Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Tyrion Konto zawieszone Gatunek:Lew afrykański - karzeł Płeć:Samiec Wiek:4 lata Liczba postów:5 Dołączył:Cze 2016 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 40 Zręczność: 35 Spostrzegawczość: 85 |
01-07-2016, 09:52
Tak jak w temacie poszukuję kumpla. Chodzi mi raczej o piątać, która będzie towarzyszyła Tyrionowu przez cały czas. O kogoś cierpliwego i pomocnego. Kogoś kto będzie znosił żarty i odcinki karła. Najlepiej aby było to jakieś większe zwierzę, które będzie mogło upolować jakiś obiadek.
Wiem, że dużo wymagam, ale może znajdzie się ktoś taki xD PS: Fajnie by było gdyby był to samiec, bo samica może nie wytrzymać sprośnych żartów karła. No ale jak wytrzyma to może być samica xD |
|||
|
Madan Konto zawieszone Gatunek:Lew afrykański Płeć:Samiec Wiek:5 lat Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:156 Dołączył:Kwi 2016 STATYSTYKI
Siła: 74 Zręczność: 66 Spostrzegawczość: 72 Doświadczenie: 20 |
01-07-2016, 10:36
Prawa autorskie: Szkic mój, cała reszta - Askari
Chcę coś od Tyriona! Nie wiem, czy Madan nadaje się na takiego kumpla, ale może uda się znaleźć dla niego inną rolę. Ulubiony bohater w wersji lwiej - przecież tego nie można przegapić! ;)
|
|||
|
Shiriki Duch Gatunek:hybryda lwa Płeć:Samiec Wiek:2 latka i 5 miesięcy Liczba postów:244 Dołączył:Cze 2016 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 50 |
01-07-2016, 11:04
Prawa autorskie: Dirke
To może ja, Shiriki to większe na pewno zwierzę, polować to potrafi, a wygląd może nadawać się do docinków.
No i jak coś więcej lub konkretniej to można się zgadać. GŁOS | MŁODY JA| Tragiczna miłość Tell me would you kill to save your life? Tell me would you kill to prove you’re right? Crash, crash, burn let it all burn Do you really want? Do you really want me? Do you really want me dead? Or alive to torture for my sins? |
|||
|
Tyrion Konto zawieszone Gatunek:Lew afrykański - karzeł Płeć:Samiec Wiek:4 lata Liczba postów:5 Dołączył:Cze 2016 STATYSTYKI
Siła: 40 Zręczność: 35 Spostrzegawczość: 85 |
06-07-2016, 22:58
Sorka, że nie odpisywałem, ale miałem lekkie kłopoty z internetem. Teraz jest już okej i mogę tu coś nabazgrać.
No więc skoro miałem trochę czasu do namysłu, to się namyśliłem. Stwierdziłem, że chciałbym, aby Tyrion spotkał się z Madanem. Shiriki sorka, ale jakoś tak. Może w przyszłości, albo jeśli chcesz można spróbować na marginesie :v Okej, a teraz pytanie do Madana: Gdzie chcesz się spotkać? |
|||
|
Madan Konto zawieszone Gatunek:Lew afrykański Płeć:Samiec Wiek:5 lat Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:156 Dołączył:Kwi 2016 STATYSTYKI
Siła: 74 Zręczność: 66 Spostrzegawczość: 72 Doświadczenie: 20 |
08-07-2016, 14:18
Prawa autorskie: Szkic mój, cała reszta - Askari
Mi to naprawdę obojętne. Możesz rozpocząć i wysłać mi link. :)
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości