| 
               Tygodniowy bonus  +5 opali Otrzymuje Warsir! 
  | 

| 

| 

Drzewo genealogiczne 

Okres zbioru (1 porcja): 

Cis pospolityWulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia  | 

| 
                 Pogoda 
                   | 

Postać miesiąca: 
                Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.   
                   | 

Cytat września 
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.				

~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie 
                 | 

| 
		Manuela Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:2 lata 3 m-ce Liczba postów:172 Dołączył:Wrz 2013 STATYSTYKI
Życie: 100 

Siła: 64 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 63 Doświadczenie: 29  | 

23-10-2013, 00:37  		
		Prawa autorskie: AlaDyllus, arolinak(avatar) 

Hm, no... w małej ilości can be, ale jak za dużo to bywa źle "D  

Osoba pode mną lubi styl retro .w.  -Wszyscy mówią: "nie oglądaj się za siebie i idź naprzód"  
 A ja mówię: oglądaj się za siebie. -Dlaczego? -Bo za tobą może iść ktoś, na kogo warto zaczekać.   Głos[/center]  | 
|||

| 
| 
		Tabia Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:dorosły Liczba postów:163 Dołączył:Wrz 2013 STATYSTYKI

Siła: 85 Zręczność: 55 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 10  | 

24-10-2013, 21:52  		

W takim rozumieniu tego słowa, w jakim ja je rozumiem, to nie xD  

Osoba pode mną gardzi instrukcjami obsługi.  | 
|||

| 
| 
		Ariusz Konto zawieszone Gatunek:Hybryda lwa (z czymś bardziej puchatym) Płeć:Samiec Wiek:8 miesięcy Liczba postów:693 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI

Siła: 20 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 21 Doświadczenie: 00  | 

24-10-2013, 21:56  		
		Prawa autorskie: Ragi et mo 
	    Tytuł pozafabularny: VIP 
				Zazwyczaj owszem "D w przypadku telefonów/ komputerów/ programów nie daj Boże, instrukcja pozostaje wzgardzoną. Ale jak trzeba to trzeba xD  

osoba pode mną... nie lubi mieć obowiązkowego basenu :I a jak nie ma, to by i tak nie lubiła gdyby musiała mieć  | 
|||

| 
| 
		Tabia Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:dorosły Liczba postów:163 Dołączył:Wrz 2013 STATYSTYKI

Siła: 85 Zręczność: 55 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 10  | 

24-10-2013, 22:06  		

O kurde aleś trafiła xD ...w samo sedno, w samo sedno!  

Osoba pode mną trzyma różne dziwne rzeczy pod poduszką, a te ją gniotą, gdy śpi.  | 
|||

| 
| 
		Manuela Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:2 lata 3 m-ce Liczba postów:172 Dołączył:Wrz 2013 STATYSTYKI

Siła: 64 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 63 Doświadczenie: 29  | 

29-10-2013, 01:40  		
		Prawa autorskie: AlaDyllus, arolinak(avatar) 

Niee trzyma .. "D  

Osoba pode mną ma manię na jakimś punkcie ^^ (jakim? :D )  -Wszyscy mówią: "nie oglądaj się za siebie i idź naprzód"  
 A ja mówię: oglądaj się za siebie. -Dlaczego? -Bo za tobą może iść ktoś, na kogo warto zaczekać.   Głos[/center]  | 
|||

| 
| 
		 Skanda Bliznopyski | Duch ![]() Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 0 

Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94  | 

29-10-2013, 01:45  		
		Prawa autorskie: moje 
				Mhm. Deszcz.  

OPM nie lubi rodzynek w serniku.  
 | 
|||

| 
| 
		 Derion Duch ![]() Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:zdechł, miał wtedy ok. 7 lat Znamiona:Stada ZG na lewym barku Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:964 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI

Siła: 87 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 44  | 

30-10-2013, 22:33  		
		Prawa autorskie: av - Rag, obrazek w podpisie - Szczurzysława, ref - ja 
				Nienawidzi.  

Osoba pode mną ma kota.  | 
|||

| 
| 
		Metody Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:102 Dołączył:Wrz 2013 STATYSTYKI

Siła: 83 Zręczność: 61 Spostrzegawczość: 66 Doświadczenie: 10  | 

30-10-2013, 22:35  		
		Prawa autorskie: Moi et Ragi 

Kotkę~ uvu  

osoba pode mną... to brzmi perwersyjnie... ekhm, a więc hmmmm wie co to papita i bardzo to lubi żreć "D 
[center]Theme song  
			De mortuis nil nisi bene Warto umrzeć za taką cenę Jesteś duszą Wszechświata i duszy Wszechświatem My body is merely the shell of my soul But the flesh must be given its due   Mam ja lapacho  | 
|||

| 
| 
		Alaina Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:dorosła Liczba postów:250 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI

Siła: 68 Zręczność: 74 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 29  | 

03-11-2013, 18:37  		
		Prawa autorskie: malaika4// 

za cholerę, nie wiem i nie ruszyła bym. (to się nie rusza, co nie Oo")  

osoba pode mną cieszy się ciepłą herbatką ?   "...Jestem hipokrytą... Nie bój się, nieustanie powtarzałam do siebie, wierząc że te drobne słowa dodadzą mi odwagi abym mogła iść przed siebie... A jednak nie umiem, nie ważne ile postaram się uczynić korków, kajdany strachu już dawno skuły moje łapy. Boje się was, boje się bliskości , boje się straty. Gdyż kiedy spróbuje się do kogoś przywiązać, ta osoba odchodzi, zbyt daleko aby móc ją odnaleźć..."  | 
|||

| 
| 
		Arne Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:Wisi Mojżeszowi 5 złotych Liczba postów:176 Dołączył:Wrz 2013 STATYSTYKI

Siła: 62 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 10  | 

03-11-2013, 18:49  		
		Prawa autorskie: Ja -w- 

lool, naprawdę nie ruszyłabyś batonika <;D?  

Nope. Nie cieszy się niczym. Osoba pode mną nie ma pojęcia co to przęsło w systemie konstrukcyjnym kościoła.  
 | 
|||

| 
| 
		Ariusz Konto zawieszone Gatunek:Hybryda lwa (z czymś bardziej puchatym) Płeć:Samiec Wiek:8 miesięcy Liczba postów:693 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI

03-11-2013, 20:11  		
				NIESTETY WIE  

Osoba pode mną... w przyszły weekend gdzieś wyjeżdża  | 
|||

| 
| 
		Eliana Konto zawieszone Gatunek:Lioness Płeć:Samica Wiek:1r Znamiona:0/0 Liczba postów:227 Dołączył:Lis 2012 STATYSTYKI

Siła: 30 Zręczność: 30 Spostrzegawczość: 30 Doświadczenie: 5  | 

04-11-2013, 16:53  		
		Prawa autorskie: RagDrawer || Domisea 

nie :)  

osoba pode mną lubi gorące kubki  | 
|||

| 
| 
		Ares Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Rok i miesiąc. Liczba postów:210 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI

Siła: 45 Zręczność: 35 Spostrzegawczość: 40 Doświadczenie: 5  | 

04-11-2013, 19:35  		
		Prawa autorskie: Madkakerlaken 

Nie, nie, nieee.  

Osoba pode mną lubi włoskie jedzenie  
 | 
|||

| 
| 

04-11-2013, 23:32  		
				Włoskie, polskie, wschodnie /tajszczyzna, chińszczyzna/ japońszczyzna~ mniam!   

Osoba pode mną... podczas kataru woli używać papieru toaletowego miast chusteczek  | 
|||

| 
| 

| 

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

![[Obrazek: deri_mania_by_szczurzyslawa_d79epb8_by_r...amrgq9.png]](http://orig07.deviantart.net/1718/f/2016/303/e/c/deri_mania_by_szczurzyslawa_d79epb8_by_rindoe-damrgq9.png)

![[Obrazek: elianakom_by_domisea-d6pycxi.png]](http://th09.deviantart.net/fs70/PRE/f/2013/283/3/8/elianakom_by_domisea-d6pycxi.png)
![[Obrazek: jgtpic.png]](http://i63.tinypic.com/jgtpic.png)