u Lwich? XD

EDIT: Aj nie zauważyłam, że ktoś mnie wyprzedził-eee chyba raczej się nie dowiedzą, bo chyba brak jakiegokolwiek punktu zaczepienia, aby rozmowa między nimi zeszła na taki temat.

I pisze się "szyi" :3
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości