Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Derion Duch Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:zdechł, miał wtedy ok. 7 lat Znamiona:Stada ZG na lewym barku Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:964 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 87 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 44 |
24-09-2014, 17:23
Prawa autorskie: av - Rag, obrazek w podpisie - Szczurzysława, ref - ja
Tytuł pozafabularny: VIP
nie ma mnie do końca tygodnia
|
|||
|
Kalani Dobrotliwa | Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:722 Dołączył:Lis 2013 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 82 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 17 |
24-09-2014, 21:35
Prawa autorskie: MadKakerlaken
Nie będzie mnie od piątku do poniedziałkowego wieczoru (chyba, że będę zbyt zmęczona, to mogę wejść dopiero we wtorek).
|
|||
|
Giza Duch Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:7 lat Liczba postów:307 Dołączył:Lut 2014 STATYSTYKI
Życie: 99
Siła: 72 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 55 |
28-09-2014, 15:55
Prawa autorskie: av - Chotara,; podpis -Nataka
Nie ma mnie dziś, jutro i prawdopodobnie we wtorek, a potem i tak będę pewnie rzadziej wchodzić w tygodniu aż do końca roku akademickiego ;p
|
|||
|
Ariusz Konto zawieszone Gatunek:Hybryda lwa (z czymś bardziej puchatym) Płeć:Samiec Wiek:8 miesięcy Liczba postów:693 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 21 Doświadczenie: 00 |
01-10-2014, 21:29
Prawa autorskie: Ragi et mo
Nie będzie mnie od piątku popołudnia do niedzieli popołudnia (3-5). Jesienny Spływ Wiślany
|
|||
|
Derion Duch Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:zdechł, miał wtedy ok. 7 lat Znamiona:Stada ZG na lewym barku Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:964 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI
01-10-2014, 22:46
Ze mną przez cały październik będzie ciężko... na pewno nie będzie mnie w żaden piąteczek. I w żadną niedzielę w ciągu dnia. Soboty i niedzielne wieczory mogę przeznaczać na forum tylko wtedy, jeśli po odrobieniu się z nauką nie padnę na ryj. No a w tygodniu wiadomo - ponoć studiuję, nie. Raczej mam wydolny organizm i starczają mi 4h snu, ale żeby nie było, że nie ostrzegałam.
|
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
02-10-2014, 22:48
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Mam ostatnio jakąś zmułę, nie wiem, czy zauważyliście. Nowe miasto, mieszkanie, studia, powoli się ogarniam z tym wszystkim, naprawdę się staram, ale po prostu nie mam głowy do forum. Za późno wracam do domu. Od poniedziałku do czwartku praktycznie nie siedzę na necie, ale w weekendy powinno być prościej. Tylko akurat nie w ten.
W każdym razie - nie zapomniałam o was ani was nie olewam, zaglądam codziennie. |
|||
|
Manuela Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:2 lata 3 m-ce Liczba postów:172 Dołączył:Wrz 2013 STATYSTYKI
Siła: 64 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 63 Doświadczenie: 29 |
04-10-2014, 23:31
Prawa autorskie: AlaDyllus, arolinak(avatar)
Bardzo smutno mi o tym pisać. Ale muszę chyba. No wypadałoby.
Ostatnio coś się stało w moim życiu (nie, żaden wypadek czy coś podobnego), ale takiego, przez co forum poszło (przepraszam, to straszne, to, co napiszę) w odstawkę. Mania też. Nie mówiąc o reszcie. Po prostu od pewnego czasu nie potrafię już się tak pięknie zaangażować, wczuć w postacie, nie mam pomysłów, o wenie nie wspomnę, ale też zwyczajnie nie mam chęci :C Nie myślcie, że nie jest mi przykro. Nie chciałam zrywać z forum. I póki co się wstrzymuję. Tak na dwa tygodnie, może trzy. Przepraszam Was :C zawsze jest nadzieja, że mi się coś odstanie i będę mogła wrócić z pełną parą. Może tak zwyczajnie taka przerwa jest mi potrzebna. Do... nie wiem, regeneracji, odetchnięcia, zebrania się w sobie i w ogóle. Muszę się ogarnąć. Mam nadzieję, że kiedyś mi wybaczycie, stworki. ~zupełnie jakoś dziwnie rozmemłana Mania. -Wszyscy mówią: "nie oglądaj się za siebie i idź naprzód"
A ja mówię: oglądaj się za siebie. -Dlaczego? -Bo za tobą może iść ktoś, na kogo warto zaczekać. Głos[/center] |
|||
|
Kahawian Dwugrzywy | Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:1,101 Dołączył:Kwi 2013 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 17 |
05-10-2014, 16:10
Powoli będę wracać do normalnego pisania- na stancji zyskałam wreszcie coś, co mogę nazwać internetem.
|
|||
|
Ariusz Konto zawieszone Gatunek:Hybryda lwa (z czymś bardziej puchatym) Płeć:Samiec Wiek:8 miesięcy Liczba postów:693 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 21 Doświadczenie: 00 |
09-10-2014, 22:15
Prawa autorskie: Ragi et mo
Ewh, bardzo przepraszam, że nie piszę, szczególnie tych, którym obiecałam wątki. Jestem życiowo nie do użytku i ogólnie rzecz biorąc, może być ze mną ciężko i w najbliższym czasie może jednak lepiej na mnie nie liczyć.
|
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
20-10-2014, 12:18
Prawa autorskie: av: malaika4
Innymi słowy, wszyscy mają syndrom powakacyjny, jak jeden mąż. Szczególnie ci, co mieli prawie półroczne wakacje. :P
A Mania się chyba zakochała. <3
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Panimalos Konto zawieszone Gatunek:Lew. Płeć:Samiec Wiek:3 lata. Liczba postów:92 Dołączył:Sie 2014 STATYSTYKI
Siła: 75 Zręczność: 69 Spostrzegawczość: 66 Doświadczenie: 10 |
27-10-2014, 14:00
Prawa autorskie: MonsterUndetYourBed
Buum, ferie jesienne, więc mogę się ociągać z odpisami. Ale będę starała się o was pamiętać. Do końca tygodnia.
Nimal vel Furien |
|||
|
13-11-2014, 00:14
Nie będzie mnie. Hm może w poniedziałek zajrzę.
|
|||
|
Shyeiro KARNY TYTUŁ ZA PSUCIE EVENTÓW Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Ponad 4 lata Znamiona:0/0 Liczba postów:411 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 75 Zręczność: 65 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 29 |
15-11-2014, 03:21
Prawa autorskie: AFrozenHeart/ Zimnaya
Ogólnie co do moich nieobecności coraz dłuższych i coraz częstszych- biol-chem+praca+koniki+lol so noh8
Ale ofc zaglądam jak mogę i odpisuję! |
|||
|
Kalani Dobrotliwa | Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:722 Dołączył:Lis 2013 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 82 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 17 |
17-11-2014, 14:45
Do czwartku włącznie
Kolosy, kolosy, kolosy, mam już dość ;_; Przez trzy tygodnie cisza, a tu nagle dwa w tygodniu, i w dodatku jeden o 19 w czwartek, kiedy leci wieczorynka kurdebele ;__; |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości