Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Echo Gość |
16-09-2012, 23:14
Dawid - najbardziej nieogarnięty człowiek jakiego znam, ale z charakteru zajefajny ;)
Nikodem- nie znam Damian- dziwny gość z podstawówki Karolina, Anna, Krzysiu |
|||
|
Mogrim Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:a pomyka 5 lat po świecie Liczba postów:324 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 73 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 38 |
16-09-2012, 23:46
Prawa autorskie: Av-KamiLionheart, Obróbka&Cieniowanie-RagDrawer,Color-ja |Sygnatura-Malaika
Karolina - taka puszczalska kobieta co ma chłopaka, a wszędzie wstawia swoje prawie gołe fotki
Anna - koleżanka z pracy, prawdziwa miłośniczka rottweilerów Krzysiu- ksiądz(nie pedofil) uczył mnie ;D wielki jak szafa grająca Klaudia, Roksana, Aleksander JESTEM JAGUAREM !
I jak masz coś do mnie to napisz, a cię zmiażdżę!
|
|||
|
Serpeen Gość |
17-09-2012, 07:49
Prawa autorskie: Av-KamiLionheart, Obróbka&Cieniowanie-RagDrawer,Color-ja |Sygnatura-Malaika
Klaudia- znajoma z innego forum.
Roksana- Koleżanka mojej siostry. Aleksander- Nie znam. |
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
18-09-2012, 22:05
Prawa autorskie: av: malaika4
Tytuł pozafabularny: VIP
zasady tego tematu są takie, że podajesz kolejne trzy imiona, które opisuje później ktoś inny.
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Serpeen Gość |
19-09-2012, 18:13
Aa, zapomniałam xD
A więc: Mikołaj, Ula, Sylwester. |
|||
|
Hewa Duch Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat Znamiona:0/0 Liczba postów:395 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 78 Doświadczenie: 26 |
10-10-2012, 02:10
Prawa autorskie: ~Chotara, tło - sabrinaelisabeth
Mikołaj - jakiejś mojej mamy koleżanki syn.
Ula - była taka jedna, można powiedzieć znajoma, widziałam ją e dwa razy w życiu, grałyśmy w Państwa-Miasta XD Sylwester - nie znam. ----- Zofia Teresa Krzysztof |
|||
|
Serpeen Gość |
10-10-2012, 07:51
Zofia- nie znam.
Teresa- krewna. Krzysztof- kolega z przedszkola, podstawówki, bardzo nieogarnięty. Bożydar, Danuta, Bogumiła. |
|||
|
Padme Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:Dorosła. Znamiona:0/0 Liczba postów:662 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 34/20pd |
10-10-2012, 21:22
Prawa autorskie: Malaika4
Bożydar- ja nie znaju
Danuta- Ciotka. Daleka ciotka. Bogumiła- nie znaju Marta, Kinga, Iza
GŁOS
Legend says, when you can't sleep at night, It's because you're awake in someone else's dream.
So you've never felt the attraction that comes when someone who is capable of doing terrible things, for some reason, cares O N L Y about you?
|
|||
|
Suri Gość |
11-10-2012, 05:08
Marta- sąsiadka
Kinga- nie znam Iza- znajoma Daria Paulina Piotr |
|||
|
Ashley Gość |
14-10-2012, 19:38
Daria- koleżanka z zawodówki.
Paulina- koleżanka z gimnazjum i znam jedną z liceum nie lubię jej bo jest niemiła Piotr- kolega z szkoły zawodowe, bardzo miły towarzyski człowiek. Dorota,Maria, Klaudia?. |
|||
|
Serret Mistyk Gatunek:Karakal Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Znamiona:3/4 Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:618 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Siła: 36 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 65 Doświadczenie: 18 |
14-10-2012, 22:46
Prawa autorskie: Trollberserker (Askari) / AltairSky
Dorota - koleżanka z gimnazjum
Maria - koleżanka z neta Klaudia - koleżanka ze szkoły Ilona, Wojtek, Ola |
|||
|
Dart Gość |
14-10-2012, 22:51
Prawa autorskie: Trollberserker (Askari) / AltairSky
Ilona - yyyy... kojarzy mi się z takim jednym syntezatorem mowy.
Wojtek - pedał z Krakowa. Ola - ja albo jakaś llama-drama z naszej klasy co najfajniejszej nauczycielce jaka w ogóle może nas uczyć zrobiła wielką drakę że dostała, ja wiem, tróję ze sprawdzianu albo dwóję i jeszcze drze japę jak się na nią mówi Ola, bo przecież jest Aleksandra. TRUDNE SPRAWY FUCK YEA! Ewalina - Marek - Ela |
|||
|
Padme Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:Dorosła. Znamiona:0/0 Liczba postów:662 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 34/20pd |
17-10-2012, 18:58
Ewalina - nie znam.
Marek - kolega Ela- babcia Łukasz, Teresa, Sylwia
GŁOS
Legend says, when you can't sleep at night, It's because you're awake in someone else's dream.
So you've never felt the attraction that comes when someone who is capable of doing terrible things, for some reason, cares O N L Y about you?
|
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
19-10-2012, 14:40
Łukasz - ojciec
Teresa - babcia Sylwia - przyjaciółka z przedszkola Weronika, Dominika, Berenika
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Hewa Duch Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat Znamiona:0/0 Liczba postów:395 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 78 Doświadczenie: 26 |
24-10-2012, 00:38
Weronika - taka znajoma, widziałam ją z raz
Dominika - koleżanka. Kiedyś uznawałam ją za przyjaciółkę, ale wymieniła mnie na lepszy model i kontakt się urwał. Berenika - nie znam. ---- Stefan Natalia Monika |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości