Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Urbi Konto zawieszone Gatunek:Gazela Tomi Płeć:Samica Wiek:7 miesięcy Liczba postów:125 Dołączył:Sty 2016 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 9 Zręczność: 17 Spostrzegawczość: 14 Doświadczenie: 20 |
12-06-2016, 23:12
Prawa autorskie: Avatar - ja, obrazek w podpisie - Setkar
W sumie to miałam dołączyć Urbi do stada SK wraz z Sadismem, ale nie wyszło. Fajnie by było mieć taką ochronę, ale myślę że tu dużo by zależało od matki Urbi, bo ona by raczej była tam gdzie jej mama. A z Serret chętnie się spotkam.
Jasiri, może na jakieś otwartej przestrzeni, proponuje równinę w Dolinie Spokoju. To ja w sumie mogę założyć, a potem podeśle Ci link. A z Kamą też mogę popisać, ale też na marginesie. |
|||
|
Jasiri Duch Gatunek:lwiątko Płeć:Samica Wiek:w momencie śmierci 8 miesięcy Liczba postów:227 Dołączył:Maj 2016 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 30 Zręczność: 15 Spostrzegawczość: 15 Doświadczenie: 10 |
12-06-2016, 23:26
Prawa autorskie: Ssak
Oki. No to czekam na linka.
Pamiętaj że
nigdy nie ulegnę wam, nie... |
|||
|
Kigeni Konto zawieszone Gatunek:Lemur katta Płeć:Samiec Wiek:Młody dorosły Liczba postów:102 Dołączył:Wrz 2015 STATYSTYKI
Siła: 35 Zręczność: 51 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 20 |
12-06-2016, 23:43
Prawa autorskie: Lineart: Tirrih, tło: edersuria
Kigeni jest aktualnie całkowicie wolny, więc mogę go wrzucić na fabułę. Tylko tak prowizorycznie ostrzegam, że w najbliższym czasie nie będę zbyt często odpisywał. 1 odpis na dwa dni postaram się ogarnąć. Ale nic na siłę. Jeśli takie tempo ci nie odpowiada, to zawsze można przełożyć ;)
|
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
12-06-2016, 23:43
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Ja jako Serret co prawda siedzę na fabule, ale mogę zawsze przejść gdzieś indziej, nie jestem niezbędna w tym wątku. :)
|
|||
|
Kama Duch Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:2 lata Liczba postów:449 Dołączył:Cze 2016 STATYSTYKI
Siła: 77 Zręczność: 57 Spostrzegawczość: 55 Doświadczenie: 14 |
13-06-2016, 00:15
Prawa autorskie: Dirke
Zastanów się, jeśli w ogóle chcesz pisać z Kamą, czy wolisz na marginesie, czy na fabule. Akurat Kama niezbyt ma co robić. Jakby co, nie musisz się go specjalnie obawiać. Jest przyjaznego usposobienia, a jeśli będzie najedzony, to zupełnie nie ma się czym stresować.
|
|||
|
Urbi Konto zawieszone Gatunek:Gazela Tomi Płeć:Samica Wiek:7 miesięcy Liczba postów:125 Dołączył:Sty 2016 STATYSTYKI
Siła: 9 Zręczność: 17 Spostrzegawczość: 14 Doświadczenie: 20 |
13-06-2016, 12:49
Prawa autorskie: Avatar - ja, obrazek w podpisie - Setkar
Jasiri, link do tematu: [url=https://pbf.krollew.pl/showthread.php?tid=1917[/url]
Na razie wolałabym margines z Kamą, założysz temat? Kigeni, aktualnie czekam na pojawienie się matki Urbi na fabule, ale myślę że nic nie stoi na przeszkodzie żebyśmy pisali w trzy osoby, a tempo odpisywania mi odpowiada. Albo możemy pisać na marginesie, jeśli miałbyś ochotę. Vei, to możemy się w sumie spotkać na fabule, nawet jakbym nie dołączyła do SK wraz z matką Urbi to zawsze jest z tego dodatkowy wątek. |
|||
|
Kama Duch Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:2 lata Liczba postów:449 Dołączył:Cze 2016 STATYSTYKI
Siła: 77 Zręczność: 57 Spostrzegawczość: 55 Doświadczenie: 14 |
13-06-2016, 22:03
Prawa autorskie: Dirke
Oki. Już założyłam: https://pbf.krollew.pl/showthread.php?ti...3#pid75233
Mam nadzieję, że Urbi uda się pokonać lęk przed lwami ;) |
|||
|
Nuria Konto zawieszone Gatunek:Gazela tomi Płeć:Samica Wiek:4 lata Liczba postów:36 Dołączył:Cze 2016 STATYSTYKI
Siła: 25 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 55 |
14-06-2016, 01:59
Prawa autorskie: Avatar: Ja | Podpis: www.pbase.com (Rob Ragtegaal)
Uszczęśliw matkę xD!
https://pbf.krollew.pl/showthread.php?ti...4#pid75254 |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości