Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Septim Konto zawieszone Gatunek:Serwal Płeć:Samiec Wiek:19 miesięcy Liczba postów:68 Dołączył:Maj 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 36 Zręczność: 16 Spostrzegawczość: 16 Doświadczenie: 25 |
14-08-2015, 10:06
Prawa autorskie: Znalezione w internetach, ew. moje własne przeróbki.
Szukam jakiegoś ciekawego wątku dla chłopaka. Wszystkie moje postaci mają ustalony mniej więcej żywot, a Septimus ot tak jest zanudzony.
Przydaliby się: - opiekunowie - przyjaciele - wrogowie - partnerki (w przyszłości bo młody jeszcze jest) - cokolwiek ciekawego Zgłaszajcie się ;) |
|||
|
Nyasi Duch Gatunek:Serwal Płeć:Samiec Wiek:19 miesięcy Liczba postów:138 Dołączył:Maj 2015 STATYSTYKI
Życie: 62
Siła: 21 Zręczność: 23 Spostrzegawczość: 24 Doświadczenie: 25 |
15-08-2015, 16:18
Prawa autorskie: Av: Paranoii // Podpis: Lioden
Heh no wroga już masz xd
|
|||
|
Sadism Prekursor | Konto zawieszone Gatunek:Żmija sykliwa Płeć:Samiec Wiek:5 lat 3 miesiące Liczba postów:794 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Siła: 17 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 43 |
15-08-2015, 17:07
Prawa autorskie: Cyt. Ja Avek. by Eidel
Nyasi napisał(a):Heh no wroga już masz xd Fakt, ale jak to mówią, "Lubie mieć wroga, u ja lubie lubię wroga" :P
Wróciłem na prochy tego co niegdyś stworzyłem.
Dziś we mnie wątpią jak na samym początku. Dziś znowu ich zaskoczę. GŁOS Temat muzyczny Sadisma |
|||
|
Tyrvelse NAJSEKSOWNIEJSZY | SAMOTNIK Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Młody dorosły Liczba postów:365 Dołączył:Kwi 2014 STATYSTYKI
Życie: 90 :I
Siła: 78 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 23 |
16-08-2015, 01:45
Prawa autorskie: Salvathi
Heinz Dundersztyc?! D:
O jak ja kocham to miejsce! Tu jest tyle policji i czuję się bezpiecznie Kochanie, czemu szepczesz? Możemy być spokojni Opuśćmy ręce Opuśćmy ręce
Ale najważniejsze, to że kiedy zamkniesz oczy że kiedy zamkniesz oczy nic nie zaskoczy cię . |
|||
|
Septim Konto zawieszone Gatunek:Serwal Płeć:Samiec Wiek:19 miesięcy Liczba postów:68 Dołączył:Maj 2015 STATYSTYKI
Siła: 36 Zręczność: 16 Spostrzegawczość: 16 Doświadczenie: 25 |
16-08-2015, 01:49
Prawa autorskie: Znalezione w internetach, ew. moje własne przeróbki.
Dundersznyc chyba. Po angielsku prościej- Doofenschnitz.
Tyr, ty też chcesz zostać mym wrogiem lub kimś innym? |
|||
|
Tyrvelse NAJSEKSOWNIEJSZY | SAMOTNIK Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Młody dorosły Liczba postów:365 Dołączył:Kwi 2014 STATYSTYKI
Życie: 90 :I
Siła: 78 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 23 |
16-08-2015, 01:59
Prawa autorskie: Salvathi
Ja tam dość dobrze słyszałam "t", ale ja różne dziwne rzeczy słyszę ._.
Po charakterach sądząc - raczej by się zaprzyjaźnili. Choć Velse raczej nie wyjdzie poza teren ZZ, bo wie, że mu się za to dostanie, a Septim nie jest na tyle głupi, by włazić innym na tereny :v O jak ja kocham to miejsce! Tu jest tyle policji i czuję się bezpiecznie Kochanie, czemu szepczesz? Możemy być spokojni Opuśćmy ręce Opuśćmy ręce
Ale najważniejsze, to że kiedy zamkniesz oczy że kiedy zamkniesz oczy nic nie zaskoczy cię . |
|||
|
Nyasi Duch Gatunek:Serwal Płeć:Samiec Wiek:19 miesięcy Liczba postów:138 Dołączył:Maj 2015 STATYSTYKI
Życie: 62
Siła: 21 Zręczność: 23 Spostrzegawczość: 24 Doświadczenie: 25 |
19-08-2015, 14:46
Prawa autorskie: Av: Paranoii // Podpis: Lioden
Jak chcesz mógłbys się spiknać z Nyasim znowu jak wyjdzie po ryby czy coś :D
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości