Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
![]() Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Tunai Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:7 miesięcy Znamiona:0/0 Liczba postów:4 Dołączył:Lis 2013 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 20 Zręczność: 25 Spostrzegawczość: 15 |
16-11-2013, 00:50
Prawa autorskie: Indicaa (avatar) Melodys300 (podpis)
Pizze tak, ale jak już to wegetariańską.
Ktoś kto ogląda Nostalgia Cricit i Recenzje żula ( z Chesterem.A.Żulem) ![]() |
|||
|
Omara Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Liczba postów:844 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Siła: 74 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 36 |
16-11-2013, 17:19
Prawa autorskie: Dukacia, obróbka: Fileera (Vei) :*
Nie
Osoba pode mną nie wie co robić |
|||
|
Castiel Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:Ponad trzy wiosny Znamiona:0/0 Liczba postów:17 Dołączył:Lis 2013 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 66 Spostrzegawczość: 66 Doświadczenie: 10 |
22-11-2013, 17:07
Prawa autorskie: Avatar (c) Znajoma ^^; Obraz w podpisie (c) svxx; Podpis (c) Yui
Yep.
Osoba pode mną lubi arbuzy c: ![]() Czy ludzkie życie jest zbyt długie, by wymazać uczucia? Ponieważ chciałbym od nowa spróbować Zrobić to, co pozostawiłem nieskończone. Powinienem ciągle gonić za swoimi marzeniami, Potykając się na tej wąskiej, pełnej zakrętów drodze. Szukam utraconego nieba, ale nie chcę wracać do "starych czasów". Przestań się smucić, Jakbym stał się ofiarą tylko po to, by móc zrozumieć. Grzech nie kończy się tylko łzami, Musisz nieść ten ból na swoich ramionach przez cały czas. Na kogo czekam w tym labiryncie uczuć, z którego nie widać wyjścia? Zapisując je w białym notesie, Chciałbym jeszcze więcej wyrzucić z siebie. Od czego pragnę uciec? Od rzeczywistości? Żyjemy po to, by spełniać swoje marzenia. Zamierzam to wykrzyczeć: słyszysz mnie? Nie mam już miejsca, do którego mogę wrócić, Dlatego nie mogę iść po linii najmniejszego oporu. Zawsze jestem wdzięczny za życzliwość, Dlatego chcę stać się silniejszy... Jestem już w drodze. Przyjmę ten ból z rozrzewnieniem. |
|||
|
Tunai Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:7 miesięcy Znamiona:0/0 Liczba postów:4 Dołączył:Lis 2013 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 25 Spostrzegawczość: 15 |
22-11-2013, 18:05
Prawa autorskie: Indicaa (avatar) Melodys300 (podpis)
Kocham
Osoba pode mną lubi filmy Marvela. ![]() |
|||
|
Castiel Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:Ponad trzy wiosny Znamiona:0/0 Liczba postów:17 Dołączył:Lis 2013 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 66 Spostrzegawczość: 66 Doświadczenie: 10 |
22-11-2013, 18:07
Prawa autorskie: Avatar (c) Znajoma ^^; Obraz w podpisie (c) svxx; Podpis (c) Yui
Uwielbiam.
Osoba pode mną lubi ciemne kolory. ![]() Czy ludzkie życie jest zbyt długie, by wymazać uczucia? Ponieważ chciałbym od nowa spróbować Zrobić to, co pozostawiłem nieskończone. Powinienem ciągle gonić za swoimi marzeniami, Potykając się na tej wąskiej, pełnej zakrętów drodze. Szukam utraconego nieba, ale nie chcę wracać do "starych czasów". Przestań się smucić, Jakbym stał się ofiarą tylko po to, by móc zrozumieć. Grzech nie kończy się tylko łzami, Musisz nieść ten ból na swoich ramionach przez cały czas. Na kogo czekam w tym labiryncie uczuć, z którego nie widać wyjścia? Zapisując je w białym notesie, Chciałbym jeszcze więcej wyrzucić z siebie. Od czego pragnę uciec? Od rzeczywistości? Żyjemy po to, by spełniać swoje marzenia. Zamierzam to wykrzyczeć: słyszysz mnie? Nie mam już miejsca, do którego mogę wrócić, Dlatego nie mogę iść po linii najmniejszego oporu. Zawsze jestem wdzięczny za życzliwość, Dlatego chcę stać się silniejszy... Jestem już w drodze. Przyjmę ten ból z rozrzewnieniem. |
|||
|
Alsu Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:21 miesięcy Liczba postów:69 Dołączył:Sie 2013 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 60 Spostrzegawczość: 55 Doświadczenie: 3 |
03-12-2013, 00:04
Prawa autorskie: AlicjaDyllus
Nope, jasne ^^
Osoba pode mną umie smażyć naleśniki "D
[center] Znowu przyszła do mnie samotność
choć myślałem, że przycichła w niebie Mówię do niej: -Co chcesz jeszcze, idiotko? A ona: -Kocham ciebie |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
03-12-2013, 01:34
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
A umiem!
Osoba pode mną woli prowadzić młode niż stare postacie. |
|||
|
Alsu Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:21 miesięcy Liczba postów:69 Dołączył:Sie 2013 STATYSTYKI
06-12-2013, 01:40
Taak c:
Osoba pode mną chodzi za późno spać "3
choć myślałem, że przycichła w niebie Mówię do niej: -Co chcesz jeszcze, idiotko? A ona: -Kocham ciebie |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
06-12-2013, 14:04
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Oj, tak...
Osoba pode mną częściej używa skanera niż drukarki. |
|||
|
Ariusz Konto zawieszone Gatunek:Hybryda lwa (z czymś bardziej puchatym) Płeć:Samiec Wiek:8 miesięcy Liczba postów:693 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 21 Doświadczenie: 00 |
06-12-2013, 17:34
Prawa autorskie: Ragi et mo
Tytuł pozafabularny: VIP
Tak :I
Osoba pode mną... ma internet w sztyfcie zamiast routera czy kabla |
|||
|
10-12-2013, 00:21
ee, i sztyfta i router ^^
Osoba pode mną ma czarne włosy c:
|||
|
Shyeiro KARNY TYTUŁ ZA PSUCIE EVENTÓW Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Ponad 4 lata Znamiona:0/0 Liczba postów:411 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 75 Zręczność: 65 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 29 |
15-12-2013, 01:59
Prawa autorskie: AFrozenHeart/ Zimnaya
Brązowe.
Osoba pode mną nie sypia ostatnio przez kaszel. |
|||
|
Rain Gość |
15-12-2013, 01:59
Prawa autorskie: AFrozenHeart/ Zimnaya
Błąd, przez katar ._.
OPM: lubi pierogi z serem. |
|||
|
Manuela Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:2 lata 3 m-ce Liczba postów:172 Dołączył:Wrz 2013 STATYSTYKI
Siła: 64 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 63 Doświadczenie: 29 |
19-12-2013, 12:26
Prawa autorskie: AlaDyllus, arolinak(avatar)
Yup :3
Osoba pode mną spędza Wigilię w swoim domu c: -Wszyscy mówią: "nie oglądaj się za siebie i idź naprzód"
A ja mówię: oglądaj się za siebie. -Dlaczego? -Bo za tobą może iść ktoś, na kogo warto zaczekać. ![]() Głos[/center] |
|||
|
Derion Duch ![]() Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:zdechł, miał wtedy ok. 7 lat Znamiona:Stada ZG na lewym barku Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:964 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI
Siła: 87 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 44 |
19-12-2013, 18:03
Prawa autorskie: av - Rag, obrazek w podpisie - Szczurzysława, ref - ja
Tytuł pozafabularny: VIP
yay! :D
osóbka pode mną dzieli pokój z rodzeństwem |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: