Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
28-07-2012, 15:34
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Jakie legendy macie, jakie złapaliście i jakich szukacie?
Ja złapałam takie: No i mam je wszystkie poza dark zapdosem i tym czerwonym takim, bo je ode mnie wyłudziła Bjornowa. xP A szukam lugii i mew. W sumie mewtwo też bym nie pogardziła. |
|||
|
Padme Gość |
28-07-2012, 18:35
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Ja nawet nie wiem jak złapać legendy xd
Wogole jakies slabe poki mi w trawie wyskakują xd |
|||
|
Kami Kanibal | Abajifo Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 95 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 15 |
28-07-2012, 19:47
Prawa autorskie: ~KamiLionheart/ *jollyjack/ bethesda
Tytuł pozafabularny: VIP
Żeby legendy sie pokazały trzeba rozwalić wszystkie - dla danego regionu, gymy i elite + bohatera gry, wtedy z danej wersji legendy sie pokażą, rozwal wszystkie gymy i elite + wszystkich bohatryrów zeby miec dostep do wszystkich legend.
W pokedexie pokaże ci na jakiej mapie co się respi.. Pytanie jak trenować? Apfff na dzikich pokach i gymach najłatwiej, a jak masz silne poki tak na 35lvl wbijaj na bot trenerów http://www.delugerpg.com/trainers Po kliknięciu na cień pikachu pokaże ci co kto ma :D
My Lioden Den
~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia? MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary |
|||
|
Jua Gość |
06-08-2012, 15:04
A ile razy ich trzeba pokonać?
|
|||
|
Kami Kanibal | Abajifo Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 95 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 15 |
06-08-2012, 21:06
raz ;P
My Lioden Den
~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia? MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości