Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Hofu Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata 9 miesięcy Liczba postów:393 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 78 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 42 |
09-05-2013, 15:43
Prawa autorskie: MadKakerlaken ll Malaika4 ; kolor: Aiden
Magdalena - koleżanka z klasy
Izabela - nauczycielka matmy z gimbazy Stanisław - katecheta z gimbazy, który przez całą lekcję potrafił nawijać o identyfikatorach Agata, Ernest, Wojciech Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym.
Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Nie mamy wtedy żadnego wyboru. Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś, jak potrafimy być nimi jutro? Głos |
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
26-05-2013, 18:12
Prawa autorskie: av: malaika4
Tytuł pozafabularny: VIP
Agata - znajoma z podstawówki, pół-Holenderka.
Ernest - no idea. Wojciech - kolega z klasy z liceum, ma przepiękny, spiżowy, basowy głos. jak mówi po francusku (a mówi świetnie), to nic, tylko zemdleć z rozkoszy. Marta, Tadeusz, Fryderyka
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Roza Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:Trzy i pół roku. Znamiona:0/0 Liczba postów:88 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 95
Siła: 66 Zręczność: 60 Spostrzegawczość: 90 |
28-05-2013, 10:57
Prawa autorskie: Lineatr Malaika4, a reszta Kamilionheart.
Marta - Hum, żadnej takiej koleżanki nie mam czy cuś, ale wiem że jak byłam bardzo mała, mama przyprowadzała mnie do jej koleżanki, właśnie nijakiej Marty. Zapamiętałam jej imię, a-ale tak ogólnie to już nie bardzo, bo od lat jej nie widziałam.
Tadeusz - Tylko mi sie z książką kojarzy |D ni mam nikogo takiego. Fryderyka - O_O tym bardziej ._. Przemysław, Wojtek, Daniel. |
|||
|
Hewa Duch Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat Znamiona:0/0 Liczba postów:395 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 78 Doświadczenie: 26 |
29-05-2013, 01:41
Prawa autorskie: ~Chotara, tło - sabrinaelisabeth
Przemysław - utopił mi chomika D;
Wojtek - kolega z klasy, nie opuścił ani jednej godziny w szkole od początku poprzedniego roku o.o Daniel - ma na nazwisko Piątek, kolejny kolega z klasy, w piątki zawsze ma święto, więc robi sobie wolne od szkoły xd --- Małgorzata, Cezary, Robert |
|||
|
Ashley Gość |
07-06-2013, 00:43
Prawa autorskie: ~Chotara, tło - sabrinaelisabeth
Malgorzata -Kojarzy mi się z nauczycielką z praktyk ogrodniczych
Cezary -Z postacią filmu 13 posterunek :3 Robert -Kolega z podstawówki To więc ; Kazimierz Tomasz Marcin |
|||
|
Shi Konto zawieszone Gatunek:Gepard Płeć:Samiec Wiek:Rok Liczba postów:121 Dołączył:Maj 2013 STATYSTYKI
Siła: 30 Zręczność: 45 Spostrzegawczość: 45 Doświadczenie: 5 |
26-06-2013, 22:25
Prawa autorskie: ~NinjaCheetah, tło: ~ryky
Kazimierz - dziadek : D
Tomasz - brat cioteczny... Marcin - ,,kolega'', wyjątkowo nielubiany xd --- Krzysztof, Maria, Teofil. |
|||
|
Kahawian Dwugrzywy | Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:1,101 Dołączył:Kwi 2013 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 17 |
26-06-2013, 22:31
Prawa autorskie: MadKakerlaken
Krzysztof- brat cioteczny.
Maria- moje imię z bierzmowania. Pe... Teofil- Brak jakichkolwiek skojarzeń. Kinga, Iza, Ada. |
|||
|
Mino Eive Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:0/0 Liczba postów:202 Dołączył:Maj 2013 STATYSTYKI
Siła: 74 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 64 Doświadczenie: 19 |
30-06-2013, 01:46
Prawa autorskie: Rag
Kinga- koleżanka z podstawówki i chyba największa fanka spongeboba jaką znam xd
Iza- jej przyjaciółka Ada- nie znam żadnej ady. Kamil, Ryszard, Bogumił. |
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
30-06-2013, 13:50
Kamil - kolega z roku, który próbuje mnie podrywać, może mu przejdzie w wakacje ._.
Ryszard - najlepszy przyjaciel mojego bliskiego przyjaciela xD oczytany, posiadający dużą wiedzę facet. Boguś - a nie znam. Filip, Sandra, Zbyszek
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Ashley Gość |
30-06-2013, 13:56
Filip -Nie znam
Sandra -Pamiętam 2 znajome. Spoko z szkoły. Zbyszek - Nie spotkałam się To teraz moje imię XD Dorota, Dominika, Daria |
|||
|
Mino Eive Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:0/0 Liczba postów:202 Dołączył:Maj 2013 STATYSTYKI
Siła: 74 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 64 Doświadczenie: 19 |
03-07-2013, 14:55
Prawa autorskie: Rag
Dorota- ciotka ze stanów
Dominika- znajoma, która zajebiście jeździ konno i wygrała ostanio na zawodach L Daria- pusta blondynka ze szkoły |
|||
|
Shi Konto zawieszone Gatunek:Gepard Płeć:Samiec Wiek:Rok Liczba postów:121 Dołączył:Maj 2013 STATYSTYKI
Siła: 30 Zręczność: 45 Spostrzegawczość: 45 Doświadczenie: 5 |
04-07-2013, 11:41
Prawa autorskie: ~NinjaCheetah, tło: ~ryky
Imiona jeszcze XD
Dobra, ja podam, coby gra nie stała. --- Karolina, Jerzy, Aleksandra |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
05-07-2013, 14:06
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Karolina - koleżąnka z klasy
Jerzy - znajomy rodziców Aleksandra - przyjaciółka Kinga, Paulina, Adrian |
|||
|
Ares Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Rok i miesiąc. Liczba postów:210 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Siła: 45 Zręczność: 35 Spostrzegawczość: 40 Doświadczenie: 5 |
05-07-2013, 20:17
Prawa autorskie: Madkakerlaken
Kinga- Darki :3
Paulina- koleżanka z klasy Adrian- nie znam Żaneta, Dorota, Krystian |
|||
|
Alaina Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:dorosła Liczba postów:250 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 74 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 29 |
06-07-2013, 13:03
Prawa autorskie: malaika4//
Żaneta-znajoma z koloni
Dorota- koleżanka z pierwszej pracy ;) Krystian- dawny przyjaciel ,do tej pory żałuje tego jak nasza znajomość się zakończyła ==" Marcel, Ilona, Rafał "...Jestem hipokrytą... Nie bój się, nieustanie powtarzałam do siebie, wierząc że te drobne słowa dodadzą mi odwagi abym mogła iść przed siebie... A jednak nie umiem, nie ważne ile postaram się uczynić korków, kajdany strachu już dawno skuły moje łapy. Boje się was, boje się bliskości , boje się straty. Gdyż kiedy spróbuje się do kogoś przywiązać, ta osoba odchodzi, zbyt daleko aby móc ją odnaleźć..." |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości