Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Zephyr Samotnik Gatunek:Gepard grzywiasty Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:642 Dołączył:Cze 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 66 Zręczność: 90 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 46 |
27-09-2015, 13:48
Prawa autorskie: av: Kahawian, podpis: DemiReality (lineart)
Tytuł pozafabularny: Junior Admin / Mistrz Gry / Meteorolog / Mistrz Kalamburów
Ajajaj. Laptop zdechł. I to tuż przed wyjazdem na studia .___. Więc przez jakiś czas w tygodniu będę miał tylko tableta, a nie przywykłem do pisania dłuższych treści na nim. W weekend będzie chyba okej. Mimo wszystko Zepcia już sprzątnąłem z tematu i Kiga też będę starał się wycofać, by nikogo nie stopować.
|
|||
|
Maeva Konto zawieszone Gatunek:Lew. Wiek:6 lat Liczba postów:100 Dołączył:Lip 2015 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 20 |
28-09-2015, 16:03
Prawa autorskie: MonsterUndetYourBed, totem: Korrida
Przez jakiś czas będę miała miała ograniczony lub całkowity brak internetu. Ew. mogę w szkole jeszcze wejść. W razie potrzeby kontakt na gg podany w profilu.
Shida/Maeva/Panimalos |
|||
|
Venety Rekrut Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Liczba postów:1,177 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 72 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 105 |
01-10-2015, 18:09
Prawa autorskie: Bjorn | BaxiaArt
Tytuł pozafabularny: Administrator / Pomoc Techniczna
Przez parę dni może być mnie mniej. Niegroźne przeziębienie, ale wolę to zaleczyć w łóżku, a nie przed komputerem.
|
|||
|
Grima Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:5 lat Liczba postów:52 Dołączył:Wrz 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 66 Zręczność: 83 Spostrzegawczość: 61 Doświadczenie: 15 |
01-10-2015, 19:29
Prawa autorskie: jo | kinopan
Tytuł pozafabularny: VIP
Nirai, Frigg, Megara, Runa - poprosiła mnie żebym dała znać, że nie będzie jej prawdopodobnie do końca miesiąca, siła wyższa. Bardzo przeprasza wszystkich których przez to blokuje (myślę że chyba w takiej sytuacji trza będzie chwilowo ignorować jej postaci jeśli się da, wszak to cały miesiąc).
No... to tyle.
<table><tr><td>
submit to me for I am Grima </td><td></td></tr></table> |
|||
|
Nataka Duch Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:4,6 lat Znamiona:1/4 Liczba postów:371 Dołączył:Kwi 2014 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 72 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 52 |
09-10-2015, 16:35
Prawa autorskie: Własne
Od dnia dzisiejszego (09.10) nie będzie mnie przez około tydzień. Mam bardzo ciężki tydzień w szkole. Masa testów.
|
|||
|
Kahawian Dwugrzywy | Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:1,101 Dołączył:Kwi 2013 STATYSTYKI
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 17 |
10-10-2015, 13:56
Prawa autorskie: MadKakerlaken
Do wtorku z mojej strony może być ciężko z odpisami... ogólne zawiłości, wyjazdy, lekarze i tak dalej.
Kahawian/Deyne Nyota/Tosa/Busara/Bleikr/Maela |
|||
|
Nathaniel Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:6 lat Znamiona:4/4 Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:155 Dołączył:Paź 2012 STATYSTYKI
Siła: 79 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 63 Doświadczenie: 15 |
11-10-2015, 00:12
Prawa autorskie: kira-immoral
Bardzo Was przepraszam, ale szkoła zabiera mi mnóstwo czasu i w tygodniu niestety muszę zjawiać się rzadziej. Mimo wszystko, będę starała się znajdować choć chwilę żeby zajrzeć co się dzieje na lewkach. W weekendy na pewno będziecie mnie widywać ;)
Hashi | Kiba | Nath | Kaaivy |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
11-10-2015, 22:09
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Sadism do mnie napisał, że może mieć problemy z netem w tym tygodniu.
A przy okazji napiszę, że ja pamiętam o wszystkich zaległych odpisach i z pewnością to nadrobię, jak tylko znajdę chwilę. Ale na pewno nie będę już wchodzić tak często jak w wakacje - a i w najbliższy weekend mnie nie będzie (albo będę tylko zerkać, ale nie będę pisać na fabule). |
|||
|
Mauara Konto zawieszone Gatunek:Zebra bezgrzywa Płeć:Samica Wiek:3 lata Liczba postów:274 Dołączył:Sie 2015 STATYSTYKI
Siła: 60 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 20 |
12-10-2015, 15:57
Prawa autorskie: Avatar: własny| Podpis: internety (darmowe tapety)
Od dziś przez tydzień mnie nie będzie
|
|||
|
Giza Duch Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:7 lat Liczba postów:307 Dołączył:Lut 2014 STATYSTYKI
Życie: 99
Siła: 72 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 55 |
13-10-2015, 03:16
Prawa autorskie: av - Chotara,; podpis -Nataka
mam prezentację pod koniec tego tygodnia, więc mnie raczej nie będzie do czwartku, a jeśli już to bardzo późno i tylko w celu obczajenia co się dzieje ;P także nie czekajcie na moje postaci z odpisami ;p
|
|||
|
Kiburi Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Młody dorosły Liczba postów:116 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie: 95
Siła: 81 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 61 Doświadczenie: 5 |
13-10-2015, 19:05
Prawa autorskie: Lineart Ghaliba <3, tło: Fjutsup
Znikam na +1-2 dni od dzisiaj. Muszę się wykurować, a gorączkę 39 stopni nie tak łatwo zbić.
|
|||
|
Kalani Dobrotliwa | Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:722 Dołączył:Lis 2013 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 82 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 17 |
13-10-2015, 21:58
Prawa autorskie: MadKakerlaken
Tytuł pozafabularny: VIP
Nie mam ochoty na pisanie. Totalnie. Po prostu nie chce mi się i tyle. Nie wiem, kiedy to minie. Wracanie codziennie po 20 po pięciu godzinach zapieprzu wcale nie poprawia sytuacji. Jak coś, do priv lub GG.
|
|||
|
Zbanowany Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:3 lata Liczba postów:208 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie:
Siła: 63 Zręczność: 77 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 30 |
14-10-2015, 21:01
Prawa autorskie: Malaika4 / Leonoy
Od tamtego tygodnia mam pracę no i cóż, początki są trudne, mam strasznie dużo nauki. Ogólnie dwa tygodnie mam szkolenia, rozmowę a po 14 dniach test (następny poniedziałek, nie ten), więc cóż, może znajdę czas na odpis ale wątpię. Później już będzie cacy <3
|
|||
|
Omara Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Liczba postów:844 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Siła: 74 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 36 |
21-10-2015, 22:52
Prawa autorskie: Dukacia, obróbka: Fileera (Vei) :*
Do wszystkich z którymi moje postacie mają jakiekolwiek wątki (Ayumi, Haineko)
Chcialam przeprosić za to że wchodzę na forum, tak jak wchodzę. Jak zapewne wiecie, pracuję, co za tym idzie czasem brakuje mi czasu/jestem zmęczona itp. Postaram się jednak w miarę możliwości wchodzić i odpisywać. Bardzo będę wdzięczna za wyrozumiałość. Dziękuję :) |
|||
|
Samiya Niezłomna | Kapłanka Gatunek:Serwal Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:4/4 Tytuł fabularny:Medyk / Młodszy Szaman Liczba postów:2,003 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Siła: 50 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 15 |
22-10-2015, 22:38
Prawa autorskie: Owlyblue (Ghalib) / LeftDuality
Tytuł pozafabularny: VIP / Maskotka Felki / Mistrz Cytatów
Będzie mniej postów. Już od pewnego czasu dłużej odpisuję i mniej wchodzę, to powinno się wkrótce poprawić, pewnie z końcem października.
Sweet Crescent Moon, up in the sky
Won't you sing your song to Earth as she passes by?
Your sweetest silver melody, a rhythm and a ryme
A lullaby of pleasant dreams as you make your climb.
Send the forests off to bed, the mountains tuck in tight
Rock the ocean gently, and the deserts kiss goodnight.
Sweet Crescent Moon, up in the sky
You sing your song so sweetly after sunshine passes by.
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości