Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Inn Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:892 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 80 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 59 |
14-02-2015, 01:14
Prawa autorskie: ~Malaika4
Można tu pisać na tematy walentynkowe, jak i te niezwiązane z nimi :)
Jak spędzacie walentynki? Czy może to będzie dla Was dzień, jak każdy inny? |
|||
|
Sarina Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:2 lata Liczba postów:88 Dołączył:Cze 2014 STATYSTYKI
Siła: 60 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 20 |
14-02-2015, 08:32
Prawa autorskie: RoseQuartzBases (Avatar), Nine-NeckFur (Sygnatura) | Moja obróbka (all)
No dla mnie to będzie dzień jak każdy inny. :D W sumie zawsze taki był i podejrzewam, że w tym roku nic się nie zmieni. Nie żeby mi to przeszkadzało, w końcu zdążyłam już się przyzwyczaić. ;)
|
|||
|
Kalani Dobrotliwa | Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:722 Dołączył:Lis 2013 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 82 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 17 |
14-02-2015, 10:39
Prawa autorskie: MadKakerlaken
Tytuł pozafabularny: VIP
Nie mam czasu na chłopaków, muszę się uczyć! ;___;
Siedzę i uczę się biochemii, poprawka w poniedziałek. Jak to dobrze, że nikogo nie mam, przynajmniej nie zawadza mi dzisiaj w nauce! *idzie płakać do kąta* A wszystkim mniej lub bardziej samotnym fangirlom dedykuję ten genialny filmik: http://youtu.be/ka_mPfFD50Y |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
14-02-2015, 14:25
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Ja olewam walentynki i jadę do kumpeli oglądać disneye. Jutro wieczorem do was wrócę. :)
|
|||
|
FireLion Duch Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:2 lata Liczba postów:173 Dołączył:Wrz 2014 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 75 Zręczność: 72 Spostrzegawczość: 72 Doświadczenie: 45 |
14-02-2015, 16:15
Prawa autorskie: SouriPL, Lil-Cheetah, Luna-s20
Dla mnie również to dzień jak każdy inny, bo z oczywistych względów nie obchodzę tego święta. //A szkoda...//
"Wszyscy jesteśmy złączeni w wielkim kręgu życia" - Jego Wysokość Król Mufasa
Gram w FH, IW, DD, LM, IT PL pod nickiem OgnistyLew oraz w WS pod nickiem RealWolf |
|||
|
Inn Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:892 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
14-02-2015, 17:33
U mnie to samo co u was xd
A Fel, ja myślałam, że wczoraj pojechałaś na te Disneye ;o Już nic nie rozumiem. Lol, Kalani, ten filmik jest przegenialny xD Żałuję tylko, że nie kojarzę wszystkich, ale kiedyś będę XD |
|||
|
Sarina Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:2 lata Liczba postów:88 Dołączył:Cze 2014 STATYSTYKI
Siła: 60 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 20 |
14-02-2015, 17:44
Prawa autorskie: RoseQuartzBases (Avatar), Nine-NeckFur (Sygnatura) | Moja obróbka (all)
Ja też nie wszystkich skojarzyłam, ale chyba większość. Za to sam filmik, tak jak Inn napisała, jest bardzo dobry. :D Uśmiałam się zwłaszcza przy paru końcowych scenach.
|
|||
|
Hashimea Poszukujący Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:4/4 Liczba postów:348 Dołączył:Cze 2014 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 61 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 75 Doświadczenie: 15 |
14-02-2015, 18:05
Prawa autorskie: Malaika4
Ja też tego nie obchodzę. To nie dla mnie x3 A, i zgadzam się z Inn, ten filmik jest genialny :D Śmiechłam xD
|
|||
|
15-02-2015, 00:36
Haha, widzę że forum zrzesza singli głównie XD
Co więc robiliście dzisiaj zamiast tego? Zawsze można było coś miłego sprezentować komuś bliskiemu, niekoniecznie przecież musi to być druga połówka :) I może właśnie coś miłego zrobię w przyszłym roku dla rodziny, bo dzisiaj to ja większość czasu to sprzątałam xd Chyba, żeby to podciągnąć pod pomoc mamie i próbę uczynienia czegoś dobrego XD |
|||
|
Kalani Dobrotliwa | Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:722 Dołączył:Lis 2013 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 82 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 17 |
15-02-2015, 01:59
Prawa autorskie: MadKakerlaken
Tytuł pozafabularny: VIP
Filmik genialny jest, uwielbiam dzieła tej laski xD Loki jest piękny, chcę tam wleźć i go przytulić. A czy Czarnej Wdowie miałam nadzieję, że wyskoczy zaraz Hawkeye jako zaprzeczenie jej idealnego partnera, lol xD
|
|||
|
15-02-2015, 10:47
Lubię Czarną Wdowę, ale czytałam tylko komiks ;D Pamiętam, jak na praktykach ze szkoły, jak zrobiłam już, co miałam zrobić, sobie czytałam. Ale zbyt wiele nie przeczytałam i tak xd
|
|||
|
Hashimea Poszukujący Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:4/4 Liczba postów:348 Dołączył:Cze 2014 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 61 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 75 Doświadczenie: 15 |
15-02-2015, 13:00
Prawa autorskie: Malaika4
Ja jedyne co robiłam w Walentynki to sprzątałam. Tak jak większość, zresztą xD No bo w sobotę przypada, to nie moja wina :D
A Czarną Wdowę to ja znam jedynie z wyglądu... jakoś nie oglądam filmów Marvela :P |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
16-02-2015, 13:23
Trochę spóźnione, ale lepiej teraz niż wcale - fandomowy filmik jest genialny, choć nie wszystkich skojarzyłam. :'D
Inn, bo to było tak: w piątek oglądałam różne filmy (2 disneye, 2 nie) z warszawskimi nerdami do 9 rano, potem przespałam się 3 godziny i pojechałam do Blanki oglądać same animacje (ale nic Disneya :O), a jeszcze w niedzielę po południu, gdy wracałam do Warszawy, Nit mnie wyciągnął na pizzę z futrzakami z SLZ. Aż współlokatorka pisała do mnie esy, czy ja żyję, czy coś się stało, że mnie tak długo nie ma. xD W Walentynki chciałam okazać miłość kotce Blanki, ale nie doceniła tego i teraz mam takie piękne szramy na ręce. |
|||
|
Mirage Konto zawieszone Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:5 Znamiona:2/4 Liczba postów:113 Dołączył:Cze 2014 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 64 Doświadczenie: 20 |
17-02-2015, 20:16
Prawa autorskie: Afrozenheart
Ja zawsze obchodziłam Walentynki z moim kotem - serduszka, świeczki, niezdrowe jedzonko, jakiś film i kot na kolanach. Potem się to zmieniło... od 14 lutego 2011 (jakiś czerwony samochód potrącił mojego kota, na moich oczach, uderzając go w głowę, przez kilkasekund kot jeszcze machał ogonem i koniec), Walentynki zmieniły się totalnie i potem to był raczej smutny dzień - świeczki i jakiś smutny film. No i tak to by było też w tym roku, ale, że chłopak wpadł to było bardzo miło <3 Ogólnie to widzę się z nim raz w roku, bo on się uczy w PL, ja w UK i tak to jest.
|
|||
|
17-02-2015, 20:27
Mir, raz w roku? Podziwiam. :O Ja się ze swoim widzę raz na miesiąc-dwa, a i tak nie uważam tego za jakiś superukład. xp
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości