Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Omara Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Liczba postów:844 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 74 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 36 |
15-08-2013, 21:33
Prawa autorskie: Dukacia, obróbka: Fileera (Vei) :*
Otóż chciałabym oddać w dobre ręce Leviana, brata bliźniaka Levine, która razem z bratem należy do Szkarłatnego Świtu. Powód: przeliczyłam się. Myślałam, że podołam w grze samcem, ale niestety nie udało się. Oczywiście przepraszam osobę, która powierzyła mi tę postać w moje ręce.
Szkoda mi kasować tę postać, więc uznałam że lepiej będzie jak zagra nią ktoś inny, Kto wie, może jemu pójdzie o wiele lepiej niż mi? Zasady: - Pisać ładne posty - Nie zaniedbywać postaci Więcej o tej postaci możecie się dowiedzieć ode mnie poprzez PW lub GG :) |
|||
|
Tiro Gość |
30-08-2013, 11:26
Ja się na to piszę! Możesz dać linka do historii, czy KP?
|
|||
|
Eleyna Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Liczba postów:214 Dołączył:Maj 2013 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 69 Zręczność: 74 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 28 |
02-09-2013, 14:39
Prawa autorskie: Linearty DragonFireNight i Malaiki pokolorowany przez Omarę
Hmm...
Oto zapis jego historii: Levian napisał(a):Historia (Minimum 5 zdań złożonych): Cóż historię ma bardzo podobną do historii Levine. Wychował się w stadzie liczącym osiem osobników. Matka, ojciec,ciotka I siostry. Pewnego dnia, rodzice zdecydowali przenieść całe stado w inne miejsce, odnaleźć jakiś zbiornik wodny by móc przetrwać w porze suchej. Pod czas tej wędrówki zostali zaatakowani przez obcego samca. Oczyma małego Leviana wygądało to w ten sposób. Otóż najpierw tata bił się z obcym lwem, broniąc rodziny z całych sił. nie udało się. Napastnik pokonał tatę. Mama krzykneła do cioci i do młodych, by uciekali. Sama starała się zatrzymać lwa, niestety Levian widział jak się szarpali, a mama traci przytomność. Następnie samiec dogonił lwiątka I ciocię. Wszyscy się rozbiegli w różnicę strony. Gdy ciocia walczyła z bestią, lewek pobiegł w stronę półżywego taty. Miał tyle ran. Był cały we krwi, ledwo żył. Kazał synowi wleźć mu pod szyję i się nie ruszać, dopóki on mi nie powie by wyjść. Młodzik uczynił jak kazał tata. On położył głowę tak, że nie było go w ogóle widać. Po kilku godzinach leżenia w bezruchu Levian miał dość. Zapytał ojca czy może wyjść, oraz czy mogą W chwili obecnej Levian wraz ze swoją odnalezioną siostrą bliźniaczką należą do Stada Szkarłatnego Świtu i oboje planują zemstę na mordercy swojej rodziny, gdy tylko obaj dorosną. |
|||
|
Tiro Gość |
02-09-2013, 15:43
Dzięki! Postać i jej charakter raczej mi odpowiada. To jak mogę go dostać? Prrrroszę!
|
|||
|
Eleyna Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Liczba postów:214 Dołączył:Maj 2013 STATYSTYKI
02-09-2013, 16:14
Ok, zaraz dostaniesz PW
Tylko NIE zaniedbaj postaci! :) |
|||
|
Akira Konto zawieszone Gatunek:Panthera leo Płeć:Samiec Wiek:Podrostek. Liczba postów:207 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Życie: 50
Siła: 30 Zręczność: 35 Spostrzegawczość: 25 Doświadczenie: 14 |
02-09-2013, 17:16
Tytuł pozafabularny: MISTRZ MELODYJ
Jeśli Tiro zrezygnuje, ja chętnie zajmę się lwiakiem :3
Kto gra siostrą? Mogłabyś opisać nieco charakter? Szuka zemsty, okey... ale czy jest porywczy? A może opanowany? Inteligentny czy wręcz przeciwnie? Nie musisz żałować słów c: |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
02-09-2013, 19:39
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Siostrą gra Naila, tylko że ostatnio jest mocno zajęta i dlatego rzadko ją widać.
|
|||
|
03-09-2013, 15:41
Co nieco o jego charakterze:
Levian napisał(a):Wciaż się kształtuje. Jest uroczym lwątkiem, z zewnątrz oczywiście.Wnętrze ma dość ponure. Lubi się znęcać nad słabszymi stworzeniami. Gdy upoluje szczura czy mysz, najpierw trochę się nią pobawić za nim ją zje. Jest egoistą, zazwyczaj myśli tylko o swoim dupsku, nie interesują go inni. Jednak jego najbliżsi mogą na niego liczyć Dobra, to ja zrobię tak: najpierw oddam go Tiro (jako, że pierwszy się zgłosił), a jeśli nie da rady, to niech odda go Akirze. Oki? |
|||
|
Levine Konto zawieszone Wiek:1 rok. Znamiona:0/0 Liczba postów:76 Dołączył:Kwi 2013 STATYSTYKI
Siła: 40 Zręczność: 45 Spostrzegawczość: 35 |
06-09-2013, 00:22
Ja tutaj łośki jestem, tylko jak Felcia (dzięki mordko <3) słusznie stwierdziła mam nieco na głowie ;3 W zasadzie to do mnie można na gg napisać (43933348), ale to raczej po 22, jak ogarnę po szkole i pracy.
[you] , jaką maskę dziś nosisz? |
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
06-09-2013, 17:28
Prawa autorskie: av: malaika4
Tytuł pozafabularny: VIP
rozumiem, że wątek mogę zamknąć?
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Omara Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Liczba postów:844 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Siła: 74 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 36 |
07-09-2013, 20:55
Tak, możesz
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości