Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Avers Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata Liczba postów:14 Dołączył:Lut 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 72 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 10 |
16-02-2015, 15:55
Prawa autorskie: Avatar - SakuraRakuen - DA
|Avers|Lew|4 lata|Samotnik| Poszukuję : ~Ucznia~ To przede wszystkim. Szukam podopiecznego, którego Av mógłby nauczyć tego co wie. Ostrzegam, że to dość oschły osobnik. ~'Czegoś więcej'~ Może komuś uda się zawrócić w głowie temu małomównemu stworzeniu? ~Rodziny~ Siostry, brata, kuzynki, kuzyna, albo nawet matki. Kogokolwiek oprócz ojca, który nie żyje. ~Przyjaciela~ Lub, ewentualnie przyjaciółkę. Taką jedną, jedyną osobę, z którą ten dziwny osobnik mógłby porozmawiać, pośmiać się, albo zwierzyć. ~Znajomych~ Kilku, niewielu, byleby tylko się spotkać porozmawiać i wyjść. ~Wrogów~ Tych to może być jak najwięcej. W życiu Aversa było ich wielu. Teraz mógłby jakiś też powrócić. Wszelkie dodatkowe ustalenia omawiam na pw! |
|||
|
Hashimea Poszukujący Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:4/4 Liczba postów:348 Dołączył:Cze 2014 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 61 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 75 Doświadczenie: 15 |
16-02-2015, 19:18
Prawa autorskie: Malaika4
Ja bym mogła dać Hashimeę. Może na jakąś kuzynkę, czy przyjaciółkę? Bo w sumie... ona jest taka samotna w tej krainie ;-;
|
|||
|
Mirra Samotnik Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:Około 4 lat Liczba postów:216 Dołączył:Kwi 2014 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 40 |
16-02-2015, 19:24
Prawa autorskie: lineart: Malaika4 (DA),color: teri006 (DA)
Nil może być kimś z rodziny lub uczennicą na PW mogę wysłać Tobie jej historię. Gdyby rodzina to może ją rozpoznać po nietypowym umaszczeniu
|
|||
|
Omara Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Liczba postów:844 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Siła: 74 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 36 |
16-02-2015, 22:01
Prawa autorskie: Dukacia, obróbka: Fileera (Vei) :*
A ja mogę być przyjaciółką, nawet ,,czymś więcej'' :)
|
|||
|
Elazar Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:6 miesięcy Liczba postów:5 Dołączył:Lut 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 22 Zręczność: 19 Spostrzegawczość: 19 |
18-02-2015, 17:04
Prawa autorskie: lineart- yurikoschneide color- ja
Może Elazar nadawałby się na młodszego brata lub na ucznia? :)
|
|||
|
Mirage Konto zawieszone Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:5 Znamiona:2/4 Liczba postów:113 Dołączył:Cze 2014 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 64 Doświadczenie: 20 |
18-02-2015, 19:58
Prawa autorskie: Afrozenheart
Mogem na znajomą, bo w sumie to nie lubię planować nic dalej, wyjdzie w postach - może się polubia, może nie.
|
|||
|
Shaka Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Znamiona:4/4 Liczba postów:257 Dołączył:Cze 2013 STATYSTYKI
Siła: 74 Zręczność: 65 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 60 |
18-02-2015, 20:01
Prawa autorskie: ~Ki-Re/~Onalew
Ja mogę zaproponować Shakę, bo w sumie nie mam co z nim robić, tym bardziej, że Shiva już mi chyba nie odpisze xd
Też raczej na znajomego, wyszłoby w praniu później może coś jeszcze ;D Możnaby też spotkać Aversa z Inn chociażby, bo chyba idziesz do LZ, z tego co widzę, to będziemy w jednym stadzie. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości