Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
10-04-2014, 01:22
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Wstępna lista uczestników (można się do niej dopisywać):
Cynka Felija, Arham, Soth, Oresta, Hewa Akira Derion, Khayaal Ariusz, Mania, Arne Malaika (Naema) Kalani Ragnar Tobo Kahawian Padme (spotkam się z nią po tym, jak dostanę notesik po całym jego obchodzie i przeprowadzę się do Warszawy) Więcej informacji na temat akcji znajduje się w tym temacie. Obecnie notesik znajduje się u Cynki (Malimau), która w przyszłym tygodniu spotka się z Padme, a później wyśle mi notesik (już przekazałam Cynce swój adres). Potem ja (albo któraś inna dziewczyna z okolic Chełma) będę potrzebować adresu Khay lub Deriona. Myślę, że to wypadnie gdzieś na początku maja. -- Pogrubione osoby to te, do których dotarł notesik i które się do niego wpisały. |
|||
|
Miyuki Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni. Znamiona:Dawnej Lwiej Ziemi na szyi, pod lewym uchem. Tytuł fabularny:Wędrowiec / Znachor Liczba postów:300 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 77 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 62 Doświadczenie: 10 |
18-04-2014, 14:56
Prawa autorskie: AnnieHyena | Walt Disney Company | Bryan Adams
[center]
|
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
22-04-2014, 20:37
Notesik dotarł cały i zdrowy.
Wstępny plan (o którym jeszcze nie wszyscy wymienieni wiedzą): 1. wpisuję się dzisiaj wieczorem/jutro 2. jutro po południu podrzucam notesik Lishy (Arham) 3. jeśli Lishy pójdzie szybko, to któraś z nas da notesik Shun (jeśli nie, to Shun dostanie notesik po Hewie i Oreście) 4. w piątek damy notesik Hewie, a później nie wiem kiedy i jak Oreście LUB Hewa wpisze się na mieście w piątek albo w sobotę, a potem damy Oreście LUB Oresta wpisze się na mieście, a potem damy Hewie LUB obie wpiszą się na mieście 5. w każdym razie, później notesik wraca do mnie, a ja wysyłam go Derionowi (chyba że notesik wylądowałby u Hewy lub Oresty i Derion dla dobra tempa akcji zgodziłaby się na to, żebym którejś z nich podała jej adres) Jeśli coś namotałam i nie wiecie, o co mi chodzi z Hewą i Orestą, to się nie przejmujcie. W każdym razie, wszystko jest ok i mam wielką szczerą nadzieję, że uda nam się to na spokojnie teraz załatwić (bo później będą matury i już tak spokojnie nie będzie). [ Dodano: 2014-04-23, 20:46 ] Lekka zmiana planów. Ze względu na to, że Akira niedługo będzie w Chełmie, a Shun zrezygnowała z udziału, kolejność jest taka: Felija, Arham, Oresta, Hewa, Akira, Derion, Khayaal I dalej już zgodnie z planem. Wszystkie zainteresowane osoby już o tym wiedzą, tak tylko chciałam to udokumentować. [ Dodano: 2014-05-01, 11:21 ] Notesik poszedł ja-Arham-Soth-Oresta-Hewa i obecnie przebywa u tej ostatniej. Gdy Akira będzie w Chełmie (za ok. tydzień), to, Hewa przekaże jej notesik. |
|||
|
Sadie Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Młoda dorosła Liczba postów:291 Dołączył:Maj 2013 STATYSTYKI
Siła: 64 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 40 |
22-05-2014, 15:44
Prawa autorskie: Lineart - Malaika4 - kolor - ja/witam (DeviantART) | The Fray
Be still and know that I'm with you
Be still and know I am. |
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
30-06-2014, 20:08
Prawa autorskie: av: malaika4
Tytuł pozafabularny: VIP
notes przebywa bezpiecznie u mnie. jutro powinnam nadać go na poczcie do Ariusza i zeskanować dotychczasowe wpisy, zgodnie z prośbą Fel.
zrobiłam dramatyczne opóźnienie z powodu sesji xd
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
05-07-2014, 17:38
także, notes, tego, ruszył dzisiaj. xP
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Ariusz Konto zawieszone Gatunek:Hybryda lwa (z czymś bardziej puchatym) Płeć:Samiec Wiek:8 miesięcy Liczba postów:693 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 21 Doświadczenie: 00 |
05-07-2014, 19:25
Prawa autorskie: Ragi et mo
A ja zawałów dostaję, że mi żadne paczki i listy nie przychodzą xD
|
|||
|
05-07-2014, 22:40
ale pisałam Odę do Forum, to zajmuje trochę czasu!
|
|||
|
Ariusz Konto zawieszone Gatunek:Hybryda lwa (z czymś bardziej puchatym) Płeć:Samiec Wiek:8 miesięcy Liczba postów:693 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 21 Doświadczenie: 00 |
11-07-2014, 17:04
Prawa autorskie: Ragi et mo
Notes doszedł, został już zapełniony, rysunki się kończą powoli, wheep ;v; poskanuję, bo ponoć nikt jednak tego wcześniej nie zrobił |D
|
|||
|
01-09-2014, 21:14
Sytuacja wygląda tak:
- wpisała się Ariusz, Mania i Arne, - Arne wzięła notesik na spotkanie forumowe, - tam wpisała się (eheh) Malaika (Naema). Teraz notesik jest u mnie, jest w dobrym stanie (tylko okładka się przybrudziła, ale nic się na to nie poradzi), podobnie jak plastikowe opakowanie na niego (powinno wytrzymać do końca akcji). Ja sobie poskanuję czego nie mam, a jutro z rana poślę notesik do Morana (Kalani), a potem ona pośle do Rag. Jeszcze parę osób i notesik powinien obejść wszystkich chętnych (i tych, którzy nawinęli się przypadkiem). Jestem dobrej myśli. :) |
|||
|
02-09-2014, 14:12
Poszło dalej:
http://fc07.deviantart.net/fs71/f/2014/2...7xnqpf.png Jutro powinno dotrzeć do Moranki. I mają mi napisać esa, jak dotrze (technologia łał). |
|||
|
Kalani Dobrotliwa | Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:722 Dołączył:Lis 2013 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 82 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 17 |
08-09-2014, 14:07
Prawa autorskie: MadKakerlaken
Poszedł do Raga priorytet polecony i mam nadzieję, że jutro dojdzie: http://i1268.photobucket.com/albums/jj56...ebb20c.png
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości