Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Nkiruma Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:259 Dołączył:Sty 2013 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 75 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 78 |
07-11-2013, 22:09
Prawa autorskie: zestaw od Ragnara, love! ;*
moja koleżanka z gimnazjum i liceum miała heterochromię taką, że jedno oko ciepły brąz, a drugie jasna zieleń. kłóciliśmy się (ze znajomymi), które ładniejsze, i jedyne co jej przeszkadzało, to to, że się nie mogłam na żadnym oku skupić :D
|
|||
|
Arne Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:Wisi Mojżeszowi 5 złotych Liczba postów:176 Dołączył:Wrz 2013 STATYSTYKI
Siła: 62 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 10 |
07-11-2013, 22:10
Prawa autorskie: Ja -w-
Ja jak najbardziej jestem w stanie wyobrazić sobie dzieciaki śmiejące się z osoby która wyraźnie ma inne kolory oczu i nie ma co tego porównywać do plamy na tęczówce, bo tego można nie zauważyć, a jak ktoś ma jedno jasno niebieskie drugie brązowe to z odległości nawet widać.
Jestem pewna że gdybym ja lub ty tak miała to by się nabijano na początku gimbazy - opcjonalnie mogliby to zamienić w atut jeśli posiadacz miałby silną pozycję w klasie xP. |
|||
|
Mora Konto zawieszone Gatunek:Lew Afrykański Płeć:Samica Wiek:3 lata Liczba postów:48 Dołączył:Sty 2014 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 15 |
17-06-2014, 13:00
Prawa autorskie: (c) Malaika4 /Oresta
Nkiruma napisał(a):moja koleżanka z gimnazjum i liceum miała heterochromię taką, że jedno oko ciepły brąz, a drugie jasna zieleń. kłóciliśmy się (ze znajomymi), które ładniejsze, i jedyne co jej przeszkadzało, to to, że się nie mogłam na żadnym oku skupić :D Pierwszy raz się spotykam. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości