Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Eden Sandjon Konto zawieszone Gatunek:Panthera leo krugeri Płeć:Samiec Wiek:6 lat, dorosły Tytuł fabularny:Młodszy Znachor Liczba postów:552 Dołączył:Mar 2016 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 80 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 38 |
27-04-2017, 14:12
Prawa autorskie: Dirke
- Hieny to przynajmniej mięsożercy i potrafią gryźć. Poza tym są całkiem niezłe na patrolach. A taka zebra? Poskubie trochę trawę, ani na patrol nie pójdzie, ani do walki się nie nadaje. Zjeść też nie można, bo jest w stadzie. Zaiste dziwna z was grupa. W każdym razie muszę już wracać do swoich. Miałem tu odpocząć tylko przez moment i się zagadałem. Żegnaj Amai, być może nasze drogi się jeszcze kiedyś skrzyżują. - podniósł zad z ziemi i z wolna ruszył w stronę północy, by wrócić na ziemię Mglistych.
/ zt |
|||
|
Amai Wtajemniczony Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:młoda dorosła Znamiona:1/4 Liczba postów:306 Dołączył:Sty 2014 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 65 Zręczność: 87 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 20 |
27-04-2017, 14:31
Prawa autorskie: ja
-Więc do zobaczenie Eden. No a co do zebry o tym mówię. Nie widzę sensu posiadania jej w stadzie ale niestety nie ja decyduje-
Lwica westchnęła i odprowadziła samca wzrokiem. "Tia hieny przydatne ale tylko do wkurzania. Chociaż racja lepiej nie dać się im ugryźć" -Niech księżyc czuwa nad twymi drogami- Dodała nieco ciszej. Cóż w jej mniemaniu jak na lwa to nie był taki zły |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości