Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Kalani Dobrotliwa | Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:722 Dołączył:Lis 2013 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 80 Zręczność: 82 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 17 |
28-05-2015, 00:27
Prawa autorskie: MadKakerlaken
Tytuł pozafabularny: VIP
No cóż, Damaja to dość ruchliwy chłopak i nie raz czy dwa udał się na jakąś małą, nielegalną wycieczkę. Może podczas jednej z nich udało mu się poznać kogoś, kto go będzie traktować tak, jak powinna to robić matka?
Innymi słowy - szukam mentora/mentorki dla Damaji. Stado (lub jego brak) są dla mnie obojętne, bo nie zamierzam opuszczać nim Zachodnich Ziem. Oczywiście, jeśli będzie to poparte fabularnie, to nie wykluczam takiej opcji w przyszłości. Szukam osoby aktywnej i ogarniętej, if you know what I mean. Zgłoszenia najlepiej dawać tutaj, żebym z obu kont mogła je widzieć. :) Dzięki! |
|||
|
Vult Duch Gatunek:Sęp uszaty Płeć:Samica Wiek:6 lat Liczba postów:849 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
28-05-2015, 01:09
Prawa autorskie: Dirke, Kami, Rag.
Jeśli nie przeszkadza ci inne zwierzę niż lew to może Kahawa? Fakt jest surowa z dość specyficznym podejściem ale troskliwa też, do tego swoje lata ma i wątpię by się doczekała własnego potomstwa, nie wspominając o partnerze. :P
Ma swoją lecznicę przy wulkanie ale nie zmienia to faktu, że wciąż jest wędrowną znachorką. Także nie byłoby problemu by się przemieszczała jeśli młody nie będzie mógł. |
|||
|
Zbanowany Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:3 lata Liczba postów:208 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie:
Siła: 63 Zręczność: 77 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 30 |
28-05-2015, 11:46
Prawa autorskie: Malaika4 / Leonoy
Może Otieno? Wiem, nie byłam dłuższy czas na forum, ale teraz powróciłam i nie zamierzam nigdzie odchodzić :P Otieno w sumie planuje założyć rodzinę, może więc przyjąć pod swe łapy podrostka :D
|
|||
|
Venety Rekrut Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Liczba postów:1,177 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 72 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 105 |
28-05-2015, 21:43
Prawa autorskie: Bjorn | BaxiaArt
Tytuł pozafabularny: Administrator / Pomoc Techniczna
Ja mogę zaproponować swoją Miyuki.
|
|||
|
Kalani Dobrotliwa | Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:722 Dołączył:Lis 2013 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 82 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 17 |
29-05-2015, 12:32
Prawa autorskie: MadKakerlaken
Tytuł pozafabularny: VIP
Dzięki wam wszystkim za zgłoszenia!
Jak na razie najbardziej mi się podoba propozycja Kahawy - potrzebny mi jest właśnie ktoś charakterny, ale jednocześnie troskliwy. Ktoś, kto będzie go umiał utrzymać w ryzach, bo na razie ma z tym problem. To gdzie się spotkamy? Widzę, że Kahawa jest przy Burgess Shale, ale to straaasznie daleko (wg mapy) od Zachodnich Ziem i raczej by tam nie doszedł w ramach małego spacerku. Wątek na marginesie czy może pójdziemy gdzieś bliżej? Oaza chyba byłaby najwygodniejsza. |
|||
|
Vult Duch Gatunek:Sęp uszaty Płeć:Samica Wiek:6 lat Liczba postów:849 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
29-05-2015, 22:03
Prawa autorskie: Dirke, Kami, Rag.
Przyjdę w jakieś miejsce Kahawą, pod pretekstem zbierania materiałów do lecznicy. Ozdóbki i te inne sprawy :D
Zajdę nią na oazę w ZZ |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości