Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
![]() Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Sadism Prekursor | Konto zawieszone Gatunek:Żmija sykliwa Płeć:Samiec Wiek:5 lat 3 miesiące Liczba postów:794 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 17 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 43 |
14-06-2015, 15:52
Prawa autorskie: Cyt. Ja Avek. by Eidel
Śmiej się :P ale byłem. Wolność wyznaniowa jest, a raczej nie jestem moherem. :D
Osoba poniżej nie odpisuje i nie ma weny jak pewien Ognisty lew :P
Wróciłem na prochy tego co niegdyś stworzyłem.
Dziś we mnie wątpią jak na samym początku. Dziś znowu ich zaskoczę. GŁOS Temat muzyczny Sadisma ![]() |
|||
|
Machafuko Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata 2 miesiące Liczba postów:786 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 38 |
14-06-2015, 16:36
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Tytuł pozafabularny: Pomoc techniczna / Prowadzący Radia
Owszem nie odpisuje od jakiś 2 lat :V
Osoba pode mną gra na nie-zwierzęcych pbfach.
Głos // Sylwetka // A tu w nowej roli // I prezencik od synka
___ I rzekł do mnie główny admion: "Zbanuj wszystkich, ja rozpoznam swoich". Zielony? Czy czerwony? :v |
|||
|
Sadism Prekursor | Konto zawieszone Gatunek:Żmija sykliwa Płeć:Samiec Wiek:5 lat 3 miesiące Liczba postów:794 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
14-06-2015, 17:37
Oj bardzo dużo się na takich grało. Nigdy nie przekonywało mnie granie wilkiem czy innym futrzakiem albo smokiem. Moim zdaniem to po prostu głupie. Wyjątkiem jest na ten przykład uniwersum z KL, tutaj to mimo wszystko da się zrozumieć, dlatego mi się to spodobało.
Osoba poniżej ma ponad 200 postów fabularnych :)
Dziś we mnie wątpią jak na samym początku. Dziś znowu ich zaskoczę. GŁOS Temat muzyczny Sadisma ![]() |
|||
|
Samiya Niezłomna | Kapłanka ![]() Gatunek:Serwal Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:4/4 Tytuł fabularny:Medyk / Młodszy Szaman Liczba postów:2,003 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Siła: 50 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 15 |
14-06-2015, 18:05
Prawa autorskie: Owlyblue (Ghalib) / LeftDuality
Tytuł pozafabularny: VIP / Maskotka Felki / Mistrz Cytatów
Wszystkich postów mam ponad 400, ale tylko 83 fabularnych D: (tak, liczyłam) To nawet nie jest 1/4 ;-;
Osoba pode mną nie je białej czekolady Sweet Crescent Moon, up in the sky
Won't you sing your song to Earth as she passes by?
Your sweetest silver melody, a rhythm and a ryme
A lullaby of pleasant dreams as you make your climb.
![]() Send the forests off to bed, the mountains tuck in tight
Rock the ocean gently, and the deserts kiss goodnight.
Sweet Crescent Moon, up in the sky
You sing your song so sweetly after sunshine passes by.
|
|||
|
14-06-2015, 19:56
Nie jem, kiedyś uwielbiałem, ale zawsze mi ją dawała babcia. Odkąd zmarła nie mogę jej przełknąć, bo po prostu odrzucam ją psychicznie, i mi nie smakuje.
Osoba poniżej ma kanał na Youtube :)
|||
|
Kami Kanibal | Abajifo ![]() Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 95 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 15 |
15-06-2015, 17:46
Prawa autorskie: ~KamiLionheart/ *jollyjack/ bethesda
Tytuł pozafabularny: VIP
Ma i zgadnij jak sie nazywa : DDDDDDDD
OPM ma przed sobą kubek z herbata <3
My Lioden Den
~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia? ![]() ![]() MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary ![]() |
|||
|
Kiu Konto zawieszone Gatunek:krokuta cętkowana Płeć:Samica Wiek:5,3 lat (dorosła) Liczba postów:752 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 51 Doświadczenie: 30 |
15-06-2015, 18:14
Prawa autorskie: lineart BlackNemera- podpis'/ awek -Trollberserker
zawsze i wszędzie x)
Osoba pode mną lubi miodek <prawdziwy a nie to co jest niby miodem x) > |
|||
|
Taal Samotnik ![]() Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Młoda Dorosła Towarzysz:Dudek Liczba postów:231 Dołączył:Cze 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 70 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 61 Doświadczenie: 10 |
15-06-2015, 19:43
Prawa autorskie: Lineart - Red-Cayenne | Cała reszta - Skadim; Mała Taal - ciocia Vult :3
Gdzie słodkości, tam i ja! :3 Zwłaszcza wielokwiatowy :3
Osoba pode mną ma nietypowe hobby. |
|||
|
15-06-2015, 20:25
( czyżby pisiont twarzy Greja? ) Jesśi kolekcjonowanie minerałów, nagrywanie na Youtube oraz gra aktorska to nietypowe hobby... to tak.
Osoba poniżej jeszcze nie do końca ogarnia forum.
|||
|
Machafuko Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata 2 miesiące Liczba postów:786 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 38 |
16-06-2015, 00:14
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Tytuł pozafabularny: Pomoc techniczna / Prowadzący Radia
Nope, "i understand more than you could possibly know" :V
Pode mną jest ludź co nie pije kawy,
Głos // Sylwetka // A tu w nowej roli // I prezencik od synka
___ I rzekł do mnie główny admion: "Zbanuj wszystkich, ja rozpoznam swoich". Zielony? Czy czerwony? :v |
|||
|
Kalani Dobrotliwa | Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:722 Dołączył:Lis 2013 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 82 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 17 |
16-06-2015, 00:32
Prawa autorskie: MadKakerlaken
Napiszę tak - piję, gdy muszę, to znaczy przed egzaminami lub okropnymi kolokwiami, kiedy przez tydzień trzeba kuć po nocach. Nauczyłam się pić kawę dopiero teraz, na studiach, ale nadal jej nie lubię. Pewnie przez to, że nienawidzę gorzkiego smaku. Mój przepis na kawę - pół kubka z zimnym mlekiem i kopiastą łyżką kakao i pół kubka kawy. Da się pić. ^^
Osoba pode mną ma mniej niż 18 lat. |
|||
|
16-06-2015, 00:49
Jeszcze 11 mies.
Osoba poniżej zna się na memach internetowych na tyle by wymienić 15 motywów :p
|||
|
Kalani Dobrotliwa | Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:722 Dołączył:Lis 2013 STATYSTYKI
16-06-2015, 00:56
Bad Luck Brian
Grumpy Cat Confession Bear Advice Mallard Actual Advice Mallard Bad Advice Mallard Sudden Clarity Clarence Scumbag Steve ten z Chrisem Prattem: "But now I'm afraid to ask" Rageman Polanball (POLAN CAN INTO SPACE!!!!) i ogólnie Countryballe Me Gusta ten przerażony ryj ten nowy z zadowoloną foczką i ten z foką z miną typu "okeeeeej..." Jest już 15? xD Osoba pode mną ma min. trzy kubki z kotami. |
|||
|
FireLion Duch ![]() Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:2 lata Liczba postów:173 Dołączył:Wrz 2014 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 75 Zręczność: 72 Spostrzegawczość: 72 Doświadczenie: 45 |
16-06-2015, 15:30
Prawa autorskie: SouriPL, Lil-Cheetah, Luna-s20
Nie.
Osoba pode mną nie byłą dzisiaj w szkole.
"Wszyscy jesteśmy złączeni w wielkim kręgu życia" - Jego Wysokość Król Mufasa
![]() Gram w FH, IW, DD, LM, IT PL pod nickiem OgnistyLew oraz w WS pod nickiem RealWolf |
|||
|
16-06-2015, 15:49
Nie, bo szkołę się skończyło dwa lata temu. :P Ale na uczelni (w końcu to szkoła wyższa) też dzisiaj nie byłam.
Osoba pode mną ma avatar narysowany przez siebie samego. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości