Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Ate Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Osiem susz i trzy miesiące Liczba postów:278 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 71 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 51 |
26-03-2016, 22:06
Prawa autorskie: KujonekZombiiVitri || ftourini-d48ubt0 || Numizmat || allonkira || Dirke (KIJKU
Tytuł pozafabularny: Mistrz Gry / Skryba
W sumie to jak najbardziej popieram Twoje zdanie xD
Mi Sadie o wiele łatwiej było zacząć grać, mając już jakiś start, wiedząc jaka jest i w ogóle. Dlatego... Zapraszamy, zapraszamy! Berbecie Sadie i Otieno rozchodzą się jak ciepłe bułeczki. Nie można przegapić tak wspaniałej okazji xD
A t e
|
|||
|
Venety Rekrut Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Liczba postów:1,177 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 72 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 105 |
26-03-2016, 22:22
Prawa autorskie: Bjorn | BaxiaArt
Tytuł pozafabularny: Administrator / Pomoc Techniczna
No dobra, ale plamki na brzuchu (no chyba, że to tylko w wersji lwiatka) w połączeniu z dwukolorowa grzywka jest zerżnięciem mojego Malimau i jednak trochę mnie to razi. Jeśli to tylko plamki dziecięce i nie będzie ich w dorosłym wieku, to mi pasi, w innym przypadku... No tak nie do końca.
|
|||
|
Damaja Konto zawieszone Płeć:Samiec Liczba postów:205 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie: 99
Siła: 80 Zręczność: 60 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 45 |
26-03-2016, 22:27
Prawa autorskie: MadKakerlaken
Chcę zobaczyć lwiątko Cherry, bo to moje wnuki, do k*rwy nędzy.
EDIT: lol, i wszystkie wyglądają jak ich praprababcia Kirisa/wujek Malimau/matka xDDDDDDD Może to dzieci Malimau i Sadie, co? Śmiechłam xD |
|||
|
Busara Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:216 Dołączył:Sie 2014 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 55 |
26-03-2016, 22:30
Ven... nie przesadzasz troszkę? Dwukolorowa grzywa nigdy jakoś nie była ewenementem, tak samo jak i plamki. Z tego co widzę, ma też na łapach. Tylko to ma wspólnego z Malimau.
Tak samo można by powiedzieć, że Malimau i kilka innych postaci jest zerżnięte z Kahawiana, bo mają dwukolorową grzywę i czerwone oczy :/ Edit: Przecież design też nie może być wzięty z kosmosu... trochę genetyki i podobieństwa do rodziców i rodziny się przydaje. |
|||
|
Venety Rekrut Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Liczba postów:1,177 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
26-03-2016, 22:39
Tak, wiem, ale ich połączenie razem daje Malimau. I tak, to mnie boli, ponieważ trochę czasu nad designem spędziłam.
|
|||
|
Busara Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:216 Dołączył:Sie 2014 STATYSTYKI
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 55 |
26-03-2016, 22:46
Ven, serio przesadzasz. Cętki i dwukolorowa grzywa... serio, to nie jest nic oryginalnego. Spójrz na samo dA, ile postaci jest urządzone podobnie.
Gdyby kolorami jakkolwiek nawiązywała do Malimau, można by było się czepiać... a tak gdyby nie twój komentarz, w życiu bym nie skojarzyła jej z Malimau. Zwłaszcza, że dawno w grze go nie widziałam. |
|||
|
Cherry Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:2,04 roku Liczba postów:161 Dołączył:Maj 2014 STATYSTYKI
Siła: 76 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 35 |
26-03-2016, 22:52
Prawa autorskie: Av: sketch by malaika4. podpis: lineart by Kuwaki kolory by Kifo i cienie (ew. poprawki) by Felka
Venety napisał(a):No dobra, ale plamki na brzuchu (no chyba, że to tylko w wersji lwiatka) w połączeniu z dwukolorowa grzywka jest zerżnięciem mojego Malimau i jednak trochę mnie to razi. Jeśli to tylko plamki dziecięce i nie będzie ich w dorosłym wieku, to mi pasi, w innym przypadku... No tak nie do końca. Uno, nie jest zerżnięciem, bo nawet nie wiem, jak twój Malimau wygląda, derp |D Dos, tak, to plamki TYLKO I WYŁĄCZNIE dziecięce xD +to są trzy kolory, gestia polega na tym, że dwa są odcieniami jednego Wystarczy jednak na prawdę chcieć, A w sercu wiarę głęboką mieć, I wtedy nagle nadejdzie dzień, Gdy marzenia spełnią się. |
|||
|
Melisa Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:2 lata Liczba postów:69 Dołączył:Sty 2016 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 15 |
26-03-2016, 23:01
Prawa autorskie: Lineart: KilyliaUchiha, kolory: Fel
Erm, ja nawet nie wiedziałam że Malimau ma plamki i dwukolorową grzywę :'D Jego znakiem charakterystycznym jest raczej kolorystyka
Just sayin'
Ciemnobeżowa lwica z jaśniejszym podbrzuszem. Ma niebieskie oczy z brązowym fragmentem obu tęczówek.
|
|||
|
26-03-2016, 23:07
Seeeeeerio? Grzywa w takich kolorach to akurat nic odkrywczego, Matumaini też taką miała. Ale jednak ja uważam plamki za jego bardzo charakterystyczny znak, nie kojarzę tu żadnej innej postaci z takimi plamami w dorosłym wieku.
Tak czy siak, to dziecięce, tak więc nie ma o czym gadać. :D I rzeczywiście, przepraszam za taką reakcję i zbyt szybkie wnioski, mogłam wpierw zapytać... |
|||
|
Cherry Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:2,04 roku Liczba postów:161 Dołączył:Maj 2014 STATYSTYKI
Siła: 76 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 35 |
26-03-2016, 23:14
Prawa autorskie: Av: sketch by malaika4. podpis: lineart by Kuwaki kolory by Kifo i cienie (ew. poprawki) by Felka
Spoko, choć nie ukrywam, że z początku poczułam się nieco zniesmaczona, że ktoś mógł tak pomyśleć. Na przyszłość powiem tylko, że nienawidzę kradzieży, bo sama wiem, czym jest proces tworu własnych postaci. Ale skoro już wszystko w porządku, to co najwyżej mogę się zaprzysiąc, że jak zechce mi się kiedyś zrobić nowy pełny rysunek, plamek już pewnie nie będzie chociażby ze względu na upływ czasu xD.
A tak w ogóle to rozumiem, bo biorąc pod uwagę rzeczywistość pewnie tak samo bym zareagowała w podobnej sytuacji :p. Wystarczy jednak na prawdę chcieć, A w sercu wiarę głęboką mieć, I wtedy nagle nadejdzie dzień, Gdy marzenia spełnią się. |
|||
|
Ghalib Zmora | Płomień Gatunek:lew tsavo Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:906 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Siła: 90 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 66 Doświadczenie: 26 |
26-03-2016, 23:42
Prawa autorskie: moje~
Tytuł pozafabularny: Artysta roku
Giza miała plamki w dorosłości na łapach :v
|MUZYKA| | PIOSENKA | |CAŁE CIAŁO| |GŁOS| |KSZTAŁT DEMONA|
Nigdy nie chciałem żyć jak wy Jak wyjeżdżałem wyły psy Dusze oddałem za sławę i pieniądze blichtr No blichtr |
|||
|
Vult Duch Gatunek:Sęp uszaty Płeć:Samica Wiek:6 lat Liczba postów:849 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
26-03-2016, 23:56
Prawa autorskie: Dirke, Kami, Rag.
Furaha też ma plamki.
Mamy też pełno beżowych lwic, tylko delikatnie w innych odcieniach. Myr ma dwukolorowa grzywę. Makari trzykolorową. Kilka lwic ma kropki pod oczami. Można mieć pretensje gdyby kropka w kropkę było zerżnięte. Plamki, cętki są pospolite. |
|||
|
Destiny Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:dorosła Liczba postów:25 Dołączył:Lis 2013 STATYSTYKI
Siła: 60 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 70 |
27-03-2016, 00:16
Prawa autorskie: av: Malaika // syg: Piratelila
Aktualne? c:
|
|||
|
Ghalib Zmora | Płomień Gatunek:lew tsavo Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:906 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Siła: 90 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 66 Doświadczenie: 26 |
27-03-2016, 05:11
Prawa autorskie: moje~
Tytuł pozafabularny: Artysta roku
u mnie synalek też miał mieć dwukolorową grzywę, o czymś takim myślę:
http://i68.tinypic.com/2u44uol.png
|MUZYKA| | PIOSENKA | |CAŁE CIAŁO| |GŁOS| |KSZTAŁT DEMONA|
Nigdy nie chciałem żyć jak wy Jak wyjeżdżałem wyły psy Dusze oddałem za sławę i pieniądze blichtr No blichtr |
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
27-03-2016, 09:20
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Kion też ma plamki!
I ludzie, spokooojnie, w najbliższych miesiącach będzie co najmniej jeszcze jeden miot, słowo, a zapewne i więcej. :'d (choć mnie tam na rękę, bo oficjalnych ograniczeń nie mamy, a lwiatka, przypominam, domyślnie idą do stada matki, co najwyżej później można kombinować) |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 15 gości