Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Akira Konto zawieszone Gatunek:Panthera leo Płeć:Samiec Wiek:Podrostek. Liczba postów:207 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Życie: 50
Siła: 30 Zręczność: 35 Spostrzegawczość: 25 Doświadczenie: 14 |
16-10-2013, 23:36
Tytuł pozafabularny: MISTRZ MELODYJ
Więc tak... szukam jakiejś dorosłej postaci, którą mogłabym poprowadzić. W sumie małe znaczenie ma czy samica czy samiec, jaki ma design czy imię. Najważniejsze dla mnie w tej chwili będą powiązania z innymi postaciami. Chodzi o to, żebym miała jakieś podłoże fabularne.
*Przygarnięta przeze mnie postać dołączy do Świtu, także proszę z góry wziąć to pod uwagę. *Poza tym możecie składać propozycje, ale niekoniecznie przyjmę postać, to już zależy od mojego gustu. *Chcę, żeby postać była dorosła. *Mogę przyjąć postać przez kogoś porzuconą, albo którą ktoś chce oddać. *Mogę też przyjąć postać pod tytułem, np. tylko "ojciec", "siostra", "przyjaciel"... bez konkretnego charakteru, wyglądu czy imienia. W sumie takie chętniej bym brała, jako że mogłabym sobie sama jakoś ciekawie postać wykreować :3 Ogólnie po prostu składajcie mi propozycje, mam nadzieję, że jakieś będą ^.^" |
|||
|
Eleri Konto zawieszone Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:3,7 lat Liczba postów:165 Dołączył:Wrz 2013 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 59 Zręczność: 82 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 12 |
16-10-2013, 23:54
Prawa autorskie: Moi et only moi (Szczurzysława)
Nieem, jedyne co przychodzi mi na myśl to siostra Eleri-Nera (Elżbieta no "D).
Pasowałaby mi do świtu, totally, oraz Eleri wie o jej istnieniu i ma do niej określony stosunek. Nerka powinna być ciemna, ale może mieć np jasną mordę, więc jakby ci się chciało ją dizajnować to masz w miarę wolną łapę. Co do charakteru to niewiele o niej wiem poza tym, że jest wredna i imperatywna względem siostry i facetów. A, i co do wieku to powinna być od Elerki nieco starsza. Tyle chyba. Co do postaci typu "istnieje ale tylko w domyśle" to może ojciec Ariusza, bądź ktokolwiek z jego licznej dziwnej rodziny. Ari wspominał też w myślach o tym, że miał wujka tigona/ lygrysa. ;3 Hm, tak myślę, że jeszcze osoba powiązana z Metem to np Gloria. Równie stara krowa co on, jest dość drobna i jasna ze złotymi oczami. Pod przykrywką uroczej, bezbronnej kobitki skrywa kogoś kto potrafi nieźle przywalić i bluzgać "D acz w związkach jest uległą stroną. Ale poza związkiem bluzga równo na obie płcie "D A, i jest bliską przyjaciółką Metodego, uważa ją za martwą. Jak chcesz wiedzieć może coś więcej to wal "D
[center]Głos|Theme song I, II
I am wiser now So much wiser now But my wisdom is the wisdom of a fool somehow For I love you I still love you But I'm only Little miss Lonely A tear is such a very lonely thing But crying is the only thing That I can find to do Since I lost you Z tobą czystość zachować to gorzej każdy lew by się spalił już dawno las popiołu z jego grzywy nic więcej . |
|||
|
Akira Konto zawieszone Gatunek:Panthera leo Płeć:Samiec Wiek:Podrostek. Liczba postów:207 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
17-10-2013, 00:03
Masz gadulca? .3.
W razie czego napisz: 34530823, proszę :3 |
|||
|
Eleri Konto zawieszone Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:3,7 lat Liczba postów:165 Dołączył:Wrz 2013 STATYSTYKI
17-10-2013, 00:08
Mam tylko skajpaja q3q
niby mam gadulca, lecz niezainstalowanego, a przez web gadu to ja chyba zdychnę ;w;"
I am wiser now So much wiser now But my wisdom is the wisdom of a fool somehow For I love you I still love you But I'm only Little miss Lonely A tear is such a very lonely thing But crying is the only thing That I can find to do Since I lost you Z tobą czystość zachować to gorzej każdy lew by się spalił już dawno las popiołu z jego grzywy nic więcej . |
|||
|
17-10-2013, 00:10
deskakamien, pisaj :3
|
|||
|
17-10-2013, 00:15
Posłałam zapro do kontaktów, mam nadzieję, że to ty |D Szczurzyslawa
|||
|
Gordon Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:3 lata Liczba postów:35 Dołączył:Wrz 2013 STATYSTYKI
Siła: 79 Zręczność: 71 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 10 |
18-10-2013, 00:00
Prawa autorskie: ArolinaK
Hm... Odstąpiłabym konto Gordona. Jest bratem Luka. Jak dotąd rozegrałam nim tylko kilka rozmów, planowałam połazić nim jako samotnikiem i do SŚ wrzucić, ale jakoś, szczerze mówiąc, straciłam zapał do prowadzenia tej postaci. Lukiem mi się lepiej pisze ;). Więc byłoby ciekawie, bo Luka chcę przyłączyć do Lwiej Ziemi... byliby bracia po obu stronach barykady, ciekawie ^^. Wszystko opisane w historii, charakter możesz dowolnie kształtować, na razie to taki mało uprzejmy typ próbujący zorientować się w okolicy. Hm?
Tutaj strona z wpisem i historią obu braci: https://pbf.krollew.pl/showthread.php?ti...offset=165 |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości