Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Shi Konto zawieszone Gatunek:Gepard Płeć:Samiec Wiek:Rok Liczba postów:121 Dołączył:Maj 2013 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 30 Zręczność: 45 Spostrzegawczość: 45 Doświadczenie: 5 |
20-05-2013, 23:31
Prawa autorskie: ~NinjaCheetah, tło: ~ryky
Serret. Na moim komputerze wygląda znacznie fajniej. Jak ją zobaczyłam dzisiaj w szkole, myślałam, że się popłaczę ze śmiechu XD |
|||
|
Nkiruma Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:259 Dołączył:Sty 2013 STATYSTYKI
Siła: 75 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 78 |
21-05-2013, 01:22
Prawa autorskie: zestaw od Ragnara, love! ;*
niezła robota z sierścią i cieniami, ale Serret składa się wyłącznie z kanciastych brył - nie ma miękkich przejść, anatomia tak sobie. to miało być chyba 3d? to nie takie łatwe xP
od tła dostaję oczopląsu. |
|||
|
Hewa Duch Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat Znamiona:0/0 Liczba postów:395 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 78 Doświadczenie: 26 |
27-06-2013, 00:55
Prawa autorskie: ~Chotara, tło - sabrinaelisabeth
Kurde, znowu zapomniałam o tym temacie xd
W sumie to z Serret to nie miało być 3d, nie wiem, co chciałam przez to osiągnąć, tak o sobie mazałam, chciałam zobaczyć jak wyjdzie XD A co do tła, to musicie straszną katorgę przeżywać, ja mam wszystko bledsze, to u mnie to aż takie straszne nie jest xD -- A w ogóle to chciałabym pokazać szkic Hewy na nowy Sheet i przy okazji av. Link: http://oi39.tinypic.com/2na1wub.jpg W sumie to jestem bardzo z tego zadowolona, ale coś mi długo nie podchodziło z tyłkiem. Poprawiałam go z 5 razy i teraz już sama nie wiem, co o tym sądzić xD Ale tak ogólnie to jestem bardzo zadowolona, jak już pisałam ^^ [ Dodano: 2013-06-27, 02:11 ] Dobra, mam nowszą wersję tego XD Na razie bez cieni, będzie na plakat w Lwiej i do reff sheeta :D Link: http://oi43.tinypic.com/2898kgh.jpg Normalnie jestem z siebie dumna, że nie wiem XD |
|||
|
Miyuki Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni. Znamiona:Dawnej Lwiej Ziemi na szyi, pod lewym uchem. Tytuł fabularny:Wędrowiec / Znachor Liczba postów:300 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 77 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 62 Doświadczenie: 10 |
27-06-2013, 10:11
Prawa autorskie: AnnieHyena | Walt Disney Company | Bryan Adams
Prawe oczko jest jakieś takie dziwne. A poza tym - cud, miód i malina. Aż przemiło popatrzeć.
[center]
|
|||
|
Mino Eive Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:0/0 Liczba postów:202 Dołączył:Maj 2013 STATYSTYKI
Siła: 74 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 64 Doświadczenie: 19 |
30-06-2013, 00:56
Prawa autorskie: Rag
Mnie też się podoba i nie wiem, czy nie dobrze by było dać go do podpisu :o
|
|||
|
Shaka Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Znamiona:4/4 Liczba postów:257 Dołączył:Cze 2013 STATYSTYKI
Siła: 74 Zręczność: 65 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 60 |
23-08-2013, 12:27
Prawa autorskie: ~Ki-Re/~Onalew
Zgodnie z radą Mi, poprawiłam oczko (a przynajmniej tak mi się zdaje XD) i skończyłam char. sheet. Dzięki wielkie za zwrócenie uwagi, nie zauważyłabym tego sama! :D
Jakbym kiedyś robiła podpis, to pewnie bym ten rys tam wsadziła, na razie jakoś nie czuję, abym go potrzebowała XD Oprócz tego mam jeszcze dwa nowe rysy. Mój kochany Hithik. I Shaka :D |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: