Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
![]() Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Makari Konto zawieszone Gatunek:Lef Płeć:Samiec Wiek:Młody Dorosły Znamiona:1/4 Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:434 Dołączył:Maj 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 80 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 105 |
06-06-2016, 20:51
Prawa autorskie: Nukooooooooooteeek podpis:DeadFishEye-0
Tak mógł ale dopiero po wyrzuceniu Jasiri ze stada bo przez jakiś czas jakby nie było musiał ją "wychowywać".
Zawsze może być tak jak ja planuję z Kasillem, że Makari możę wychować Jasiri, a ona potem może odejść w świat czy coś. |
|||
|
Jasiri Duch ![]() Gatunek:lwiątko Płeć:Samica Wiek:w momencie śmierci 8 miesięcy Liczba postów:227 Dołączył:Maj 2016 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 30 Zręczność: 15 Spostrzegawczość: 15 Doświadczenie: 10 |
06-06-2016, 22:14
Prawa autorskie: Ssak
Zobaczy się. Jakbyś tylko mi napisał do jakiego stada on należy i gdzie mniej więcej jest to pokręcę się w okolicy. I tak nie mam nic lepszego do roboty. Aha, jeszcze jedno. Mam wpisać matkę Mikariego jako macochę?
Pamiętaj że
nigdy nie ulegnę wam, nie... |
|||
|
Makari Konto zawieszone Gatunek:Lef Płeć:Samiec Wiek:Młody Dorosły Znamiona:1/4 Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:434 Dołączył:Maj 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 80 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 105 |
07-06-2016, 00:49
Prawa autorskie: Nukooooooooooteeek podpis:DeadFishEye-0
makari należy do Mglistego brzsku. Jest teraz na Cmentarszysku, jeśli zdążysz to go tam złapiesz razem z Runą a jak nie to prawdopodobnie Makari zabierze ją do Groty medyka nad rzeką.
Nie nie wpisuj jej jako macochy bo matka Makariego umarła zanim się urodziła twoja postać więcto nie będzie miało najmniejszego sensu. |
|||
|
Jasiri Duch ![]() Gatunek:lwiątko Płeć:Samica Wiek:w momencie śmierci 8 miesięcy Liczba postów:227 Dołączył:Maj 2016 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 30 Zręczność: 15 Spostrzegawczość: 15 Doświadczenie: 10 |
07-06-2016, 19:41
Prawa autorskie: Ssak
Ok. A to stado co Fenumisar nim rządził gdzie się znajdowało? Jakby co, to Jasiri jest tam w okolicy cmentarzyska, ale nie jestem pewna, czy Makari jeszcze tam jest, czy już sobie poszedł. I jeszcze jedno. Nie do końca wiedziałam, jak oddać to, jak Jasiri wygląda w danej chwili, więc jak ci za mało, to przeczytaj kilka poprzednich postów.
Pamiętaj że
nigdy nie ulegnę wam, nie... |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości