Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Ghalib Zmora | Płomień Gatunek:lew tsavo Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:906 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 90 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 66 Doświadczenie: 26 |
14-04-2015, 19:01
Prawa autorskie: moje~
Tytuł pozafabularny: Artysta roku
W tym temacie znajdą się tylko informacje dotyczące grupy tworzonej przez Ghaliba i Mirrę na dzień dzisiejszy.
Szukam jeszcze maksymalnie dwóch lwic do powoli powstającej Bandy Ghaliba (zobaczcie wątek Mirry i Ghaliba). Jedynymi warunkami (poza w miarę częstym pisaniem) będą:
|MUZYKA| | PIOSENKA | |CAŁE CIAŁO| |GŁOS| |KSZTAŁT DEMONA|
Nigdy nie chciałem żyć jak wy Jak wyjeżdżałem wyły psy Dusze oddałem za sławę i pieniądze blichtr No blichtr |
|||
|
Frigg Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:3 lata. Znamiona:0/0 Liczba postów:372 Dołączył:Sie 2013 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 19 |
14-04-2015, 23:55
Prawa autorskie: Ragous
A mogą być młode? Bo Windu ma tu postać (Belial),a on chciałby dołączyć do takiego ,,złego'' stada.
/Mirra powinna wiedzieć kto to jest Windu/ |
|||
|
Ghalib Zmora | Płomień Gatunek:lew tsavo Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:906 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
15-04-2015, 09:51
Z tym, że Belial jest samcem i w sumie mogłabym się zgodzić, ale lwic potrzebujemy z oczywistych względów.
Nigdy nie chciałem żyć jak wy Jak wyjeżdżałem wyły psy Dusze oddałem za sławę i pieniądze blichtr No blichtr |
|||
|
Cherry Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:2,04 roku Liczba postów:161 Dołączył:Maj 2014 STATYSTYKI
Siła: 76 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 35 |
16-04-2015, 21:55
Prawa autorskie: Av: sketch by malaika4. podpis: lineart by Kuwaki kolory by Kifo i cienie (ew. poprawki) by Felka
A muszą być to lwice? Czy raczej mniej koniecznie?
Wystarczy jednak na prawdę chcieć, A w sercu wiarę głęboką mieć, I wtedy nagle nadejdzie dzień, Gdy marzenia spełnią się. |
|||
|
17-04-2015, 00:06
ponieważ Ghalib to lew tsavo wypadałoby, jeśli ma to być dorosły lew. dorosłego samca świeżo upieczony przywódca lew tsavo nie zaakceptuje xp
jak pisałam wcześniej - najbardziej potrzebne by były lwice, żeby to było stado
|||
|
Cherry Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:2,04 roku Liczba postów:161 Dołączył:Maj 2014 STATYSTYKI
17-04-2015, 08:13
Prawa autorskie: Av: sketch by malaika4. podpis: lineart by Kuwaki kolory by Kifo i cienie (ew. poprawki) by Felka
Ale ja miałam na myśli, czy to muszą być lwice, czy mogą samice nieco innego gatunku "D.
Wystarczy jednak na prawdę chcieć, A w sercu wiarę głęboką mieć, I wtedy nagle nadejdzie dzień, Gdy marzenia spełnią się. |
|||
|
Mirra Samotnik Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:Około 4 lat Liczba postów:216 Dołączył:Kwi 2014 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 40 |
18-04-2015, 00:04
Prawa autorskie: lineart: Malaika4 (DA),color: teri006 (DA)
Niech Windu napisze do mnie na gg (1521205)
|
|||
|
18-04-2015, 00:56
hmm, innego gatunku? w sumie to być może, chociaż z własnego doświadczenia Ci powiem, że pisanie innym kotowatym się szybko tu wypala :< sama mam to samo z Visą
|||
|
Nathaniel Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:6 lat Znamiona:4/4 Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:155 Dołączył:Paź 2012 STATYSTYKI
Siła: 79 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 63 Doświadczenie: 15 |
18-04-2015, 01:13
Prawa autorskie: kira-immoral
Ja jestem chętna, o ile Felka da mi pozwolenie na czwartą postać! ^^ *na peeewno da xD*
Czy ja nie jestem dla was za dobra? :D |
|||
|
Mirra Samotnik Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:Około 4 lat Liczba postów:216 Dołączył:Kwi 2014 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 40 |
18-04-2015, 13:13
Prawa autorskie: lineart: Malaika4 (DA),color: teri006 (DA)
Będą potrzebne osoby, które pokierują potomstwem Ghaliba i Mirry.
Felcia jesteś dobra dla nas i za to Ciebie kochamy :) |
|||
|
Nathaniel Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:6 lat Znamiona:4/4 Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:155 Dołączył:Paź 2012 STATYSTYKI
Siła: 79 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 63 Doświadczenie: 15 |
18-04-2015, 16:33
Prawa autorskie: kira-immoral
No oczywiście, Felcia jest cudowna! <3
No więc ten... Już macie jedną chętną! ^^ |
|||
|
18-04-2015, 21:49
Kaaivy to postać do bandy? :D tak btw, napiszę na gg, ok?
|||
|
18-04-2015, 21:50
Ghalib napisał(a):hmm, innego gatunku? w sumie to być może, chociaż z własnego doświadczenia Ci powiem, że pisanie innym kotowatym się szybko tu wypala :< sama mam to samo z Visą No i o to chodzi, chciałabym się przyłączyć moją Nibi, bo cóż, nie mam za bardzo co nią ciekawego robić na tym świecie. Ale pytam się, bo nie chciałabym z własnego bólu dupy wciskać wam od razu samicy innego gatunku "D. Chociaż w sumie jestem chętna by się przyłączyć, no i nie wiem, czy by prędzej nie dezaktywować jeszcze Nibiru i zrobić nową postać, bo tak to chyba nie bardzo znając mnie wyrobiłabym się z trzema. Oczywiście, pod warunkiem, że się zgadzacie na moją kandydaturę "D Wystarczy jednak na prawdę chcieć, A w sercu wiarę głęboką mieć, I wtedy nagle nadejdzie dzień, Gdy marzenia spełnią się. |
|||
|
Kaaivy Konto zawieszone Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:4 lata Liczba postów:121 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 83 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 59 Doświadczenie: 25 |
18-04-2015, 22:33
Prawa autorskie: Lineart: Malaika4; Kolory: Inn.
Tak, jam jest xD
|
|||
|
Giza Duch Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:7 lat Liczba postów:307 Dołączył:Lut 2014 STATYSTYKI
Życie: 99
Siła: 72 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 55 |
18-04-2015, 23:17
Prawa autorskie: av - Chotara,; podpis -Nataka
Cherry, przyjmiem Cię z przyjemnością tylko dobrze się zastanów czy chcesz grać Nibiru czy kimś nowym? musisz się zastanowić nad za i przeciw, ale możemy zarezerwować Ci to miejsce xD
na dzieci Ghaliba i Mirry znalazłam dwóch chętnych i chyba wystarczy na razie. xP chociaż...? |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości