Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Venety Rekrut Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Liczba postów:1,177 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 72 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 105 |
30-06-2017, 17:17
Prawa autorskie: Bjorn | BaxiaArt
Tytuł pozafabularny: Administrator / Pomoc Techniczna
Powracamy do Was z kolejną edycją forumowej gry. Waszym zadaniem jest odgadnięcie tytułu filmu z którego pochodzi piosenka oraz języka, w którym jest śpiewana. Odpowiedzi wysyłajcie na PW do mnie, czas do niedzieli 2 lipca do 21:00.
Podpowiem, że jedna piosenka nie jest z typowego filmu animowanego Disneya, chociaż jest to film pełnometrażowy animowany z bardzo znanymi postaciami. :D 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 |
|||
|
Venety Rekrut Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Liczba postów:1,177 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 72 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 105 |
03-07-2017, 11:17
Prawa autorskie: Bjorn | BaxiaArt
Tytuł pozafabularny: Administrator / Pomoc Techniczna
Odpowiedzi:
1. Bambi Kapuśniaczek - niemiecki 2. 101 dalmatyńczyków Cruella De Mon - fiński 3. Prosiaczek i przyjaciele Kilku kumpli weź - czeski 4. Zwierzogród Nie bój się chcieć - perski 5. Mój brat niedźwiedź Już nikt, już nic - szwedzki 6. Zakochany kundel Byle kto - rosyjski 7. Herkules Droga mi nie straszna - hebrajski 8. Piotruś Pan Za wodzem (?) - francuski 9. Aladyn Daj skok - włoski 10. Dzwonnik z Notre Dame Być tam - tajski Wyniki: Zephyr - 20/20 Ava - 20/20 Israel - 20/20 Vasanti Vei - 17/20 Mrithi - 13/20 Soren - 11/20 Banjo - 8/20 Davien - 7/20 W wyniku losowania obrazek wygrywa... Zephyr! Jest także pierwsza osobą, która nadesłała prawidłowo wszystkie odpowiedzi, zatem dostaje ode mnie zwierzaczka za darmo LUB możliwość wydłużenia życia pustułki o kolejne 9 miesięcy. Pozostałe osoby dostają opale w ilości uzyskanych punktów razy dwa. Dziękuję wszystkim za udział. :D |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości