Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Demi Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:9 lat Liczba postów:114 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 90 Zręczność: 60 Spostrzegawczość: 60 |
19-04-2013, 20:31
Prawa autorskie: L-malaika4, C-ja, cieniowanie - Des
Ja nigdy nie byłem osobą przywiązaną do rodziny. Nigdy nie myślałem też by ją założyć. Znajomi mówią, że zbyt bardzo skupiam się na nauce i spełnieniu zawodowym, zapominając, że istnieją jeszcze wyższe uczucia. Przyznaje im po części rację. Może kiedyś … ale to raczej będzie zbieg okoliczności.
,,Zeusie, każde twe słowo i każdy twój gest, napełnia mnie wiarą ... daje życiowy cel. ''
|
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
19-04-2013, 20:44
Prawa autorskie: av: malaika4
Tytuł pozafabularny: VIP
nie wpadaj, zachodź świadomie! <klepie Moguna po pleckach>
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Demi Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:9 lat Liczba postów:114 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 90 Zręczność: 60 Spostrzegawczość: 60 |
19-04-2013, 21:00
Prawa autorskie: L-malaika4, C-ja, cieniowanie - Des
Bardziej mi chodziło o to, że nie szukam miłości tylko zdaje się na ślepy los :D
,,Zeusie, każde twe słowo i każdy twój gest, napełnia mnie wiarą ... daje życiowy cel. ''
|
|||
|
Arto Konto zawieszone Gatunek:Genus ducis Płeć:Samiec Wiek:Siedem susz. Znamiona:1 Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:444 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 59 Doświadczenie: 10 |
19-04-2013, 22:48
Prawa autorskie: RagDrawer
Tytuł pozafabularny: VIP
W przyszłości chciałbym żyć i żreć.
|
|||
|
Chikja Poszukujący Gatunek:Hydra vulgaris Płeć:Samica Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Młodszy Szaman Liczba postów:766 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 63 Zręczność: 83 Spostrzegawczość: 80 Doświadczenie: 10 |
22-04-2013, 15:52
Prawa autorskie: Vegava/ Koseki-L/Lioden
Tytuł pozafabularny: VIP Arto napisał(a):W przyszłości chciałbym żyć i żreć. Za dużo wymagasz żonciu od życia, nie można mieć dwóch rzeczy na tę sama literę. |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
25-04-2013, 00:48
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Teraz jestem w liceum, więc chcę zdać maturę, a później chcę iść na prawo do Lublina, a co potem, to ja jeszcze nie wiem. Aż tak dalekosiężnych planów to ja nie mam. Po studiach będę 6 lat starsza... Łoł... 6 lat temu to ja byłam w podstawówce i chciałam być dziennikarką, psychologiem czy tam weterynarzem. xP
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: