Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Belial Płomień Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:młody dorosły Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:1,310 Dołączył:Lut 2015 STATYSTYKI
Życie: 87
Siła: 86 Zręczność: 71 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 185 |
30-09-2015, 14:09
Prawa autorskie: Kiu
Tytuł pozafabularny: Łowca serc
Jedyny obrazek Windu znajdziesz na drzewie geneaologicznym KL xD
Nie miał pełnej grzywy, tylko na łbie i sięgała połowy grzbietu...dodatkowo była mocno nastroszona jak u Goku z DB xd Na grzbiecie miał pręgi, a na przednich łapach miał czarne ,,rajstopy'', które sięgały mu od łokci do łap A w jakim wieku by ci on odpowiadał? |
|||
|
Talvedu'ul Konto zawieszone Gatunek:lew berberyjski Płeć:Samiec Wiek:~8 lat Tytuł fabularny:Partner Królowej / Skarbnik Liczba postów:240 Dołączył:Wrz 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 84 Zręczność: 62 Spostrzegawczość: 65 Doświadczenie: 18 |
30-09-2015, 18:49
Prawa autorskie: CherryColaax, ja, Globus, mła
Tytuł pozafabularny: VIP / Mistrz Cytatów
łap takie coś http://orig06.deviantart.net/b7f3/f/2015...9bfotm.png na dobry początek
co do wieku to jest mi to zupełnie obojętne, na poczatku powiedziałeś 6 miesięczne lwiątko i w sumie narysowałam go tak żeby na młodzika wyglądał :d |
|||
|
Belial Płomień Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:młody dorosły Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:1,310 Dołączył:Lut 2015 STATYSTYKI
30-09-2015, 18:54
W sumie to lepiej byłoby gdyby miał te 1,5 roku...lepiej by to pasowało xp
|
|||
|
Talvedu'ul Konto zawieszone Gatunek:lew berberyjski Płeć:Samiec Wiek:~8 lat Tytuł fabularny:Partner Królowej / Skarbnik Liczba postów:240 Dołączył:Wrz 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 84 Zręczność: 62 Spostrzegawczość: 65 Doświadczenie: 18 |
30-09-2015, 19:12
Prawa autorskie: CherryColaax, ja, Globus, mła
Tytuł pozafabularny: VIP / Mistrz Cytatów
a niech ma i tyle :D
|
|||
|
01-10-2015, 08:56
Już sam nie wiem XP. Weź mi na pw napisz jakie wątki planujesz itd. Bo wiek mojej postaci od tego zależy
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości