Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Naomi Gość |
31-08-2012, 22:24
To w takim razie usuwam obrazek, a Storm niech wymyśli inny design. Za kłopoty przepraszam.
|
|||
|
Shyeiro KARNY TYTUŁ ZA PSUCIE EVENTÓW Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Ponad 4 lata Znamiona:0/0 Liczba postów:411 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 75 Zręczność: 65 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 29 |
31-08-2012, 22:32
Prawa autorskie: AFrozenHeart/ Zimnaya
Naomi, a można już zamawiać?
|
|||
|
Mogrim Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:a pomyka 5 lat po świecie Liczba postów:324 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 38 |
13-09-2012, 23:44
Prawa autorskie: Av-KamiLionheart, Obróbka&Cieniowanie-RagDrawer,Color-ja |Sygnatura-Malaika
Jak można, to ja miałbym prośbę. Wyślę ci szczegóły na PW bo to dość ...tajne. Ale jak się zgodzisz będzie mi miło.
JESTEM JAGUAREM !
I jak masz coś do mnie to napisz, a cię zmiażdżę!
|
|||
|
Naomi Gość |
14-09-2012, 01:09
Prawa autorskie: Av-KamiLionheart, Obróbka&Cieniowanie-RagDrawer,Color-ja |Sygnatura-Malaika
Zamówienie przyjęte
|
|||
|
Shyeiro KARNY TYTUŁ ZA PSUCIE EVENTÓW Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Ponad 4 lata Znamiona:0/0 Liczba postów:411 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 75 Zręczność: 65 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 29 |
14-09-2012, 23:33
Ta Tamara nadal przypomina mi Vasanti :O
+Mogę zamówić Shyeiro? |
|||
|
Naomi Gość |
15-09-2012, 01:02
A zamawiaj! Tylko z formularzem :)
|
|||
|
Padme Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:Dorosła. Znamiona:0/0 Liczba postów:662 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 34/20pd |
15-09-2012, 01:08
Prawa autorskie: Malaika4
Imię:Shyeiro
Dokładny opis wyglądu: No tak jak w podpisie i na avku. Czerwona grzywa, ciemno beżowe futerko, morskie ślepia i to tyle. Headshot czy cała postać:Cała Poza (piszą tylko ci którzy wybrali całą postać, czyli trzeba podać czy postać ma stać, siedzieć, czy leżeć):Leżeć, jak można. No i niech będzie gdzieś tak w wieku.. No nie wiem 5 miesi? Tak między tym co teraz jest a lwiątkiem. Wyraz twarzy:Zdam się na ciebie. Inne uwagi:brak
GŁOS
Legend says, when you can't sleep at night, It's because you're awake in someone else's dream.
So you've never felt the attraction that comes when someone who is capable of doing terrible things, for some reason, cares O N L Y about you?
|
|||
|
Naomi Gość |
15-09-2012, 19:48
OK, przyjęłam.
Jeszcze jedno zamówienie i stop. |
|||
|
Sheridan Gość |
15-09-2012, 19:59
Imię: Sheridan
Dokładny opis wyglądu: Avatar + lewek ma brązowy ogon (taki jak uszy) i ciemniejsze łapy. Tzn, są beżowe i im pliżej dolnyh łap tym bardziej kakaowe, zaczyna się około od łokcia i mają tak wszystkie cztery łapy (ale ja ci ułatwiam). Headshot czy cała postać: Caała postać Poza (piszą tylko ci którzy wybrali całą postać, czyli trzeba podać czy postać ma stać, siedzieć, czy leżeć): W biegu jakbyś mogła Wyraz twarzy: Jedna brew uniesiona, druga zaś ścigągnięta, buziak uśmiechnięty Inne uwagi:Miłego rysowania |
|||
|
Naomi Gość |
15-09-2012, 20:40
STOP!
[ Dodano: 2012-09-17, 14:29 ] Shyeiro: Gut? :) |
|||
|
Padme Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:Dorosła. Znamiona:0/0 Liczba postów:662 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 34/20pd |
17-09-2012, 17:55
Gut gut, dzieki wielkie raz jeszcze :D
GŁOS
Legend says, when you can't sleep at night, It's because you're awake in someone else's dream.
So you've never felt the attraction that comes when someone who is capable of doing terrible things, for some reason, cares O N L Y about you?
|
|||
|
Naomi Gość |
18-09-2012, 20:12
Dla Sheridana :)
Dalej jest STOP. Mam kłopot z programem graficznym |
|||
|
Sheridan Gość |
19-09-2012, 21:15
Tak! Ale jest zajebiaszczy ;3 Będę miała fajową sygnaturę i do tego inni będą widzieli, jak kot w pełnej mierze wygląda. THANK YOU!
|
|||
|
Ashley Gość |
04-10-2012, 19:51
Można zamawiać?.
Imię: Ashley Dokładny opis wyglądu:Pomarańczowa lwica na pysku, szyi, łapach pasmo żółtego. A na ogonie pasmo żółtego troszkę z pomarańczowym odcieniem. Headshot czy cała postać: Cała postać Poza (piszą tylko ci którzy wybrali całą postać, czyli trzeba podać czy postać ma stać, siedzieć, czy leżeć): Proszę czy mogłabyś zrobić by siedziała. Wyraz twarzy: Wesoły Inne uwagi: Dziękuję za avatar. Mogę poczekać. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości