Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Aigéan Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:6 miesiący Liczba postów:54 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 25 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 15 |
25-10-2012, 19:06
Prawa autorskie: KamiLionheart/obróbka; Lisha
Stefan - szczerze? Nie znam.
Natalia - koleżanka z klasy. Monika - znam, dziewczyna z sąsiedniej klasy ale poznana poza szkołą, niezbyt przyjemna. Wanda Aleksander Michalina |
|||
|
Padme Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:Dorosła. Znamiona:0/0 Liczba postów:662 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 34/20pd |
26-10-2012, 22:56
Prawa autorskie: Malaika4
Wanda- cycki
Aleksander- grubas z podstawówki Michalina- podstawówka olga ola kinga
GŁOS
Legend says, when you can't sleep at night, It's because you're awake in someone else's dream.
So you've never felt the attraction that comes when someone who is capable of doing terrible things, for some reason, cares O N L Y about you?
|
|||
|
Surina Gość |
29-10-2012, 18:06
Prawa autorskie: Malaika4
Ale mi się trafiło...
olga- taka szmata ola- taka szmata kinga- taka szmata Tomasz Sebastian hm, Albert? |
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
30-10-2012, 10:59
Prawa autorskie: av: malaika4
Tytuł pozafabularny: VIP
Tomasz - zaprzyjaźniony z rodziną profesor
Sebastian - kolega z przedszkola Albert - paradoksalne połączenie: zarozumiała ciamajda Hanna Kinga Filip
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 88 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 29 |
31-10-2012, 21:51
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
Hanna - taka koleżanka w przedszkolu kiedyś była. Chyba.
Kinga - prawdziwe imię mojej internetowej przyjaciółki. Filip - cóż, tak na imię ma pewien obiekt moich zainteresowań. Szkoda, że to syn mojego polonisty xD Robert Kacper Wiesława
[center]
Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
Saika Gość |
03-11-2012, 00:08
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
Robert - nobody
Kacper - pedał w obcisłych sfeterkach i rurkach. Wiesława - Szymborska, jedyne skojarzenie. Danusia - Sara - Dawid |
|||
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 88 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 29 |
03-11-2012, 00:19
Danusia - "ciocia" mojej przyjaciółki.
Sara - jakaś znajoma z dzieciństwa. Dawid - nie pamiętam, bym kiedykolwiek jakiegoś ciekawego i godnego zapamiętania osobnika o tym imieniu poznała. Patrycja, Marta, Laura
[center]
Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
Hordian Gość |
03-11-2012, 01:03
Patrycja - ktoś gdzieś kiedyś... nieprzyjemne odczucia, musiałam mieć nieprzyjemności przez osobę o tym imieniu.
Marta - ach... mam dwie przyjaciółki Marty, więc odczucia jak najbardziej pozytywne. Laura - nie znam nikogo o takim imieniu. Robert, Aneta, Ewelina |
|||
|
Kerra Gość |
03-11-2012, 23:29
Robert- Nie znam takiego Stefana.
Aneta-Ot, znana mi dziewczyna, całkiem miła. Ewelina-Zdaje mi się, że moi rodzice znają taką dziewczynę. Magda, Kasia, Stefan (kocham to imię <3 ) |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
11-11-2012, 18:06
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Magda - koleżanka z klasy
Kasia - przyjaciółka Stefan - taka 10-letnia Zosia wołała tak na Mako :D Zuzia, Marta, Marek |
|||
|
Ares Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Rok i miesiąc. Liczba postów:210 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Siła: 45 Zręczność: 35 Spostrzegawczość: 40 Doświadczenie: 5 |
14-04-2013, 17:35
Prawa autorskie: Madkakerlaken
Zuzia- kolezanka z klasy
Marta- nauczycielka Marek- chłopak z klasy wyżej, o Kamil, Patrycja, Oliwer |
|||
|
Arham Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:3 lata Znamiona:0/0 Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:110 Dołączył:Paź 2012 STATYSTYKI
Siła: 85 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 63 Doświadczenie: 10 |
14-04-2013, 18:07
Prawa autorskie: Chotara
Kamil - przyjaciel
Patrycja - koleżanka z klasy Oliwer - kojarzy mi się tylko "Oliwer i spółka" xp Jan, Iga, Daniel |
|||
|
Machafuko Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata 2 miesiące Liczba postów:786 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 38 |
18-04-2013, 22:05
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Tytuł pozafabularny: Pomoc techniczna / Prowadzący Radia
Jan - wuj, który ma śmieszny nawyk rozmawiania po polsku i włosku jednocześnie.
Iga - kilkuletnia córka sąsiadów. Daniel - w podstawówce znałem jednego Daniela. Wojciech, Justyna, Michalina
Głos // Sylwetka // A tu w nowej roli // I prezencik od synka
___ I rzekł do mnie główny admion: "Zbanuj wszystkich, ja rozpoznam swoich". Zielony? Czy czerwony? :v |
|||
|
Kivjan Gość |
23-04-2013, 21:09
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Tytuł pozafabularny: Pomoc techniczna / Prowadzący Radia
Wojciech- nie znam.
Justyna- koleżanka z innego forum. Michalina- znało się w przedszkolu. Scholastyka, Roman, Gracjan. |
|||
|
Hewa Duch Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat Znamiona:0/0 Liczba postów:395 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 78 Doświadczenie: 26 |
09-05-2013, 15:10
Prawa autorskie: ~Chotara, tło - sabrinaelisabeth
Scholastyka - nie znam.
Roman - Jeden z moich (nie)licznych sąsiadów : D Gracjan - tu szczerze mówiąc też pustka Oo ---- Magdalena, Izabela, Stanisław. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości